Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Cine stie vreun program cu care sa fac din kintek karaoke?
Hei joaca cineva transformice? in orice caz am fost banata pentru 555 ore pentru ca am facut hacker.contul meu e ranichi. spuneti-mi cum as putea sa ma scot de la ban...va roooooog e cel mai bun cont al? (mai mult)
Am blocat pe cineva din greseala pe facebook. :| Cum as putea sa'l scot de la block?
Am o extraoptiune pe vodafone ma multe minute si 50MB pe net.Cam cate ore pot sa stau cu 50MB pe net? Ca am auzit ca se consuma astia 50 MB? Vreau sa stiu cam cate ore pot sa stau? FUNDOI
Dau cont metin2 Ro de lv 31 (iteme:Leu + 7 Cu protectie + 2, scut de lupta + 8, Dga razboinic + 4, pIETRE PRETIOSE X2.etc...) il dau pe cont seafight.ro de lvl 8+ sa aiba nava the little buccaner? (mai mult)
Dau funda:) de pe ce site as putea comanda bulgi ca acestia?:)http://www.alomoda.ro/photos/124_11.jpg
Cum pot sa-mi schimb poza la TPU?
Va rog frumos de unde mai pot lua haine stardoll gratis v rog frum sa imi raspunde-ti
Spuneti-mi si mie va rog: În alcătuirea teniei găsim: 1. scolexul cu două ventuze 2. gâtul cu mai multe segmente 3. gât cu rol în generarea noilor proglote 4. strobil 5....? (mai mult)
Buna vreau si eu sa imi pun numele pe hi5 altfel ceva idei? Vreau cu numele lexy si daca se poate prin mesaje aici imi scriidoar ca miai trimis mesaj! Sh ca sa fiu generoasa la primul` care rasp. funda...? (mai mult)
Cum pot sa ma fac si eu Anonim?
Cum se numeste cel care da invitatii?
Uitati am un prieten care din 2 flori pe barn buddy la hi5 face cam 90, 000 coins si nu stiu cum sa fac.Acum el are 4 din fiecare animale si nu vrea sa imi spuna si mie.:(
Buna! Saptamana viitoare am lucrare de control la stiinte.As vrea o metoda sa invat mai usor. Nota:Sunt pe clasa a 4 a.
Ce sceneta puteti sa-mi propuneti de Revelion?
Am si eu o prb cu un sony ericson w 660. I-am schimbat softu si acum nu mai merge. Cand il aprind apare un patrat alb pr 90% din ecran si asa ramane nu pot sa fac nimic pe el doar demo merge la el
Am o intrebare... Vreau sa fac asa o fotogafie neoriginala unde pot sa fiu alaturi de alta persoana... Ce programa se foloseste si cum se face asta?
Cum se intra la jocurile de pe twitter?
Urgent! Buna, as dori cat mai repede posibil niste experimente (despre presiunea atmosferica(cls a-8a). Cele mai rapid si cele mai multe raspunsuri va primi funda!
Ce credeti exista Mos Craciun? Si cand spun Mos Craciun nu spun cel care ne adunce cadouri ci persoana, omul normal.
:) Am tema la fizica o problema in care trebuie sa folosesc legea lui Arhimede. Stiu formula [ F=Densitate x Volum x g ], doar ca nu mai stiu cum se afla volumul.:-? Ca in problema trebuie sa...? (mai mult)
Am de facut o fisa de lectura pentru naratiunea Caprioara de E. Garleanu si acolo scrie "punctul de vedere din care este relatata intamplarea", "formele de limba si figurile de stil", "punctul...? (mai mult)
Buna am nevoie de ajutor! este cineva din Tg Mures dispus sa inchirieze un apartament, garsoniera, camera, orice in regim hotelie(adica pentru cateva zile) pe data de 24-25-26 decembrie sau macar pe...? (mai mult)
Buna cine stie un program de editat sa pun alte haine intelegeti dau funda
Care a-ti avut cont pe Zumm.ro si a-ti participat, cand a-ti castigat a trebuie sa platiti voi premiul, sau plateau iei premiul? Mai astept raspunsuri:D
Imi puteti spune va rog daca stiti ce inseamna cuvantul "stereo" din Limba Engleza?
Salut Domnisoarelor de pe Lady Popular! Deci, sunt la nivelul 3 pe Lady Popular si am completat 2 din scopuri(joaca macar o mutare din jocul, , Concentrare" si, , este timpul sa-ti faci casa comfortabila. Fac...? (mai mult)
Hei la farmerama cum castigi cadouri in afara sa le cumperi cu mamumede? plzz repede ajutot funda si cine imi trimite lumanare dragoste sub vasc wilson si altceva ce mai era? in fiecare zi!; )dau ce vreti!...? (mai mult)
vreau si eu un slogan despre igiena acasa si la scoala. va rog!
Vi s-a intamplat ca la o intrebare de-a voastra sa primiti raspunsuri (asta e si normal) dar ideea e ca ati dat fundita la unu care ati considerat voi ca e ok, dar cu timpul sa fi primit si alte...? (mai mult)
Cum se traduce mai exact "Laugh our asses off"? Multumesc anticipat!
Cine imi da si mie 100% save la Tony Hawk American Wasteland? Dau Funda:D
De unde sa kumpar bakugan
Cum pot sa-mi bag pagina de start la internet in mozilla firefox? va rog ajutati-ma pliz va pop pe toti
joc si eu css, si cand vreau sa intru pe niste servere ies automat din joc, care e problema, dau funda
am un telefon samsung c 3050 si nu pot gasi nici o tema pentru el ...ma poate ajuta cineva? dau funda :D;;)
Platesti cand te inscri pe dinamik metin?
atiti cumva cum se trimit cadouri hi5 GRATIS?
stie cineva ce tramvai pot sa iau sa ajung la city mall.sura mare, tinand cont ca eu vin dinspre soseaua Giurgiului (DN5). Nu stiu exact cum sa explic.
Stie cineva vreun site de unde se pot downloada reclame gratis in afara de iqads?
Ce pare aveti de inprimata asta? Canon PIXMA MG5250 Wi-Fi
Draga Mos Nicolaie, iti scriu pe TPU in speranta ca doar tu imi vei mai putea umple golul din suflet, nu am gasit alta cale sa te contactez si am decis ca scrisoarea mea catre tine sa o fac publica(la...? (mai mult)
Hei... TPU : am 12 ani si sunt cam inalta si cam mare in picior : :-s ce as putea sa fac sa nu mai cresc asa de mult in masuri? PLS
Care este diferenta dintre: dragoste si iubire?
Hello TPU! Pot gasi si eu pe net un Office 2007 piratat fra serial? Fundaa.
vreau sa comand ceva de pe net, dar din cauza programului aiurea de la faculta, nu voi fi acasa in cursul zilei in care ar trebui sa ajunga coletul, deci livrarea prin curier iese din discutie...? (mai mult)
Cum se spune in engleza "mi-ai ranit inima"? :>
Hey tpun cum dau funda raspuns cat mai repede pls?
Care stie de unde iau o licenta pentru Kaspersky Internet Security 2006 6.0.2.666 va rog mult sa ma ajutati care stiti
In caz ca sunteti interesati sa vedeti alte tari si aveti varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani exista un program de voluntariat prin care puteti sa vizitati diferite tari din Uniunea Europeana...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?