Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Cum se numeste acest font? http://mortalsecurity.com/images/styles/ambient-lightingv4/images/logo.png dau funda!
Care este acest font : http://mortalsecurity.com/images/styles/ambient-lightingv4/images/logo.png?
Ce sa scriu la hi5 pentru. profilul prv? Exp : Marsh :x e pv;)) acum baga back :x Plzz cine imi da cel mai fain primeste funda+ vot iar restul vot
Sall! o sa imi schimb windowsul, care credeti ca e mai bun (in afara de windows 7) si se potriveste mai bine cu power point? DAU FUNDAAAAAAAA!
Cum se calculeaza media la matematica?
Buna seara TPU!, va rog sa imi recomandati un antivirus eficient
Cum se numeste jocu ila care pui arme pe masina ta si tragi?
Stiti niste coduri Farmerama?
Intrebarea mea este: :)). pai am o problema cu metin2 gx. am descarcat smekeria aia de la ei de pe site sh ce se intampla: de fiecare data cand vreau sa ma joc trebuie sa-l instalez:)). daca ma joc sh am...? (mai mult)
Cine poate sa imi deea si mie un cnt. imvu smecher? cine sttie sa sparga parole? alte situri multiplayer mai stiti? da-timi si mie un cnt weekims va rog frumos! pentru cele mai bune raspunsuri dau...? (mai mult)
CAnd eram mic aveam un joc cu impuscaturi. Nu arata omu. Iesiai dintr-o pestera la un fel de balcon. De departe se vedea ceva patart negru unde erau adversari. CAre stie despre ce joc vorbesc? Dau funa...? (mai mult)
Cum pot sa fac o floricica sau ceva in genu care se invarte in bataia vantului?(din hartie). plz urgent. dau fundy
AM un ALCATEL OT-708 raspunde la apeluri singur. Cum sa fac sa sune si sa nu mai raspunda singur?
Salut, care aveti idee daca exista vreun pub/discoteca/narghilea orice in voluntari? m-am mutat de un an si jumatate, si nu stiu pe absolut nimeni in tot orasul, tocmai am aflat ca iarna asta am avut...? (mai mult)
cand incepe Comanda la mine pe antena 1? (dau funta):P
Va rog mult spuneti-mi cu ce se duc petele de lac de pe blugi.
Care este serialul la Tom Clancy's H. A. W. X. 2?
Ce este un/o E-Book?
Ce sa scriu la hi5 pentru. profilul prv? Exp : Marsh :x e pv;)) acum baga back :x Plzz cine imi da cel mai fain primeste funda+ vot iar restul vot :x
Hey TPU? Poate sa-mi spuna cineva forme noi de comunicare scrisa? In afara de e-mail.
Care imi da si mie un ste cu dictionar francez roman pilzz si repede dau fundita la primul sau al doilea raspuns poate va rog e important si rapid
Salll... va rog sa ma ajutati si pe mine raspunzand la aceasta intrebare; )). Tocmai mi-am cumparat un cablu de date (pentru. Sony Ericsson), dar atunci cand il conectez nu pot sa descarc pozele, adv? (mai mult)
:) De la Xenax faci diaree? :)
Ce sa fac daca mi-a aflat cineva contul de la lady popular?
Cine ma ajuta si pe mine va rog dau funda.Imi stie contul cineva de la lady popular dar cand schimb parola el tot da la am uitat parola si completeaza acolo si pune pe emailul ei. Ce sa fac ca sa nu mai...? (mai mult)
Cine canta la 1:10-1:30 http://www.youtube.com/watch?v=eQABO_P2tXA
am facut la geografie un proiect in powerpoint 2010, iar proful meu nu il poate vedea deoarece el acasa are powerpoint 2003 sau 2007... stiti cumva vreun convertor sau ceva de genu?
Inainte de un examen sau de o teza ceva. Ce acatist ar fi mai indicat sa citesti? :-s
Cum poti sa chiulesti fara sa te prinda pariniti?
Vreau si eu sa-mi traduceti mel Cvetelina Qneva i Ionut Cercel -Velez dar sa fie toata in romana va roog:*fundita mareee dau
Buna va rog frumos ajutatiama (funda+ vot) propuneti trei metode de obtinere a AlCl3 prin:a) o reactie de combinare; b)o reactie de inlocuire; C)o reactie de schimb cum trebuie sa fac va rog spuneti-mi:((...? (mai mult)
Buna! as vrea niste bloguri ale actorilor.ma puteti ajuta?
Cum se calculeaza media pe un semestru cu tot cu teza?
Cum sterg o intrebare pe care am pus-o pe tpu?
Sall din nou. Am si eu o intrebare ce sunt funditzele, si cum pot sa le ofer cuiva care ma ajutat? Multumesc
De ce nu apar raspunsurile mele date pe site? A mai avut cineva problema asta? Cum ati rezolvat-o?
Salut am si eu o intrebare Joc de vreo 7-8 luni poker pe PokerStars.com si aici http://www.intellipoker.ro/ ofera o scoala gratuita... trebuie sa treci 4 teste si la fiecare test iti ofera cate un premiu? (mai mult)
Salut am si eu o intrebare joc pe pokerstars de 7-8 luni si am trecut toate 4 teste de la http://www.intellipoker.ro/ stiti daca mai sunt site-uri de genu care sa ofere bani in contul PokerStars?
De ce pe united nu ma lasa sa intru cu contul cel mare sau, de ce nu pot trece portalul spre map2? Astept un raspuns cat mai bun! Dau funda;;).
Astazi de dimineata am deschis calculatorul si am desktopul gol. Fara niciun fel de icoana. Cum recuperez iconitele? Multumesc
Daca n-ar mai fi animale insecte ce s-ar intampla?
Cum se face o felicitare in paint?
Buna TPU >:D< Cum as putea sa sterg un album de la hi5 cu tot cu pozele incluse-n el? mersi >:D
As vrea sa stiu cat inseamna 6', 6'1", 5'9" si 5'11". [ma refer la inaltime]
Credeti in illuzionism:)?
De ce cand intr in ironju2 ma da inapoi pe google? daca stiti va rog sa imi spuneti
Nu stie cineva pe ce site pot gasi o carte de cultura civica de clasa a 7-a de la editura ALL?(sa fie online nu de cumparat)
Cum fac sa aiu net de pe un router (samsung gts 5600v )? funda
Buna!~.~ Nu imi apar toate intrebarile aici pe TPU. Si am asteptat. mult timp... au trecut 3-4 ore... si tot nu imi apar :((. de ce oare?
Unde gasesc programul Movie Maker? L-am cautat peste tot in start si nu l-am gasit
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!