Ma ajutati saa trec lvl la lady popular? trebuie sa ma joc master mind si nu stiu cum mersi mult
→♥→voua va place TPU? Argumentati! Cel mai frumos justificat primeste funda*!←♥←
→♥→Ziceti-mi, care ati vrea voi sa plece de pe TPU? Care nu au nici un rost aici? Dau si funda←♥←
Mi s-au dezlipit tocurile de la o pereche de cizme achizitionate recent (purtate doar de cateva ori). Cu ce adeziv as avea sanse sa le "pun" la loc (daca se mai poate, bineinteles)?
Stie cineva, de preferinta care a calatorit, cat timp face un autocar Atlassib de la Munchen pana la Arad, respectiv Timisoara?! Toate telefoanele suna ocupat, de te apuca toate alea! Autocar...? (mai mult)
Unele jocuri de PS3(si de Xbox cred)sunt zona 2, zona 3 ce inseamna asta?
Cine a inventat vapoarele
cat e ceasul in Tailanda daca la noi e 17:00 de exemplu? cu cate ore sunt inanintea noastra?(sau dupa) :D:)! multumesc!
Hey stau si privesc cum oamaeni cred ca antivirusul acela AVG le tot distruge calculatorul si panda, aviria, norton (e norton ti-o ei si cu el eu am patit-o odata) si intrebare de ce nu isi iau ESTETNOD32...? (mai mult)
Sall... unde e magazinul eMAG din iasi? prin ce zona a orasului? cine imi da loctia ia funda :D
→♥→ Cand auziti melodia preferata la TV. va dati jos din pat si incepeti sa cantati si sa dansati dupa ea? Argumentati raspunsul! Dau si fundita. ←♥←!
Cand vreau sa intru in armed assault (ArmA) imi da eroarea asta "Error compiling vertex shader VSTerrain". De ce? si cum pot rezolva? plz heeelppp
Am un nokia n95 replica...merge perfect e totu frumos numa ca nu tine bateria...nu stiti de unde as putea cumpara alt acumulator sau de pe internet un site?
De unde au copiat cei de la 'In Puii Mei' faza cu Mucea si Flaimucea?
Salk. de curand mi-am cumaprat un Mp4 si. nu stiu cum sa bag muzica trebuie sa le am instalate in calc... va rog nu radeti de mine. cine imi poate da indicii dau funda
Cum pot sa aflu numar de telefon sau adresa de mail de la sediul central Lidl romania pentru a depune un c. v?
Cine ma ajuta si pe ùmine sa-i compun fratelui o uratura de anul nou: va rog mult ofer funda;)
de ce va place de Justin Bieber? motivati! mie nu-mi place!
Va place Narcisa Salbatica? mie nu! daca il vedeam de la ep 1 atunci imi placea
Puteti sa-mi dai videoclipul original al lui Emily Osment-love sick? dau Fundoi!
Stiti cumva studiouri in Craiova cum e in bucuresti HaHaHa Production? Dau funda
Care imi poate spune cine este cu adevarat maica stareta elena din buzau, este adevarata sau e falsa, a apelat cineva la ea"...astept raspunsuri
Care este istoria lumii, ma refer la cele ce scrie in biblie si desigur adevarata, vreau sa stiu daca are cineva habar despre profetia lui Daniel?
Buna TPU vroiam sa va spun ca am o problema nu stiu ce am facut si tot imi apare ecranul mare cum pot sa-l readuc la marimea sa normala.Va rog ajutati-ma...
Vreau o husa de silicon pentru corby stiti un magazin din bucuresti care vinde asa ceva?
Cand vreau sa instalez skype, zice ca is probleme la serverul de descarcare.Ma poate ajuta cineva? fundaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vinde cineva carcasă Bumper?
1. Care e treaba cu bancomatele, de ce de exemplu daca am in sold o suma de 128 lei, de ce nu se dau si aia 8 lei? Ci doar peste 10 lei? 2. De fiecare daca cand folosesti/verifici bancomatul, se ia...? (mai mult)
Care e melodia ta preferata Cαρѕυηιкα
Salut La Toti! Joc Counter.Strike Am avut si Ogramada de servare dar acum ca m-am mutat pe rds am ip dinamik si nu mai merge sa fac servaru din cauza asta... Am auzit ca se poate face servar de Counter? (mai mult)
SALUT, as vrea si eu sa va intreb ceva.As vrea sa pun vreo 5 sticle de vin in beci si sa le beau eu stiu peste vreo 20 30 de ani.As vrea sa imi spuneti ce marca de vin sa aleg sau care credeti ca e cea...? (mai mult)
Cat da numarul 7, 1(5) transformat in fractie ireductibila?
BUNA tuturor, cititi pana la fina:vreau sa ii dau unei persoane un fel de tablou adica dintr-un carton A4 l-am rupt in doua si sa facut cam ca pagina de caiet unpic mai mare si vreau sa lipesc o poza pe...? (mai mult)
Care e treaba cu funda si cum se da?
Am si eu o intrebare:Am baut 1l de vin intre orele 17-20, dupa ce mancasem bine.La ora 7 dimineata am plecat cu masina si pe la 7:15 m-a oprit un echipaj de politie. Dupa ce i-am aratat documentele m-a...? (mai mult)
Niste jocuri mmo vreau si eu dar nu rpg sau strategie. fpstps actiune aventura din astea cu placa video de 325 deci nu prea sofisticate (nu vreau AVA crossfire combat arms crazy shooter) cele ma ifrumoase...? (mai mult)
Buna nde pot sa vad PROSTIA OMENEASCA video ca desene animate? asa cu desene care se misca...intelegeti voi :P cine imi da video FUndaaaaaaaa :x
Stie cineva programul agentiei de transfer bani smith and smith din timisoara?
Cum se numeste programul care pot sa-mi schimb bara desktop?
Va place http://www.youtube.com/watch?v=G5s_dMHRK8Q?
Ce melodie imi recomandati ca sa imi pun sa sune la telefon?
Cum sa tr un cadou in lady popular? pls rasp rapid... fundita cine rasp.primul'
Care este diferenta dintre ESET Nod 32 Smart security 4 32BIT si ESET Nod 32 Smart security 4 64 BIT?
Imi puteti da o idee de scris pentru mess? ce font as putea folosi?:). funda cel mai frumos:P
Vi s-a intamplat si voua sa dati multe raspunsuri si sa nu ti le arate in; rapunsurile mele;?
Stie cineva cand apare RLSP Romania pentru fifa 2011?
Sal cum fac vrajile albastre si galbene la mu online funda pentru cel mai bun raspuns
Scrieţi-mi vă rog codul:Q2SHMW scris OPUS. dau fundă
Care este mai bun antivirus pentru un pc de acasa mai mult pentru jocuri: ESET Nod32 Antivirus 4 sau ESET Nod32 Smart security 4?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
Aurel100009 întreabă:
tonyc7 întreabă:
oceanoflove întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a