Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Ma numesc Anca si as vrea sa va intreb daca nu stiti cumva de unde pot face rost de filmul Alone(2007)?
vreau si eu sa stiu daca am un abonament si il prelungesc, vreau sa imi iau alt telefon ca asta nu mai merge.telu vine la cosmote tot la pretu ala de un leu? sau discountul ala cat la suta din pretul...? (mai mult)
Ce inseamna servus dati-mi orice explicatie :D fundita:X
Sincer acum: Cum pot face fum in casa? Chiar am nevoie de acest raspuns! Multumesc!
Cum pot face fum in casa? Sau macar... un pic de ceata. Mersi.(Funda:)))
Imi dati si mie citeva site-uri sraine care cumpara par va multumesc mult
Vi s-a parut normal ce a facut arbitru ala in meciu steaua-dinamo. la dinamovisti le-a dat 2 penalti-uri si trebuie si la stelisti sa le dea penalty.:@
Problema e ca nu mai pot sa-mi fac un profil cu mine pe hi5...nu merg pozele facute [adica alea facute cu aparatu si apoi bagate in calc] daca bak o poza de pe net merge si am crezut ca e din vina? (mai mult)
Sall! Vreau sa fac un "sondaj"...doar asa de "Chiki"; )) Deci; )) intrebarile ar fi: 1.Suv/Jeep sau masina -masina Sport 2.Pepsi sau Mountain Dew Si ce mai imp dupa parerea mea:)) 4. Dacia sau Masina? (mai mult)
In cazul in care se desface disciplinar CIM avand CM acasa care ar fi consecintele la urmatoarea angajare
As vrea sa stiu daca telefonul BOSTON de la Orange este bun sa il cumpar sau sa nu?
Salut oamenilor.De jumatate de ora tot incerc sa ma conectez la yahoo, dar degeaba.NU MERGE si mor aici, fac toate spumele.Deci, pun ID-ul si Parola corect, dat imi zice ca nu sunt corecte:|. Am intrat...? (mai mult)
Ce inseamna brb? mi-a dat un baiat la mess si nu stiu ce inseamna dau funda
Am primit factura orange in format electronic si n u stiu sa o platesc cum fac ma ajuta cineva vreaus a o platesc la banca:?
Salut dau funda la care ma ajuta:)deci am vazut o dat o reclama pe 220.ro cu romtelecom arata un videoclip cu una de explica servici de poti opri da in reluare sau inregistra etc.si as vrea sa il arat...? (mai mult)
Ce filme va plac? Horor, actiune sau comedie. spuneti-mi si cateva din ele.
Peste cateva zile este ziua mea de nastere si as dori sa dau o petrecere de neuitat. Aveti ceva idei pentru decorare, activitati si cum am putea sa ne distram.Va rog frumos sa ma ajutati...Astept? (mai mult)
La GRID dupa ce fac un accident cum pot vedea din toate pozitiile reluarea(in afara de pozitiile alea standard:in fata masinii, pe capota, in masina, in spatele masinii etc.).
.. imi poate spune cineva de unde pot lua negative hip-hop gratuit? dau medalie
Stie cineva un program cu care pot schimba pixeli uni imagini? Ex: de la 1333x1110 la 470x27
Program asemanator cu Vistalizator, dar pentru Xp, exista?
Cum as pute sa invat mai repede statele americii de nord stie cineva?
Buna sera :). Mama mea mi-s dat acum vreo 2 ani un medalion de vreo cateva grame de argint.Pe el e Maica Domnului, si pe spate scrie in latina urmatoarele cuvinte:"Per mariam varnantem in floribus rosarum...? (mai mult)
Știti vreun site unde să fie explicată mai pe scurt, dar bine, conjugarea verbelor în franceză?
ziceti-mi si mie un site de unde pot descarca messenger 8 plz dau funda
Salut.Cum pot sa blochez pozele la un LG Cookie KP501?
Heeelp:|Deci, am instalat demult programul ala tampit de pus muzica la statusul de la y! m, si acum nu mai vreau sa imi puna melodiile.Am bifat la y! m, , do not change my status" dar imi apare mereu...? (mai mult)
De unde pot descarca un photoshop full fara trial si gratis
am si eu o intrebare daca stie cineva sa ma ajute:care este conditia in limbajul c++ ca doua nr sa fie in progresie aritmetica?:d mersi. dau funda!
Ceau sunt un baiat pe nume cristi am 15 ani si as vrea sa stiu si eu daca e bine sa fac sex la varsta asta ...astept raspunsuri :D:D>>>...
RalucaTPU vreau sa imi sterg contul cat mai rapid te rog :X:X:X:X
Ce-i aia formatarea unei dischete? :D funda:X e urgent!
Ce inseamna a fi European? FUNDITA!
Am intrat in conrol panel sa dau la volume ca nu se mai auzeau bocsele si daca vroeam sa apas pe ceva de acolo nu mergea fiindca apareau ca fiind sterse adica nu putam sa apas pe nimi oare dc? ajutati-...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti coduri pentru sims 3? in afara de alea cu bani
1.) asa am si eu un blogspot si vreau sa-mi schimb tema cum fac? 2.) mi-am mai facut o pagina la blogspot si nu stiu cum sa fac la ea postari astept raspunsuri;)
Cum pun o melodie pe fundal la hi5?
Deunde pot cummpara pijamale cu pisici cu codita de pisici si sa am o bluza aia la pijama sa aiba un motan sa dai click pe ea si sa spuna Miauuuuuuuuuuuu! a da si ce inseamna "orgasm"
Hi! cine are photoshop si ma poate ajuta cu ceva minor si pe mine? daca vreti puteti sa va lasat idul;))
Buna dragi prieteni TPU am o intrebare, deoarece am ceva probleme cu laptopul si nu stiu sa le rezolv as vrea sa instalez tuneup utilities. inrebarea este daca o sa imi fie de folos, ce credeti despre...? (mai mult)
as vrea sa stiu si eu un sampon cu care iti creste parul mai repede:D (dau fundita ) si va rog nu raspunsuri rautacioase :| cum fac altii :|
Stie cineva cat costa/luna inchirierea unei cutii postale unde pot primi abonamentul la reviste/ziare? Merci.
Care este importanta hidrografiei din Europa? FUNDITA!
Pot vedea daca cineva mi-a vazut profilul de hi5 chiar daca aceea persoana a setat confidentialitate in privinta asta? Sper ca ma-ti inteles! Funda!
Cum pot pune un videoclip la pagina mea de hi5?
Cum as putea sa vad meciurile de pe digisport online si free?
In limba engleza in ce conditii se foloseste "its"legat?:D
Bunaa, daca mi-am cumparat ceva de halloween la barn buddy o sa il am si dupa ce se termina halloween`u?
cine are tel LG? spuneti-mi cum merg daca au semnal daca tin si din astea.ca vreau sa imi iau unu cu touchscreen. pup :D dau funda la cele mai bune.pe net nu gasesc nimic si cer parerea voastra
Pot sa-mi schimb windows-ul daca -l instalez de pe net? daca da care este cel mai bun windows?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!