Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 4 August 2025 sunt:
La bac trebuie sa aleg intre biologie, chimie si fizica.Eu am ales biologia insa nu stiu pe care, cea din clasele a IX a si a X a sau a XI a si a XII a?
Cum pot slabi la coapse, picioare? alerg de 3-4 ori pe saptamana, cate 8 ture(baiat)
Ce calităţi trebuie să aibă cineva pentru a deveni psiholog?:)
Eu nu am folderul ISO ce fac, unde pun jocul?
Cum pot vorbi la telefon cu 2 persoane de odata? Adica in total 3? Am un Samsung cu touch si cred ca conteaza. Am mai vazut pe aici o intrebare asemanatoare dar cu raspunsurile de acolo nu am reusit....? (mai mult)
Vreau sa stiu daca PC meu este bun de ceva Sistemul de Operare Microsoft Windows XP Professional Tipul procesorului DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+ Numele placii de baza...? (mai mult)
De pe ce sit pod da msj internationale gratuite gen spania :D?
Cine imi spune si mie de cat am nevoie cas a fac cupa la cocos la Barn Buddy? dau fundita mersi :X:*
URGENT! mi-am reinstalat windowsul si din greseala am formatat D-ul, cum recuperez tot ce am pierdut...
Cine imi poate da si mie insignele scut si tulpina de trandafir?
Cum aflu daca am bluthooth pe laptop? Laptopul meu e MSN. si daca am cum il folosesc? vreau sa pun niste poze de pe telefon pe laptop.multumesc anticipat
Hey! am o problema legata de cs.nu imi merge sv. 1.am downloadat de pe net tot ce imi trebuie caci am vazut un film pe youtube care l-am urmat cu strictete. http://www.youtube.com/watch?v=NnUpkXCLN4o 2.cand...? (mai mult)
Buna TPU. Am o intrebare de ce nu mai pot raspunde la intrebarile afisate? De ce?
In sims 1 Makin'Magic. pot face un nou oras:)?(de ex in sims 2 se poate)
Am o camera video SONY PC1000e si vreau sa ii cumpar placa de captura. Pentru ca prin USB cum le scot eu nu pot scoate sunetu (mentionez ca e pe miniDV) nu e a mea, dar pers care mi-a dat-o mi-a spus ca...? (mai mult)
Cum imi deprivez hi5`u? Funda>:D
As vrea sa stiu si eu daca cineva care are sau a avut noul iPhone 4 a avut probleme cu el. Si daca ati prefera iPhone 4 sau Samsung Galaxy.
De unde pot descarca si eu windowsul xp fara imbuntatiri?/
Ce nume ia-ti da la copilul dumneavoastra:)?
Cum fac sa am mai multe vizualizari pe hi5?:)
Datzimi si mie va rog un link cu reclama aia,, pisica, hai piisica, pisica" Cand super=baiatul obisnuit cheama pisica din copac:)) Funda`:x
Cine stie vreun program pentru desenat/facut schite gen paint dar putin mai complex, insa nici prea incurcat ca AutoCad! Va multumesc!
Buna imi trebuie si mie sidi key ul de la microsoft word 2007 va rog mult:! dau fundita:D multumesc anticipat:) :X:X:X
Cam cat faci din germania pana in romania cu autocaru?
Decii am descarcat imaginile dp telefon! Sii se vad mici! Adica nu foarte mici, dar inainte se vedeau mai mari? Mentionez ca am sony ericsson w 350 i! Fundaa! Multumesc anticipat:*.
Salutare all a comandat cineva ceva de pe site-ul acesta http://farapret.net/? c=4xgwgexgy2? obiectele sunt free asa cum zic ei? multumesc
Buna:) am 15 ani si cand ma masturbez nu ajung la obtinerea placerii:| Nu ma excit deloc:( Ceva tehnici plz8->
Cum descarc poze din sony ericsson w350i? Va rog pas cu pas! Deciii cand bag cablul de date in telefon dupa cateva minute se incinde :(! Dau funda! >:D
Cum pot ajunge la Afi Palace Cotroceni, din gara de nord... vin din Targoviste? cat mai simplu daca se poate :) Multumesc Anticipat!
Stie cineva ce sa fac la fifa 09 atunci cand in joc se inegreste acolo unde sunt numele jucatorilor si scorul dupa care imi ise singur din joc
Cum imi pot face site gratuit? Aveti idee de asemenea site-uri? Cine a mai incercat?
Hei.Joc barn buddy si sunt la nivelul 13 si de cand am inceput jocul nu imi da deloc credite :|. ce sa fac? am vazut la alte intrebari de pe site ca da din 4 in 4 nivele. dar mie de ce nu imi da? dau funda...? (mai mult)
am o imprimanta canon Mp 220 si o data la cateva luni imi da o eroare U051... mi s-a spus ca trebuiesc unele noi. Le-am schimbat de 3 ori si acum iar imi da aceeasi eroare. Aveti idee de ce?? (mai mult)
Am luat in urma cu o luna un laptop din Italia, dar nu am primit niciun cd cu drivere sau ceva de genul.De ce oare? Si as cam vrea sa schimb windowsul dar imi este frica ca nu ar mai merge pentru ca nu...? (mai mult)
Cu ce medie pot intra la liceul Lahovari din rm.valcea la profil mate-info.
Exista "servere" de Age of Empires II The Conquerors, Age of Emipres II The Kings?
La farm simulator09 dupa ce iau tot grau sau ce e acolo cum pun altceva.si ce fac cu ala care il am il vand sau ce fac
Spuneti-mi niste personaje care s-au bucurat de increderea celorlalti!
La ce ora e meciul cu David Haye si pe ce program se transmite? Pe Protv cica e la 23:45, si pe sport.ro la 23:00 :-? Ma lamurete si pe mine cineva. Scuzati categoria dar nu am gasit una despre sport....? (mai mult)
Buna ziua cine ma poate as si pe mine... am o problema cu longju3.cc atunci cand intru in el imi da o eroare scrie asa : Could not loand the dll :2010ColientHelper. dll ce trebuie sa fac. Va multumesc
Buna TPU. Cum se reincarca cel mai ieftin cartusele de la imprimanta? Care sunt solutiile de a incarca? Am o imprimanta HP officejet j4580
Stiti cumva cand apare nr viitor din "Comorile Pamantului"?
Care ma poate ajuta cu un joc ca empire earth numai ca la acel joc te poti sui si pe ziduri si sunt oameni cu scari care la un atac pune scara pe zid si urca infanteria era un joc misto da l-am uitat daca...? (mai mult)
In fiecare an, de Craciun se organizeaza o "chestie" constand in spectacol, concurs, licitatii etc., iar banii ce se strang se doneaza unui caz social. Anul trecut au fost niste copii aflati in grija...? (mai mult)
Cum se cheama programul acela care dau un exemplu ai placa video fx5200 si vrei sa lucreze ca fx 5500 numai ca trebuie sa ai cular si un program de racit bine, un prieten mi-a dat odata da am zis ca n-am...? (mai mult)
Buna Ziua. Am si eu o problema cu longju3.cc, imi da eroare atunci cand intru in el scrie asa :Could not load the dll:2010 ClientHelper. dll si nu doar mie la multi prieteni ne da aceasta eroare va rugam...? (mai mult)
Cand v-ati jucat ultima data ascunsa ...va amintiti? haideti la o ascunsa vreti?
Salut, am nevoie de un text. pentru la scoala... Din romanul maitreyi avand in vedere ca is navetist si nu prea ajung la romana is cam praf. Mi-a dat profa fraza asta (Nimeni nu poate fi atat de rau? (mai mult)
Unde gasesc screenshot? funda site plz
Am o nelamurire, mi-am reinstalat wind, si de atunci nu mai pot trimite nimic pe mess, pot primi dar nu si trimite, aveti idee de la ce? (wind 7 si messeng 10) am incercat si alte variante de mess,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anazzz întreabă:
Sawarekh întreabă:
Cresta întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?