Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Cum ma pot salva de baile cu zapada, whatever fac parte din grupa fetelor, cand una este luata celelelte si eu o ajuta, totusi cum as putea sa scap de asta? vreo modalitate?
Buna TPU:) Am un jaf de telefon Nokia 6288. Vreau sa pun de pe el, ce am, pe pc, dar nu stiu cum.Am cablul de date. L`am pus in unitate si zice ca bablul USB nu`i conectat. L`am scos si l`am bagat...? (mai mult)
Unde se tine etapa locala a olipiadei de romana la bacau CEA DIN 2011?
La ce film sa ma uit in seara asta?
am si eu un Leptop Acer Aspire 1690 si am urmatoarea problema cu DVD ROM-ul si anume: Cand introduc un CD cumparat il citeste, iar daca introduc un CD facut de mine nu il vede. Vreau sa intalez...? (mai mult)
Deci daca am placa video DDR2 pot sa pun una DDR3, nu?
E urgent! De ce nu merge sa vad videoclipuri...nici pe youtube nic filme(exemplu:intru pe narcisasalbatica.a1.ro si vreau sa avd un episod si zice ca nu este gasit! de ce?):(:(((:((( var og sa ma? (mai mult)
Care este cel mai bun smartphone de pe piata? din cate am cautat pe google nu am fost prea convins. astept parerea voastra.
Sunteti ok.de ce puneti vizibila parola logata.eu am deschis pagina si am gasit parola scrisa foarte frumos. din greseala deschide cineva si mi-a luat toate datele. multumesc
Dau Fundita! pentru cine imi poate spune cat mai multe jocuri gen Vacantion Quest The Hawaiian Islands daca se poate si cu link de download dar sa fie free
E normal ca un trainer de Nfs Most Wanted sa aiba in el malware? De aici am descarcat:http://www.needforspeedsavegames.com/trainers/Most_Wanted Ca si programele astea stiu ca folosesc un hack sa pacaleasca...? (mai mult)
Am și eu o curiozitate... Am câteva cărți de John Saul/Stephen King pe care vreau să le vând, însă, nu știu unde. Este posibil să le vând pe undeva? Sunt din București - asta în cazul în? (mai mult)
Unde pot salva actiunile la gta san andreas?
Salut.Am un website si as vrea sa stiu cum pot achizitiona un domeniu. com preferabil dar sa nu platesc nimic si in schimb sa pun pe website-ul meu reclame de la firma respectiva cu domeniul.
Stiti niste coduri din luna februarie 2011? Funda!(in afara de ILOVECAKE).
Stiti cumva cum se numeste melodia de pe Disney Channel din reclama cu "Vinerea NON-STOP"? :) Multumesc!
http://www.youtube.com/watch?v=4la77Udu7EI&feature=fvw Cum se num mel? fundita
Cum sa adaug din astea pe film pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=MpeqrFdunZE?
Buna:D imi spuneti si mie unde sa scriu retetele de hamachi? ca sa pot sa ma joc jocuri cum ar fi RazorMt2
Care e diferenta dintre o placa video DDR2 si DDR3? si cum aflu ce fel d placa video am, daca e DDR2 sau DDR3?
Buna as vrea sa imi cumpar un psp, neoriginal, si as vrea sa stiu daca, din moment ce nu este original, pot baga jocuri pe el? prin cablu? thanx!
Spuneti-mi si mie niste jocuri cu masini dar fara NFS si sa mearga la asta: Procesor:1.8 GHz GB de rami:1.5 placa video:Nvida GeForce GT20
Cum pot face un playlist pentru toate playerele?
De unde pot descarca iGO Motonav 2010 pentru android{LG P500[sau LG OPTIMUSE ONE]}. Va rog sa-mi dati link-uri de download-at. Multumesc...astept raspunsuri:D.
Salut Ce pot face daca am fost acuzat pe nedrept ca am stricat usa de la scoala am explicat la diriga si la directoare ca nu sunt eu ce pot face?
Este posibil cumva sa sterg citeva din intrebarile mele.adica daca pot sterge vreo intrebare pe care am postat-o mai inainte si acum nu mai vreau sa o am pe profil la,, intrebarile mele,,
Am un cont pe un site si vreau sa pun niste poze.Si sunt unele poze care se misca sau sclipesc si nu le pot pune pentru ca spune ca trebuie sa am *JPG. Ce e ala :*JPG?
Daca vreau sa schimb template-ul la site-ul meu de pe blogspot si adaug unul din calculator mi se sterg postarile din blog?
Stie cineva daca marti si miercuri s-a difuzat NiNi la disney channel? Plase funda+vot!
Eu joc Fifa... m-am copiat Fifa 11 demo l-am instalat bine tot cand intru imi apare negru ca de obicei cand intru dar mi se scoate si imi apare o casuta cu E0001 pe ea stiti cumva care e problema si cum? (mai mult)
TPU stiti cumva la ce minut se pune popcornul in microunde sa nu mai imi ramana bobite de popcorn eu de obicei pun la 3 minute 20 sec. voi ce ziceti Puterea aparatului este de 800W daca bine am vazut...? (mai mult)
>Heiiiiiii....? (mai mult)
Unde sunt depozitate actele ce apartin O. C. L. Resita? Multumesc!
Heiiiiiii.>:D...? (mai mult)
Cu ce medie terminati semestrul acesta?:D
La Lady Popular, de ce eu aveam clasamentul 159 iar acum 0?
Cine stie cum sa reglez timpul de la programul moovie maker ca mi da 18 min sau mia mult dar niciodata mai putin? pls ajutati-ma :X.
Am validat email-ul de vreo 100.000 de ori si uite ca pana la urma m-am plictisit. dar nu pot sa raspund si eu la intrebari :)ca cica trebuie contul validat:) si mi-a zis de 100.000 de ori Email-ul a fost...? (mai mult)
Hello, as dori si eu sa stiu setarile la facebook pentru care o persoana nu iti poate da cerere de prietenie daca nu te cunoaste personal.am vazut asta la alte persoane. multumesc!
:) De cante ori intru pe un server de Counter-Strike (HD) imi scrie "Connection server time out", inainte imi mergea orice server. Ce as putea sa fac ca sa functioneze?
Cum schimb limba la calculator din limba greaca in engleza?
De ce nu imi merge Cool Pool 3D pe server?
Unde este sediul MTV Romania? Am gasit doua variante, Pache Protopopescu si Calea Floreasca.
Pentru cei care aveti cont pe youtube! de ceva vreme nu merge sa dau vote up sau vote down la un comentariu si de asemenea nici reply-flag for spam. are cineva vreo rezolvare sau ceva?:-? funda;;)
Am o mica intrebare De ce un om care are toata viata in fata si poate sa faca orice vrea ar stau cu o persoana care e rapusa la pat care mai exact e o leguma. Sunt prea confuz persoana respectiva e nebuna...? (mai mult)
Are cineva samsung c6625? imi spuneti si mie va rog cum pot restrictiona un nr de pe tel asta va rog mult.sau sa pot face o setare ceva sa nu mai sune.va rooog
De ce nu pot sa adaug prieteni pe barn buddy?:((. intotdeauna imi zice chestia asta "Your neighbor request failed because you don't seem to be hi5 friends with the user. If you are hi5 friends with the...? (mai mult)
:* Deci. As vrea sa va spun povestea mea si sper sa ma ajutati! Azi, la scoala i-am cerut unei fete telefonul ca sa ma uit la pozele ei. Ea a zis ca nu mi-l da. Apoi ea mi-a luat pixul si...? (mai mult)
Jucati farmvile de pe facebook. stiti cand apare ceva nou la magazin jos apare timpul 25 days cu rosu 10 days cu rosu ce e aia atat o tin eu in ferma sau in atata timp dispare de la magazin ajutati-ma repede...? (mai mult)
Exista poligon regulat cu suma masurilor unghilor de 3060 de grade, da de 2600 de grade!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
AndreiDaniel1107 întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)