Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Salutare, plec de craciun in vacanta si as dori sa stiu : se pot duce lacuri, acetona, parfumuri pe avion?
De ce oamenii cand dorm viseaza si de ce se viseaza obligatoriu pe ei insusi?
Buna TPU :X As vrea sa stiu cum fac un DVD sau un CD-R cu jocuri pentru PS2(playstation 2) va rog adica sa fac de pe pc dar sa mearga si pe PS2 va rog
:D as vrea sa ma joc pe PS2 (PlayStation 2)dar nu am jocuri multe Si sa merg la magazin e prea derparte si as vrea sa stiu Daca pot sa imi fac jocuri de pe PC pentru PS2 Ma rog am numai 5...? (mai mult)
Va dau serial de la office 2003 in schimb cont metin2ro peste lvl 40!
Ajutati-ma pls...am avut un joc, nu mai stiu cum se numeste, dar puteam sa fac orice in joc de ex: puteam sa modific bicicleta (sa ii pun roti de masina etc.), sa pun roti la cada de baie...
Hey TPU.Cand luam vacanta de iarna? Stie cineva exact? Uni spun ca luam pe 17 altii ca pe 21.Deci pe cat luam?:D Merci:-*
Un progam de modificat poze;)? Ms si funda :)
Stie careva cand se deschid serverele pe dinamik metin?
Cine imi da si mie salvarile 100% la Tony Hawk American Wasteland? Dau Funda!
Buna informati despre justin bieber?
Care dintre voi sunteti din oltenita sau braila? si in braila in ce cartier locuiti? si va rog sa nu ma luati cu ce intrebare mai e si asta iti place raspunzi nu, nu te bagi
Cine mai stie in clasa a8a ce i s`a dat la teza pe sem 1 la literatura? text la prima vedere.demonstratia la miorita. caracterizarea baciului moldovean. frunza verde magheran. doina?
Sall! am un telefon nokia 2330 clasic. astazi mi s-a descarcat de tot si l-am bagat la ancarcat du pa ce s-a ancarcat full l-am luat si am sunat pe cineva, cel pe care l-am sunat a raspuns si eu al auzem...? (mai mult)
Am si eu o intrebare eu joc cs, de obicei joc deathrun si cand apas x normal schimb cutitul da si eu schimb cutitul dar fac reclama cine stie cum pot sa dau jos reclama aia?
Cum pot posta o poza intr-un comentariu pe blogul cuiva?
Salutare! Cine are un link download pentru clientul de la empiremt2 (hero)? Ca pe site nu merge downloadu. (FUNDA)
De unde as pute sa descarc video pentru you tube de ex: de unde iau astia video care pun pe you tube fundams:X:X:X
Cum fac chat xat? funda explica bine mersi :X:X:X
Doresc si eu niste statusuri de craciun, de anul nou, de mos nicolae si de iarna... Care are? sa lase aici statusurile care le stie
Cu ce se dilueaza pasta de corector de pe haine?
A comandat cineva dupa site-ul emag. daca da, sa-mi dea un msg.
cum bag un video pe youtube...imi este pe romana ziceti-mi va rog primiul raspuns corect fundita
Este adevarat ca visele tinb 2 secunde? De ce visezi oameni morti? ( care au murit si din familia ta)
Am un site de la ucoz si mi-a fost sters din cauza neactivitati cum fac sal recuperez nu am primit niciun email care sal activez iar? cine ma poate ajuta sal recuperez
Vineri aveam pregatire la romana, dar nu m-am dus.Profa este foarte stricta, si imi trebuie o scuza foarte buna... ii trimisesem mesaj ca a intervenit ceva urgent, dar ce?! Funda pentru cea mai buna.
Mi-am facut cont pe forumul softpedia. toate bune si frumoase dar vreau sa pun o intrebare pe un anumit subiect sau sa raspund la un anumit subiect (spunand subiect ma refer la intrebarea pusa de cineva)...? (mai mult)
Am luat amenda la RATB, desi am abonament. Cum pot sa anulez aceasta amenda?
Funda! Cam cat costa un brad artificial cam de 1.50m?
Buna TPU cine imi face si mie cont pe notemari.ro funda
Ce este link exchange?:D dau funda! urgent
Stie cineva jocuri gen bomber pengu?(tot asa cu mai multi) sau un fel de stardoll. (scuze categoria). FUNDAA
Ce este cu cainele asta http://www.youtube.com/watch?v=36JeeqyTMCQ& feature=related vorbeste? :)) si daca vorbeste ce limba :))) am vazut multe filmari cu acea rasa si cam toti fac asa ceva un argument...? (mai mult)
Cine imi recomanda si mie niste adrese de radio super tari? va rog frumos! Ofeerr funda!
Cum se poate ajunge "expert" aici? Adica, cam cate raspunsuri castigatoare ar trebui sa am? :) :D
Salutare! Cine are un link download de la empiremt2 hero? Ca pe site nu merge downloadu. (FUNDA)
Cum pot sa sterge un site pe care l-am accesat de acolo de la bara de sus?
Ce ma fac...am facut un desen si mi-a iesit foarte frumos... l-am salvat si nu eram logata acum cum il pot salva in galerie la mine :(( cine ma ajuta primeste funda mareeee de la mine ...cine stie va? (mai mult)
Cine imi spune si mie de unde pot descarca melodia cine este nascut in inaurie? sau un site de descarcare. funda
Cand vine "mos nicolae". asta-seara sau maine seara?
Ceva packhuri de Gta san andreas stiti, in afara de Mod Bucuresti pentru sanandreas ca e stricat! nu numai mie imi da don send cand ma duc pe strada si la alti, ceva un pack cu masini mai faine sau eu...? (mai mult)
imi ziceti si mie un site de unde pot sa descarc jocuri care pot colora
Cine este pe primul loc pe TPU?:)) intrebare stupida da m-ar interesa ca nu stiu unde sa ma uit la rank...:D
De unde pot lua si eu gta vice city? va rog ast. raspunsuri:* Daca il aveti trimitetimi-l si mie. va rogg:*:*:*:
Vrei fundita? Ti-o dau eu cadou de mos nicolae daca o vrei spune da si ti-o dau! I-o dau la primul care raspunde! Iti urez succes
Pot primi bani prin Western Union (chiar daca am 17 ani si nu am buletin) cu buletinul tatalui meu? Sau numai el poate?
Cand este colindetea?
Voi de pe ce site-uri descarcati muzicaa? ca si www.fisierulmeu.ro etc. si sa nu fie cu link sa fie un spatiu in care scrii melodia si apoi sa o downloadezi mersi:* Va roog
Http://taramosului.cancan.ro/concurent-5545 vot va rog frumos
Buna de unde pot sa downloandez filmul singur acasa partea a1 si a2-a Da-ti si voi un link pls! Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?