Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Decembrie 2025 sunt:
am nevoie de ajutor urgent, as vrea sa stiu pe ce data trebuie sa vina alocatia? Sunt din Bucuresti, voi pe ce data ati primit-o ultima data? aveti idee pe cat vine luna asta? Merci fundita...? (mai mult)
Salut.As vrea de Craciun sa imi cumpar un Wii dar lucru care ma streseaza esti ca nu stiu de unde sa mi-l iau, A fost alaltaieri o oferta la 650 dar am ratato din prostia ca nu ma uitasem la Tv toata ziua...? (mai mult)
TPU, as dori sa stiu si eu, rugaciunile pe care se zice cand te duci cu steaua de Craciun.mai ales pe a doua rugaciunea. cea cu Amin, amin o ceata ingereasca. Dau fundita primului si voturi celorlalti.Multumesc!...? (mai mult)
La nfs carbon la unele curse se blocheaza si imi da don't send. daca alegi masina aia mica chevrollet cred ce era se blocheaza orice cursa de acolo. da' la celelalte masini se blocheaza doar unele curse....? (mai mult)
Am si eu un monitor Samsung SyncMaster 943 : http://www.toshibadirect.com/images/ui3/accessories/samsung_943swx_300.gif Cu ce as putea sa curat ecranul deoarece are urme pe el.Multumesc fundtizaa!
Care stie cum se face un plc URGENT? fundita
Am un Asus k50ij nou nout, si am observat ca are o problema cu camera.se vede rasturnat.Am vazut pe net pe diferite forumuri ca aceasta problema este des intalnita, si as vrea sa o rezolv.Ma puteti ajuta?!...? (mai mult)
Originea numelui Ancuta
Imi place lumea simpla
Detin un ipod touch si am o mica/mare dilema, in aplicatia iTunes la tabul photos normal ar fi trebuit sa am cele 2 optiuni active si anume All Folders si Selected folders, eu am decat 1 singura activa...? (mai mult)
Hei! as avea si eu nevoie de o idee de cadou de craciun pentru iubitul meu...suntem impreuna de vreo 6 ani si tot i-am luat cadouri in acest timp iar acum chiar nu stiu ce sa ii mai iau, avand in vedere? (mai mult)
Hey... cei care jucati Barn Buddy. cum pot sa fac mai mult credit?
Cine imi zice si mie ce s-a iau pentru dezvolatarea oaselor si pentru pofta de mancare. Am 18 ani si sunt foarte slab ( as vrea s-a se mai dezvolte oasele, asta imi doresc cel mai mult ), dar...? (mai mult)
Buna seara TPU, uite am un memory stick EMTEC de 8 GB (nou) la inceput a mers fara nici o problema apoi l-am folosit sa transfer niste fisiere pe un pc mai vechi (pentium III) apoi a 2-a zi cand am vrut...? (mai mult)
Este bun un calculator ca acesta? Procesor Procesor: AMD Sempron Frecventa procesor (MHz): 2700 Cache L2 (KB): 512 Putere consumata (W): 65 Tehnologie de fabricatie (microni): 45 CPU Socket: AM3 Tip...? (mai mult)
Stiti sa faceti problema asta la fizica? OA=4m OB=3N R=5N _______ F=? Figura e compusa din o figura a scripetelui compus si a parghii de speta a2a. Formula scripetelui compus este F=R/2 iar a parghii...? (mai mult)
Vreau si eu niste status faine:X.nu luate dupa net.
Pt cei care joaca Metin2 TIM. Mi-am facut cont pe Metin2 TIM si a spus: Un admin va incerca sa iti activeze contul in cel mai scurt timp. Am asteptat 10 min si nu-i activatat nu merge. La voi cat timp a-ti...? (mai mult)
Care poate sa-mi dea si mie niste hakuri de damage pentru metin2.ro sau moblock(pentru cine nu stie moblockul e hakul ala care face sa nu sara mobii cand ii bati de pe cal si i tine sub tine si automat...? (mai mult)
Salll imi spuneti si mie va rog un site de unde sa downloadez muzica. dar nu trilulilu ca stiu de el.alt site.pls funda
Salut.Am si eu o intrebare de unde as putea cumpara o baterie fujitsu siemens laptop la pret mai mic?
Cum pot creste masa musculara repede?
Cine imi spune denumire de jocuri pentru pc care te poti juca si prin server.
Cand intru in yahoo messenger dau sa vorbesc cu cineva si nu imi apare ce scriu eu si nici cel cu care vorbesc ce sa fac?
Care e capatul lui 8 din Braila?(cartier)Funda.
Buna! Vreau idei de id ...plss Dar sa fie ceva mai nebunesc P. S=ma numesc Betina
Buna dragi colegi de pe TPU...am o intrebare foarte simpla pentru voi si cine va raspunde primul(cooorect) va avea o **fundita**. deci INTREBARE : Unde-i mingea cand ii gol? uitatiza atent ca raspunsul? (mai mult)
De unde iau si eu Farm Mania 1 sau 2 FARA TIMP? Multumesc! >:DD<
Cine imi poate explica cum sa ajung la patinoarul din Trivale, Pitesti? multumesc:)
Vreau si eu niste statusuri despre iarna.
Poate careva sa`mi zica si mie unserver de metin2 privat fara statusuri crescute, faa arme, armuri harti noi etc. Vreau ceva ca cele normale dar de unde pot lua tot din shop`uri si cu ratele mai mari,...? (mai mult)
Am probleme cu un samsung corby. Am facut abonament si am primit gratis pentru o luna internet pe el. Problema e ca nu pot intra pe net deloc deoarece cand vreau sa intru pe o pagina imi zice "Esec...? (mai mult)
Este vorba de Organized Crime (de pe hi5) daca cumpar pamant cu 10.000 $ si imi fac afacere, restaurant, hotel sau bar, castig ceva $? sa raspunda cine stie si care sunt riscurile dau funda celui care...? (mai mult)
De unde pot downloada jocuri pentru n95
Va rog sa imi spuneti si mie de ce nu pot sa raspund la nici o intrebare? De la un timp raspunsurile mele date celorlalti nu se posteaza...
Care haine tin mai bine de cald? cele largi sau cele mulate pe corp? :-?
Dau funda:) unde as putea vedea episodul cu top gear cand vine in romania
Spuneti-mi si mie cum se numeste melodia asta http://narcisasalbatica.a1.ro/momente/manuela-se-viseaza-facand-sex-cu-amantul-si-sotul-in-acelasi-timp-50020.html va rog muult:X dau funda
Buna! Vreau idei de id ...plss. Dar sa fie ceva mai nebunesc P. S=ma numesc Betina
De unde pot cumpara Mighty Beanz?
Spuneti-mi plsss si mie cum pot face niste imagini cu panoramic, adica de exemplu sa ma decupez pe mine dintr-o poza si ma pun la o panorama cu Paris de exemplu.Va rog frumos ajutati-ma, dau fundita!...? (mai mult)
Buna! Vreau idei de id ...plss...:D Dar sa fie ceva mai nebunesc :)) P. S=ma numesc Betina :)
Doresc sa aflu cum fac dedicatii la microfon in winamp? Ca nu stiu ...se aproprie revelionul si nu stiu dau funda pentru raspunsul corect Vreau sa fac dedicatii pls
Cum sa instalez un webcam coney model : DC-2120 fara cd de instalare zicemi cat de urgent plss dau fundita care merge:X:X
nu stiu unde sa adaug coduri/parole in gta vice city dau fund pentru cine-mi explica!
Ce are lumea cu Okazii.ro? Am tot vazut oamenii care spun chestii de genul "porcaria aia de okazii.ro" etc. Pana la urma este un site bun, corect? Nu vad de ce il uraste lumea, eu chiar vroiam sa il...? (mai mult)
De unde pot descarca Paint Tool SAI fara sa imi fac cont :D? Funda :3
Imi traduceti va rog? When the late spring sun began to cloak the fields and gardens with color, Ellsworth executed a god awful smudge which a start ling announcement. He was going to exhibit it in the...? (mai mult)
Hei TPU:) Am nevoie de niste programe bune de modificat pose:xx[cele mai multe Fuunda:x>:D
Cum sa downloadez fonturi? Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?