Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Buna Sunt confuza, nu stiu la ce facultate sa merg dupa liceu, anul asta termin liceul, cu matematica, fizica, info stau prost de tot, stiu engleza bine, mi-ar placea sa mai invat alte limbi straine,...? (mai mult)
De data asta intreb altceva. Ce jocuri ati descarcat si care au mers?
Cum imi fac radioul meu?
Am O problema grava iubesc o fata de 3 ani si dupa 3 ani mi a facut multe si tot cu ea am ramas dupa ke ma si inshelat nu am facut nimic :(( doar am plans. si am intrebat-o dc a facut asta! si a 2 zii eram...? (mai mult)
Stie cineva cum se numea filmul in care juca rolul principal Steven Seagal, parca familia lui a fost impuscata si doar copilul lui a supravietuit, iar el, dupa ce a stat in coma 7 ani, si-a revenit...? (mai mult)
De ce de obicei noi "suflam" in miini si atunci cind ele transpira dar si atunci cind ingheta? Explicati prin argumente :D Funda
Imi spuneti si mie cum se face un cd botabil?
Care stie sa-mi spuna ceva jocuri gen simulator de politie sa fie cam ca in realitate.Multumesc!:D
Pot sa fac un filmulet si cu clipuri nu numai cu poze cu aplicatia Windows DVD Maker din Windows 7? http://www.videotutorial.ro/? p=2311
imi da la firefox o eroare care ca sa mearga din nou firefox trebuie sa restartez sistemul Ce are? :((
Intrebare pentru cei din Bucuresti. cum ajung din Pantelimon pana la aeroportul Baneasa? as vrea un traseu simplu, pentru ca nu cunosc Bucurestiul si nici nu vreau sa ma incurc in schimbare de metrouri...? (mai mult)
Cu ce mijloc de transport ajung pe strada 1 decembrie 1918, in Bucuresti?
Caut dispert un parfum de camera...mereu cand ma duc in mall plaza intru pe la reprezentanta nike si adidas, in cele doua magazine gasesti un miros de nu-ti mai vine sa pleci. Caut de foarte mult timp? (mai mult)
Off...Cresc asa de greu in Metin2...cine stie care din variantele de pe acest site e de experienta? http://www.m2-tools.de/metin2/home/home Si cum se foloseste?
Stie cineve de pe ce site as putea descarca teme pentru alcatel ot 800?
Ce trebuie sa fac in Perfect World ca sa trec la alt lvl?;) fundita;))
Am si eu o mare problema si am mare nevoie de ajutor.am avut un hi5, acum vreau sa il sterg...insa problema este ca am uitat adresa de e-mail. iar ca sa il sterg stiu ca tb sa ma log apoi il pot sterge.? (mai mult)
Ma scuzati dar nu sunt bine informata... A murit Umaga? Cel din wresling?:S. De cat timp?
Http://www.youtube.com/watch?v=TcS9CGELhq0&feature=related cum se numeste melodia?
Cum imi fac prieteni la cs 1, 6.As vrea si eu cativa. Ofer fundita.
De ce un scaun cu 3 picioare este mai stabil decat un scaun cu 4 picioare? dau funda pentru raspunsul cel mai bun raspuns pana in data de 1 octombrie la ora 11:30 dimineata
Buna TPU.:D Mai am o intrebare. Ieri am auzit de jocul IMVU. Am dorit sa imi fac cont, am scris tot corect Stong password... tot asa pana am terminat si cand am dat Create IMVU Account, asa imi scria? (mai mult)
Salut sunt nou pe acest site si as dori sa stiu ce poti face atunci cand acumulezi un nr mai mare de puncte, dar si daca ai alete avanteja in cazul in care postezi sau raspunzi la intrebari. mersi
Help! Cum sterg pe cineva dintr-o poza? Se poate cu PhotoScape? Daca da, cum?
Am o întrebare în legătură cu conturi bancare, extrase de cont, ETCETC, mi-am măcinat nervii vreo 2 ore în şir. Deci, eu am 17 ani şi am un card de alocaţie de la Banca Transilvania....? (mai mult)
Imi dati si voi niste jocuri care seamana cu naruto? sau chiar un joc cu naruto dar nu mugen ca de astea am dau funda
Am un modem huawei mt 882 de la romtelecom si am si cablu si USB la el. Vreau sa stiu daca e vreo diferenta la viteza intre usb si cablu.
Vreau si eu niste progame de editat poze. Funda:)
Care sunt diferentele dintre Carpatii Ocidentali, Orientali, Meridionali?(relief/felul de roca)
..va rog ma poate ajuta cineva cu un nume de program sau cu un indiciu despre cum se face o amintire (chestia aia in care alegi niste poze, o melodie si poti sal salvezi ca video)...va rog; ).? (mai mult)
Catre toti cei care joaca counter stryke source, as vrea sa stiu daca se vede mai clar fata de counter stryke 1, 6? La 1, 6 daca te apropii de ceva se vede ca e alcatuit din patratele.As vrea sa stiu...? (mai mult)
Cum activez o licienta STEAM? Am steam, mi-am facut cont si tocmai mi-am cumparat o licienta steam, dar nu stiu cum sa o activez...
spuneti-mi va rog cu ce program pot face un astfel de filmuletz? http://www.youtube.com/watch?v=d8zr3MB7fGQ melodia, imagine albastra si scrisul, atat! ca vad multe multe la fel si nu stiu...? (mai mult)
Cine stie cum se poate cumpara un telefon de pe orange.ro fara sa-mi fac abonament sau sa-l prelungesc, sa-l iau fara abonament.Va rog ajutati-ma. Fundita:)
Hi. Vreau si eu niste id'uri cu numele abby! nu stiu vreau ceva cool si foarte marfa!; xPlz vreau cat mai repede. am nevoie urgenta de un id nou plzzz! Fundaa
Deci care sunteti din Bacau... stiti unde se tin zilele bacaului? :D:D:D
Plss repede spuneti-mi ce credeti voi ca este creatia? un joc o creatie o cautare care implica efort sih incertitudinii inentie, descoperire sau o originalitate? FUNDITAAAAA!
Explicati-mi va rog cum as putea crea un aspect de profil pe hi5. Multumesc mult
Cine are card Rao? sau daca e in clubul Rao Books? ati primit si voi card din ala? Daca da spuneti-mi si mie va rog cum il folosesti? doar daca cumperi carti de pe site ai reducere? Kisses:*:*:*
Nu stiu ce am facut dar cand intru pe Google si caut ceva nu imi mai apar toate paginile, imi apare doar o pagina, ce sa fac sa imi apara si celelalte pagini?
am o problema :| de vreo 4 luni imi curge acel lichid alb, lipicos si fara miros din vagin :( dar de luni imi curge tot mai mult este foarte abundent pe zi ce trecce ce vrea sa insemne? P....? (mai mult)
Problema in c++: daca am un nr n de exact 3 cifre, cum fac sa imi apara pe ecran acest numar doar daca cifra din mijloc e 5.
Cine e in clasa a9-a (la G) sa-mi spuna si mie ce ore face? funda...
Cine imi explica cum e cu sistemul asta Paypal? cum se scot banii cum imi fac un cont? etc:) Funda:X
Buna cine imi poate spune cum pot sa imi pun o imagine tip Tema pe telegonul samsung s5230 cine imi spune dau fundita
am web camera genius, si nu pot sa o instalez la calculator! cum pot sa o fac? si de unde pot sa scot ...programele necesare pentru asta? funda! urgent!
cum se foloseste cheat ecgine 5.6.1 pentru a trece la lvl 100 la ourworld? sau pentru a primi mai multi gems? mersi muult! pa pa!
Care e in clasa a 9-a la C (mate-info) sa-mi spuna si mie ce ore face? dau funda:)
Cum fac la Word 2007 sa dispara o pagina (foaie) goala?
Abdomenele te opresc din crestere?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
badriel întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)