Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Tot ce trebuie sa stiti despre Protestul impotriva scumpirii carburantilor, gasiti aici: http://blogul-meu-mihai.blogspot.com/2011/01/protest-impotriva-scumpirii.html Fiti alaturi de restul romanilor,...? (mai mult)
Am un telefon motorola l7. Poate sa imi spuna cineva cum instalez un software pentru el si de unde iau? Astept raspunsurile pe adresa de email vali_vali985@yahoo.com
Amplificati următoarele fracţii cu 3: http://postimage.org/image/8t6pwero/ fundă celui care mă va ajuta!
Imi zice si mie de la ce medicamente faci diaree?
Buna :) cum se joaca san andreas online? :-? funda :-? :-*
Buna seara TPU Ma puteti ajuta cu informatii despre Sfantul Daniel? ma asculta profu' la religie si m-a pus sa invat... Funda si Multumesc anticipat...
Stie cineva cu ce pot sa deschid un format "key"? va roooog help...
Cum poti sa devii ExpertTPU? Trebuie sa ai un anumit numar de raspunsuri castigatoare, sau un anumit numar de puncte? Multumesc :)
Salut, imi spune si mie cineva o adresa URL cu Fifa 08, 09 sau 10 si cum sa-l descarc? Funda pentru cel mai detaliat raspuns!
Vreau sho niste status frumoase. scurte si la obiecth;)) Adica nu vreau texte lungi. Funda:X
Ce tip de roci este sub muntenia? adica, care sunt elementele substratului din zona munteniei? funda b-)
Vreau sa inteleg si eu ceva. Cei care isi fac un site si au vizitatori, ce castiga? bani? daca da, vreau un raspuns mai explicit!
Cine stie de unde pot descarca creation master 08?
Cum poate influenta omul ritmul sezonier la plante? Va rog ajutati-ma!
Cat costa sa trimit ceva prin Posta Romana?( logic, in Romania). Ce vreau sa trimit are 2 kg si jumatate:).
Metin2ro baga virusi multi?:D:)dau fundita...
Daca eu am la pc memorii ram ddr si imi iau o placa video cu memoria ddr2 sau 3 o sa mearga, sau nu? si care este diferenta intr pci express si pci express x16. mersi
Unde gasesc o harta muta a Europei?:D
Am ram de 1 GB dar la calculator imi arata ca este de 896 MB. De ce oare?
Am nevoie de niste imformati despre tuba tot ce stiti sau gasiti numai sa nu fie asta Tuba este un instrument de suflat din alama, cu registru grav, ...adica ce gasiti pe wiki la sectiunea in romana am? (mai mult)
La stardoll: -cum se face bani -cum pot sa devin mebru dar fara bani adevarati -cum pot sa scap de saculetele alea si niste cadouri mici mov si galbene. -in ce magazine gasesc haine gratis. -ce...? (mai mult)
Salutare! Vreau si eu sa invat sa joc poker. Ma poate ajuta cineva? Cu un link ceva? Sau pe mess?
o intrebare pentru cei care joaca metin2 vreau sa stiu dc nu pot face cu cineva negociere cu arme/armuri + 7/8/9? deci de exp unu vinde fms+ 9 pe ...rib+ 7 sa icem si pune el fmsu la negociere? (mai mult)
Stie cineva de unde pot descarca magix movie edit pro 16 plus hd pentru w7 de 32 funda si multa rercunostinta
In viata cotidiana sunt inregistrate nenumarate cazuri de incalcare a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului: secretul corespondentei, libertatea constiintei, dreptul la...? (mai mult)
Am sie u o intrebare cum pot sterge de pe google in ce am intrt recent? funda, adica sa nu mai arate la istoric :)
Doresc sa fac o prezentare de produse in format pps slide showsi am nevoie de un program gratuit. Exista asa ceva? NU trebuie sa fie ff profesional.
Salut, stiti cumva daca daca memoria asta http://www.okazii.ro/catalog/51766944/kingmax-ddr1-400mh z-pc3200.html merge pe http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=7y6didlJgWtEGy8b& c ontent=specifications si...? (mai mult)
Cate note trebuie sa am la o materie cu teza(2 ore pe saptamana)? minim 2 note+teza sau minim 3 note+teza?
Buna dragilor! Am cateva intrebari... Funda si vot Folositor. Muresl: De unde izvoraste? Ub\nitati de relief traversate Afluienti (cei mai importanti) Unde se varsa?; Olt: Tot ca sus...; Arges:Tot? (mai mult)
Ce idei aveti pentru o zi de nastere deosebita!? vrea sa-i ii fac surori mele o zi de nastere speciala...nu are decat 9 anisori dar vreau sa ii arat cat de mult o iubesc:x Am nevoie de o idee de petrecere...(cum? (mai mult)
Salut, stiti cumva daca daca memoria asta http://www.okazii.ro/catalog/51766944/kingmax-ddr1-400mhz-pc3200.html merge pe http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=7y6didlJgWtEGy8b& content=specifications si...? (mai mult)
Am de facut un portofoliu cu Tema Iubirii la romana. Ce ar trebui sa cuprinda?
Care credeti ca e cel mai bun browser? ce imi recomandati?
Cam cat costa un notebook? Din acela mai mic?
Stie cineva un program pentru NokiaN73 sa ma conectez la o retea wireless? cu IP unui calculator!? va rooooog pls! imi dati un link ceva? va imploooor.am neaparata nevoie! dau funda si vot
Vreau sa imi fac un id de messenger si nu prea am idei :d. as vrea sa imi dati voi niste sugestii si sa fie legat de numele iuliu.
Sunt in a9a si trebuie sa arat ca un text literar e fictional. ce text sa aleg? ceva de a8a?
Vreau si eu un program de blocat site-uri.
Sall tuturor. Specialitatea de Turism si Servicii hoteliere ii la Facultatea de Bussines sau de Geografie? Unii imi zic ca e la Bussines altii la Geografie si nu mai inteleg unde-i, pe net am cautat...? (mai mult)
Cum trebuie ingrijita gardenia? Se taie gardenia si ce daunatori are?
Este un joc mai vechi cu un extraterestru intr-o mina.se trecea din stagiu in stagiu.care ma poate ajuta sa imi zica cum se numeste? va rooogg.:(([-o
cine poate sa imi spuna cum sa fac si eu asa un forum... adica dupa aspect nu continut? http://forum.infertilitate.ro/ sau cine e dispus sa il faca. o sa il remunerez bine. vreau sa il unesc? (mai mult)
Salut a fost ziua mea pe 14ianuarie si tata vrea sa-mi ee un xbox360 cit costa unul nou in lei moldovenesti? varooog chiar vreaqu sa stiu mersi
Dau fundita :* : Vreau niste ghicitori despre FIZICA. EX: O materie scolara, cu molecule si formule. Va multumesc!
Cum pot sa aflu unde a fost inchisa (in ce penitenciar din Romania) o persoana? Este transferata intr-un penitenciar din orasul natal sau la unul din orasul in care a fost arestata persoana respectiva? Va...? (mai mult)
Cine imi poate zice o programa prin care voi putea vedea TV pe calculator?
Am un dvd thomson si cand bag dvd in el imi arata ca nu il citeste.deci ce trebuie sa fac dau fundizzta
Cum se face un site web?(vreau explicatii clare)
Nu stiti daca luna asta s-au mai bagat ceva bani de liceu, pe cARd >?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!