Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 August 2025 sunt:
cum mai pot baga muzica pe un CD care mai are si alte piese pe el? (explicati-mi cu detalii).
Stie cineva unde pot gasi si eu un rezumat scurt la Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi?
Imi dati un site va rog cu descarcarea a jocului smackdown vs raw 2011 pe ps3
Pe farmerama am un cont mai mare cu multi bani si vreau sa trim gologanii de pe contul mare pe cel mic ce sa fac? DAu funda
As vrea sa aflu mai multe despre penticostali. de un timp ascult muzica de a lor, simt ca imi place. Stiu ca sunt niste persoane impacate, linistite... eu sunt crestin-ortodoxa. Ce ar insemna schimbarea? (mai mult)
Cine imi poate da si mie cd-key (product-key) la windows 7 ultimate? dau funda
Care este cel mai misto joc care pe care sa-l suporte o placa video de 256 mb? Cel mai bun joc primeste funda
Ce drepturi ale copilului stiti?
Contul meu pr [facebook] mi a fost suspendat temporar] nu stiu de ce. nu am postat nimic de ceva vreme ce pot face. poate am setat eu ceva gresit// ce pot face >. ajutor.
Salut vreau si eu daca exista un program video.ca sa pot inregistra un film de ex ma uit la spiderman si in acelasi timp sa il inregistrez in pc. se poate funda!:D
Subiectul este "Ce vreau si ce pot realiza?". Comentati:p. dau funta :)la cel mai bun
Cum deschid un fisier word cu f5?
am un cont pe ladypopular si sunt la nivel 5 am si eu nevoie de provocari
Am doua intrebari legate de PayPal. 1. Poti primii bani pe contul paypal daca "unverified"? (adica neverificat, pentru ca nu am card sa-l verific) 2. Poti folosii acei bani pentru a face niste shopping...? (mai mult)
Ce sa aleg logitech z2300:(rms power 200w sub 120 w si 2x40) sau genius 6000 (rms power 200w si 5x20 w)...astept un raspuns dau fundita:D:D:D
Prieteni, va rog puteti sa-mi ziceti de unde pot lua GTA Bucuresti? Va multumesc pentru timpul acordat. :) Apropo, dau fundita! :)
Cine ma ajuta si pe mine Cum aflu un substrat chimic de ex pentru 38 Strontiu
Pe Farmerama. Ce pot sa fac ca sa pot transfera gologani de pe un cont pe altul? dau funda
Salutare! Cum pot schiba varsta la contul de pe youtube?
Aveţi idee în ce librării din Bucureşti găsesc pixu` ăsta? http://www.licitatii-electronice.ro/produse/detalii-produs.aspx?pid=7731? :) Mersi!
Bai fratele meu. Care se pricepe bine in pc? Dau funda primului user care imi intra in pc cu team viewer si imi face messengerul ca nu vad nimic din ce scriu/imi scrie. Add me skype bosneanu.bogdan ...? (mai mult)
Ce ati alege? Romana sau Matematica (Argumentari)
Vizitati contul meu http://ovionbux.blogspot.com/ si o sa gasiti o strategie pentru onbux suuper buna si o dovada in care am scos 60$ si mai am de scos 200$. Va astept si va puteti face cont de pe linkul...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=L8uPt9FrNDc ce e de fapt acesta?
Am visat ca 2 colegi care ma plac ma tineau de mana etc. dar nu amandoi in acelasi vis :)). imi spuneti va rog ce inseamna?
Cum obtin monede HI5?
Unde gasesc de descarcat jocuri de strategie
Scuze, sunt nou pe site si as vrea sa stiu cum poti sa devi expert TPU, puteti va rog sa-mi sppuneti? :)
Care ma ajuta si pe mine cu programul ista MinGW Developer Studio de unde dowloadez ...si 2 -3 informatii cum se foloseste plzzz
Http://fluturas-my.hi5.com un comm la profil:o3 Returnez:D
Dau Fundita! Cine stie cum se numeste placatul din spatele fotbalistilor, cind vorbesc, ca aici http://www.flickr.com/photos/41106273@N07/5181554711/
Buna TPU. Erau mai demult niste desene pe Minimax cu un baiat care a fost trasformat intr-un baiat mic de tot pentru ca era rau sau ceva de genu'. Avea niste pantofi de lemn, camasa albastra, o vesta...? (mai mult)
Buna tuturor dau funda celui care ma ajuta cu un link de unde sa iau yahoo mesenger fals l-am avut odata si cand venea pireteni la mine bagau id si le dadea eroare si in C:la un documonet aparea parola...? (mai mult)
Ce inseamna facelift?
CEAO! Din nou.Am un vodafone 541 si merge sa bag videoclipuri 3gp.mp4.si cand bag pe card videoclipu si vreau sa intru in video pe telefon imi zice "fisier video invalid" ce trebuie sa fac sa mearga...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=7xX9WYD5X1A&feature=related care imi da un link de unde sa downloadez acest album de colinde 2010
Ce considerati voi ca inseamna "a fi la moda " in zilele noastre?
Exista in brasov service dell si daca da unde?
Pe placa asta video: >> Model Interfata grafica: ATI 4350. Memorie interfata grafica: 512. merge unele jocuri ca Gta IV sau pes 2010 /2011? ca nu cunosc placile asa de bine
Cine imi arata si mie un desen [ desenat ] cu un concert? :-* Funditaa pentru cel mai frumoss!
Am 11 ani si nu mai stiu cum sa imi fac parul la scoala.Va rog dati-mi niste idei bune dar nu ceva de genul...doua codite impletite sau o coada. ceva mai interesant...:*fundita:*
Cati bani sa dau pe un telefon nokia x2 la mana a doua maxim
Ce este twitter-ul?
Am un cont de Tagged si de cand l-am facut primesc id in fiecare zi...cum fac sa numai primesc...sa schimb Adresa URL(cum)sau sa ascund adresa Url de pe profil?
Este cineva student la UBB in Cluj? puteti sa-mi dati mai multe detalii despre cum e acolo? cei din primul an care intra la buget au loc in camin? din ce am auzit la Timisoara nu este loc ...eu as vrea? (mai mult)
Pe placa asta video: >> Model Interfata grafica: ATI 4350. Memorie interfata grafica: 512.
Care sunt semnele ca un baiat sa te placa?
Cum pot sa schimb pagina de word pe orizontal?
Cine e dispus sa imi lase si mie ceva comentarii? Funsitsa:D http://fluturas-my.hi5.com
Poti activa internetul pe mobil si daca ai cartela? (vodafone)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Tttrrrrrooo întreabă:
Esther100 întreabă:
OpenLow întreabă:
Anaa939839393 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!