Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
O curiozitate mai mult decât o întrebare. Folosește careva dintre voi Yahoo! Answers? E un fel de TPU dar cu mult mai mulți useri.
Dintre cei care va uitatii la naruto shippunden putetii sa-mi spuneti si mie daca cobi din akatsuki e un uchiha?:-?
Va rog ajutati-ma de exemplu fur un cont la altcineva si ii schimb parola si emailul cum acea persoana isi poate lua inapoi contul cum va rog spuneti-mi daca stiti trukul dau fundita:D
Asa ceva imi scrie in dxdiag. The system is using the generic video driver. Please install video driver provided by the hardware manufacturer. To test DirectDraw functionality, click the "Test DirectDraw"...? (mai mult)
Stiu ca am mai pus intrebarea asta dar vreau si eu o lista cu ce-mi trebuie intr-o excursie de 2 zile PS: avem cazare si e la munte si e la primavara-vara:d fundoi la cel mai bun si voturi la cele folositoare:)...? (mai mult)
Hei:) Cum pot sa fac diamante pe Lady Popular?:x Fuunda;;)
Imi puteti spune la ce e buna aplicatia (sau ce e ea) BearShareV9 :)? Am descarcat. o din greseala si vreau sa vad daca imi poate fi defolos!;) dau fundoii :X:)))!
Dati. mi si mie un link de unde pot lua Trials 2 second edition full fara bani dar nu stiu sa fac imagine
Ce elemente poate avea stilul oriental, occidental si roman(autocton) imi trebuie aceste elemente la istorie, ce tine de ex.vestimentatie pleazze help me :( dau fundita :)
Imi poate spune cineva cate rauri trec prin Los Angeles? FUNDITA
Jade dynasty Stie cineva vreun server privat frumos de jade dynasty care sa mearga? dati-mi si mie site pls :D Scuze daca am gresit categoria :D
E adevarat ca se inchide facebookul?:((:((:((
In spaniola socrii nu se spune (los) suegros? Cautam pe google si toate dictionarele traduc ca ar insemna legi:)) P. S.:raspundeti doar cei care stiti spaniola, care nu stiti taceti.
Am nevoie de niste pareri despre excursiile montane,, dau funda
Voi ce credeţi despre minciuna aceea cum ca Justin Bieber are 51 de ani si este violator de copii? oare o fi adevarat?
Ce liceu este seral, in acelasi liceu si cu sam la care este posibil sa ajungi cu tramvaiul 7 sau 32 raspuns
Buna in dxdiag am la display toate directx pe not available se poate schimba ceva nici jocurile mici nu merg
Stiti cumva site-uri de modificat poze in care poti sa pui doua poze cu tine si ele se ciocnesc?
Este bun stepperul Rock and Roll? fundita:* vreau repede raspuns
Cine imi zici si mie cateva despre jocul miss bimbo?
Atenţie e o urgenţa! La stradoll, am platit cu telefonul mobil şi trebuie sa se incarce, sa incarcat cam16 minute, in mod normal cat trebuie sa se incarce? Dacă plăteşti cu telefonul...? (mai mult)
Cum pot sa atasez recipientul de apa la o cusca de papagali normala?
Ce se poate pune intr-o geanta?(de la servetele pana la pixuri) Detaliat. Fundita.
Cum inveti mai repede?
Nu stiti daca luna asta s-au mai bagat ceva bani de liceu, pe cARd >? Ms
Am intrat mai demult pe un site pe care puteai sa votezi cel mai bun actor, actrita, cel mai bun film, sportiv, suc, playmate etc si nu mai stiu cum se numeste. Care stiti la ce ma refer?
Cine raspunde corect primeste funda: Cate oua face gaina pe luna?
Ziceti'mi si mie un site cu jocuri pentru telefon.
Am un aparat foto NIkon. :D si nu stiu cum sa ii setez blitzul :-ss. puteti sa-mi spuneti voi?
Stie cineva care sunt avantajele si dezavantajele memoriei si uitarii? Cateva idei, link-uri.
Va rog care aveti sa imi dati si mie un cont hi5(pentru barn buddy). Pentru ca mi s-a furat contul.
Dati-mi va rog adresa unui psiholog online, cu care chiar pot comunica, pentru adresa care functioneaza intr-adevar ofer funda
Ce jocuri de pescuit stiti pentru PC? in afara de rapala pro fishing si sega bass fishig
As dori si eu cateva nume celebre ale Frantei. Din orice categorie (actori, cantareti, poeti etc) Va Multumesc! >Fundita< [ pentru cele mai multe ]
Buna as vrea sa stiu cum as putea sa vad o parola de hi 5 de sub astrix-uri.Fiindca am uitat-o dar ea se afla sub asterix.Imi trebuie un program ceva.Va rog am nevoie urgent. Dau fundita la cel mai bun...? (mai mult)
Stie cineva cate episoare are in total filmul Dragoste si Pedeapsa(turcesc de pe Kanal D)? MS.
De fapt cear insemna Fan Courier? dAU funda!
Funda: imi trubuie pentru ora de dirigentie o prezentare ppt despre sprijinul in familie... urgent...heelp my!
SaluT!:*Cum imi fac iubit pe LadyPopular?
stie careva daca merge serverul la empiremt2? si vreau si siteu de unde il downloadez funda :D:D:D
Heeeelp! Cum sterg niste poze de pe un cd?
Dau king+4 de shaman (metin2 united) pe pose de ninja+ cat o fi(metin2 gx)
Buna cum se numeste site-ul ala unde download-ezi si pui o poza si faci cu forme> Funda
Am avut pana acum opera si acum am schimbat pe firefox. vreau sa stiu cum schimb acum browserul principal pe mozilla?
Cum imi recuperez parola de la facebook si you tube daca nu mai am aceiasi adresa de mail? Urgent! FUNDA>
Dacă vreau sa postez un raspuns pe TPU nu imi da voie si imi zice ca : Pentru a posta acest raspuns, te rugam sa confirmi adresa de e-mail folosita pentru contul TPU.ro Pentru a retrimite e-mailul de...? (mai mult)
Cum pot sa imi sterg contul de pe okazii.ro?(fundita primul raspuns!)
As vrea si eu o parere in legatura cu evobookul. am inteles ca poti citii carti pe el dar trebuie sa le cumperi sau le downloadezi?
.. Ce trebuie sa am pentru ca sa ma uit la TV pe calculator?
Care imi da si mie 5 exemple de intrebari filosofice?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?