Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Sall... dau Funda! Ce window-uri piratate stiti? :D P. S Fara Vista
Cum pot vedea la un laptop ce videocarta are? folosesc windows xp sp2. funda.:)
Am si eu o problema cu messenger-u cand scriu nu imi apare ce scriu nu se vede nimic si nici atunci cand imi scrie cineva tot la fel nu apare nimic si nu stiu ce sa fac, l-am dezinstalat am instalat alta...? (mai mult)
Sunt noua pe site! As vrea sa va intreb cum vi se pare? E bun site-ul? Astept raspuns. Dau fundita! Paaa!
Buna TPU;;) Unde pot gasi programe care mareste poza dar, la aceeasi claritate? Dati'mi niste site'uri de unde pot sa downloadez prog. respectiv :) Multumesc :-*
Cum descar hack-ul dupa acest sait...http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/888903-metin2-ro-fish-bot.html?
Vreau sa stiu:Cum pot juca Battlefield2 multiplayer? Dau Funda :X
Vreau un tutorialla cum se fac hack-urile la jocuri? (EX: hack-uri meitn2, hack-uri 4story, etc.) Raspunsul cu cel mai bun tutorial mai bun si corect are FUNDA!
Un program cu care as putea edita pozele asa: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.blur.ro/imagini/images/20080327212807_dsc_6816_primavara.jpg& imgrefurl=http://www.blur.ro/imagini/index.php%3Fshowimage%3D100&...? (mai mult)
De Craciun, anul trecut, am mancat niste bomboane foarte bune dar nu imi mai amintesc cum se numeau.Stiu ca ambalajul era intotdeauna rosu sau albastru, sau ambele. Avea un strat subtire de ciocolata...? (mai mult)
Salut.cine stie de unde sa iau si eu jocuri pentru telefonul nokia 5228 black da sa fie compatibile cu el si sa se vada pe tot ecranul. dau fundita.promit
Buna in legatura cu Barn Buddy am facut rost de un site cu un cod de adaugat prieteni ca sa-ti ei caine, in fine am lv 3 am si caine si vreau un cod de adaugat credit ca am vazut pe youtube da nu am priceput...? (mai mult)
Neata TPU! Am nevoie de ajutor, vreau sa-mi repar un telefon.Trebuie sa-i repar microfonul. Unde as putea sa apelez? Si cat m-ar costa? Stau in Bucuresti.>fundita< Sarbatori Fericite!
Buna! Am o intrebare: Am inteles ca daca vreau sa imi sterg o intrebare de pe TPU trebuie sa trimit un mesaj("sus, dreapta, contact") intrebarea mea este: Pot sa fac o cerere pentru a fi sterse mai...? (mai mult)
va rog frumos sa ma ajutati sa am creez un site, ceva mai simplu. Dau funda
Cine imi da si mie un hack bun de pescuit va rog frumos, sa mearga si cum il folosesc adica ce trebuie sa fac ca sa mearga...plzz
Cine imi zice si mie cum fac la windows 7, sa mi se auda intregul sistem? se aud doar 2 boxe daca nu m-ansel! celelate 4 iok:|, si subefu la fel, nu scoate bass:|! Help;;) :>!, funda:D!
Cum pot face un articol fatic?
Cine ma ajuta si pe mine cu ceva? mi-am pus windows 7 de curiozitate, e destul de fainutz, insa nu se compara nici macat cu sp2 :|, asa in fine, si am facut eu ceva acolo la sunet (in dreapta jos, ...? (mai mult)
Cum as putea sa imi securizez mai bine id-ul de mess? orice am facut pana acum este degeaba, tot mi-l sparge, ce as putea sa fac?
Cine stie instructori auto buni din Buzau?
Am un DVD de la nunta cu filmare tip VIDEO_TS! acesta contine 5 filmulete; eu vreau sa tai filmuletul al 5-lea si 3 minute din al 4-lea, fapt care l-am si facut cu programelul "Ultra Video Splitter" care...? (mai mult)
În ce magazin pot găsi carcase bumper(din cauciuc)? Sau daca vinde cineva.(app stau in buc.)
Unde pot gasi bratari din acestea? http://www.moda.freshnet.ro/cp/16/4345/Bratarile-colorate-te-revigoreaza-si-te-intineresc.html. Si cum se numesc?! Fundita.:)
Cum sterg un prieten de pe facebook? mersi
Cumpăr carcasa bumper(de cauciuc) pentru samsung s5230! Dai fundiţă cui imi poate spune unde gasesc sau cine are!
Ce cadou faci sorei fratelui de craciun am sora si de aia nu de alta
Cum i-mi sterg contul de pe hi5? URGENT!
Azi mi-am decodat telefonul Samsung Corby.care era codat in vodafone. Dupa ce incerc acasa, cu cartela mamei mele de Orange mi s-a blocat mesajele care aveau o parola.Acum nu mai functioneaza parola aia...? (mai mult)
In C am ocuputa aproape toata memoria.Am dezinstalat toate programele aproape si tot am aproximativ 10 gb care nu stiu de cine sunt ocupati.Am cautat in C peste tot si in fisierul user am gasit 9, 75 gb....? (mai mult)
Va rog ajutati-ma imi mai trebuie 2 prieteni pe Burn Buddy ca sa imi cumpar caine nu trebuie decat sa apasati aici http://www.hi5.com/friend/apps/displayAppCanvas.do?appId=40852& view-params=%7B%22r%22%3A%22547015193%22%2C%22src%22%3A%22refurl%22%7D...? (mai mult)
Cum pot face un articol conativ? cine ma poate ajuta? pentru facultate
Pentru cei care citesc cartile the vampire diaries:). Cat costa o carte?:DSi unde o gasesc?:D Funda pentru primul raspuns:*
Cine imi poate da si mie va rog un sait de pe care pot lua un program de telefon nokia n95 pentru schimbarea voci cand vorbesc la telefon ca am auzit ca exista dau FUNDITA
Voi credeti in interpretarea viselor eu am visat aseara:Eram la tara si il rostogoleam pe bunicul si un baiat se uita, ma ajutat si el, ne-am imprieten, am iesit, a doua zii l-am vazut cu alta fata!...? (mai mult)
Ma ajutati si pe mine cu un site...calculator de rute auto in germania. fundita!:D (care sa functioneze)
Cine este Mos Craciun?
De doua zile mi se misca incet youtube-ul si nu stiu de ce, astept mult sa se incarce si inainte aveam tot de la aceiasi retea, dar nu inteleg de ce merge asa greu?
Fundă celui care răspunde! Are cineva carcasă Bumper(ca aceasta: http://www.minilectro.ro/product.php?id_product=340 ) Pe albastru sau pe roşu...
Ce este universul pentru. voi? fundita
Daca am si eu 2 scutiri pe luna a XII a, pot s-a o dau acum in ianuarie cand incepe scoala. Adica vreau s-a stiu daca nu are nimic daca o dau acum in 2011, scutirea fiind pe luna a 12a 2010. mersi...? (mai mult)
Care imi spune si mie cum se dau funda"D:D?
stiti cumva un program de modicat poze, in asa fel incat pot pastra anumite lucruri din poza la culoare lor naturala, in caz ca vreau sa o fac alb negru? am incercat si cu photoshop sau photoscape...? (mai mult)
Ce program de convertit titrarea, din formatul. srt in. sub, imi recomandati? funda :)
Am fost la un bar cu mai multi baieti si il vad pe unul ca-si scoate IPhone-ul si zice "baieti eu imi descarc niste aplicatii". intrebarea mea este. daca ai telefon cu Wi-fi si te duci intr-o incapere unde...? (mai mult)
Cum pot sa dezactivez un profil de facebook? Dau funda
Ce culoare ati impodobit braduletzu:d?
spuneti-mi va rog, cu ce pot curata niste cercei de argint.Va rog mult, i-am murdarit de clei, :((((((((((
Am facut rost de id unui psiholog online si mi-a dat niste sfaturi foarte bune si acum am trecut peste o suferinta. Id ei e psihologul_online, in caz ca aveti o problema si vreti s-o impartasiti...? (mai mult)
Stiti cumva cum se numeste programul/le pe care poti face filmulete pentru youtube? Dau fundita
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)