Cne poate sa'mi dea si mie o invitatie pe tuenti? :(
Salut Tpu.Am si eu doua intrebari:De unde pot lua niste patchuri pentru Pes 08? Si unde dau sa joc in champions league.
Cine de aici e din iasi?
Am incercat sa-mi fac post de radio cu sam broadcaster& shoutcast si as vrea ca sa dau la altii adresa sa-l asculte. De exemplu:http://ip-u meu:8000 nu-mi merge, de ce oare? sau spuneti-mi cum se poate...? (mai mult)
Care poate sa ma ajute cu rezumatul cartii you're dead without money?
Ziceti-mi niste jocuri aparute pana in 2006 pentru PC, care imi da lista cu cele mai multe jocuri, primeste funda
Cine imi poate da stirile pro tv turda de azi cu concursul acele de biciclete! va rog din suflet daca le-ati vazut!
Cum imi pot schimba culoarea scrisului de la hi5
deci eu sunt un tip foarte scund, am 17 ani si doar 1.61, si as vrea sa mai cresc, am gasit pe net o carte http://www.banderas.ro/, ma intrebam daca a cumparat-o cineva? sau ce ma sfatuiti sa...? (mai mult)
Ajutor dau 1000 de funde... am nevoie la scoala pentru 1 decembrie sa fac o sceneta despre romanizare, am gasit personaje dace dar la romani in afara de traian si scaurianus nu mai stiu, am nevoie de? (mai mult)
Salutare am nevoie de cateva coduri de GM la Metin2. 1. Pentru armurile de 80 (cele care seamana cu otelele dar au alta culoare cand le pui pe tine. 2. Cod masca emotiei. 3. Coduri colorante de par. Nu...? (mai mult)
Am auzit ca pot fura animale la barn buddy... daca da cum?
La jocul moshi monster www.MoshiMe.com/ally4ever22 www.moshiemonsters.com cum pot face rost de diamante(gems), bani (coins)?
Cum imi decodez wii-ul?
Dupa ce site pot descarca ori ce videoclip in format 3gp (fara cont)?
Un ins (nu stiu cum se scrie insi cu care se masoara ecranu la lcd de ex: 15") cati cm sunt?
Dau Funda pentru cel mai bun raspuns. Am imvu si vreau sa stiu daca este adevarat ca cu cat ma joc mai mult pe el cu atat imi ocupa mai mult loc in Local Disk (C:) (acolo imi este jocu`)? Multumescc!...? (mai mult)
Cum fac sa ajung de la Baneasa la statia Miciurin? Urgent,
La mine in clasa este un baiat la care tin foarte mult, imi este ca si un frate.Pana acum a fost totul Ok, imi zambea ne intelegeam si am observat ca ma place. Dar de vreo 5-6 zile ma ignora, nu vorbeste...? (mai mult)
Voi pleca in excursie in Praga cu scoala.Parintii fac procura la notar ca pot iesi din tara cu directorul.Eu mai trebuie sa am pasaportul la mine sau doar buletinul? Am 14 ani.Multumesc!
Unde gasesc hack pentru jocul Barn Buddy (hi5)? FUNDA
Am auzit azi o melodie, si era ceva in genu she she she she nu stiu ce... apoi he he he he nu stiu ce...pare aiurea da chiar imi place mel. Sper ca ma puteti ajuta.
Cum se ajunge in parcul tineretului buc. din cartierul militari? FUNDA!:xadica din militari pleci, scuze
Cum hranesc cainele la barn buddy? Funda pentru. cel mai bun raspuns :) xoxoxo :)
Am auzit ca este un program sau ceva cu scrisuri pentru Photoscape mai faine. Imi spuneti si mie cum se numeste?:XThanks:*
Salutt TPU as vrea si eu sa lucrez cu photoshop. Si am tot vazut la niste prieteni niste bannere aici link http://img51.imageshack.us/i/dancerk.jpg/ Cine imi da id si ma ajuta si pe mine sa realizes asa...? (mai mult)
As vrea sa imi spuneti care sunt animalele care migreaza... ceva complet(un link ca eu nu am gasit)nu un raspuns gen:barza, randunica, etc.Animalele sa nu fie numai din tara noastra, ci de pe toata planeta.Informatii? (mai mult)
Buna TPU:) spuneti-mi si mie niste filme horror tari...sa nu fie plictisitoare:-s dau fundita:P multumesc:)
Am nevoie urgent de povestea intrega Orb sarac de Mihail Sadoveanu scrisa cu diacritice sau daca nu ultima parte atunci cand incepe cu; -Am ascultat si de la mama intamplarea asta...cazuse la pamant alaturi? (mai mult)
Foarte multi useri cersesc fundita [care este semnul de apreciere al unui utilizator care a pus o intrebare, pentru cel care i-a raspuns cel mai bine la acea intrebare]. De ce trebuie sa cersiti funda?...? (mai mult)
Buna sunt Bianca si caut si eu pe cineva sa-mi spuna si mie un site dupa care pot sa downloadez photoshop va rog sunt inebunita (cine ma ajuta am un site unde pot sa va ofer puncte) :d
un prieten de al meu s-a inscris la scoala de soferi dar el nu are 8 clase terminate poate sa dea de carnet? thx
PCI-, GeForce ma poate ajuta careva ce inseamnta PCI-? ce apare in fata la geforce, pe la toate placile video apare PCI-, Ati Radeon ce inseamna acel PCI-?
FUNDITA! Stiti melodia "Edelweiss " - "Floare de colt". Sunt la cor si as vrea sa-mi dati si in limba romana un videoclip "audio"! Cine imi poate da? Multumesc!
Am absolvit clasa a XI-a cu media generala 10, in mod normal ar fi trebuit sa primesc o bursa de merit in valoare de 300 de RON insa nu am primit-o.Am intrebat la secretariatul scolii in legatura cu bursa...? (mai mult)
Cum pot scote uleiul din penele papagalului nu-i vine jos, l-am spalat l-am samponat nu merge ajutor!
PE farmerama am vandut ceva in piata si cand am intrat pe alt cont ca sa cumpar nu imi aparea nicaieri oferta pe care am facut-o pe contul' celalalt... Ce sa fac?
Apa distilata se poate bea?
Am 17 ani, nu am buletin. Daca imi fac buletin romanesc, si vreau sa merg in Italia doar cu mama mea, trebuie sa-mi fac si pasaport? Ea poate veni in Romania si pleca doar cu buletinul? Trebuie aprobare...? (mai mult)
Mi-am cumparat o imprimanta acum o zi dar eu dadeam print mereu direct de pe internet explorer acum vreau sa folosesc "New microsoft office World document" si nu stiu cum sa dau "PRINT"
Cine stie cum sa puna jocuri pe blog? imi spuneti si mie cum?
As dori sa stiu daca pot sta online pentru toata lumea din lista mea, in afara de o persoana pentru care asa dori sa fiu pe invizibil.
Nu am intrebare... dar sa nu va luati windows 98/2000 sau Vista(FARA MAC O. S) e bun de nimic
TPU >:D< cum imi pot schimba parola pe facebock? :D:D
Cine imi apune si mie cum aflu cate credite am la DarkOrbit? si cine stie sa joace sa lase si un id de mess.ms anticipat
se poate ridica un colet de la posta cu copia de buletin?
Ce parere aveti despre neonazisti?
De unde pot sa gasesc cituri bune pentru cs? Si cum se instaleaza ele?
Buna TPU. vreau sa dau CAE insa am o mica problema care e diferenta intre computer based CAE si paper based CAE
Cam pe la ce ora se anunta codul de la kiss cash pe kiss fm. Primul raspuns primeste funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MAteiLaAjutat întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Bianka27 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!