Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Salut am o intrebare vreau sa plec in spania cu bunica ori bunicu mama este acolo tata in romania am 15 ani ps am nevoie de procura ceva? imi cere la aeroport vreo procura? ps vreau sa plec si sa raman...? (mai mult)
stie cineva daca pot gasi un site doar cu numele celui care il poseda? dau fundita... urgent:(
Nume de albume pentru hi5. Multeee! Ms!:* Fundaa! :)
Buna TPU; ) Fundita; ) Cum pot sa imi da la pc "ș" sau din astea asta il am de la internet...ma rog poveste lunga, nu cont, nu ma bag in amanunte.Deci este un program anume sau cum ca as vrea ff? (mai mult)
Booona TPU! Fundita;) Am de facut la biologie o caracterizare dintre celalu vegetala si celula animala.Cn ma poate ajuta?:-ss
Am un telefon, nokia.nu ma lasa sa trimit sms-uri. la un moment dat ma gandeam ca e din vina centrul de mesagerie.am luat unul de pe net si tot nu merge.Mersi anticipat:)
In Metin2 trebuie sa stau 12 ca sa imi faca imagine de cal?
Salut am nevoie de ajutorul vostru vreau sa stiu daca persoana din aceste 2 poze este ceva vedeta http://dl.transfer.ro/transfer_ro-22sep-8383d86067be65e.zip? Multumesc frumos!
In Metin2 trebuie sa stau 12 ore ca sa imi faca grajdarul imagine de cal? Chiar trebuie sa stau atat de mult?
Ziceti-mi cat mai multe jocuri care sa mearga pe:700mb ram, AMD Sempron (tm) 2500+, 1, 76 GHz, placa video de 64 ram fara pixel shader, cele mai multe jocuri primesc FUNDITA dar fara metin2 va rog
Ce semnifica culorile de pe stragul Romaniei? Dar al Frantei?:D Funda:* Multumesc:*>:D
Va rog de unde pot descarca Firmware 31.0.005 for Nokia 5530. pls heelp...
Buna seara, cum aflu pe telefonul fix RDS, numarul care m-a sunat, pentru ca de o luna incoace primesc telefoane cam la intervale de 6-7 zile si persoana care ma suna nu raspunde, ce zic eu in telefon...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine, am un ceas de buzunar ancre 15 rubis levees visibles double plateau medaliat la geneva in 1896 in stare de functionare cu o penita rupta, as vrea sa ii stiu valoarea.
Mie la calculator imi scrie asa mai indrapta in jos asa:You may a victim of softwware counterfeiting, This copy of windows did not pass genuine Windows validation, Precizez ca am reinstalat Windowsu Saptamana...? (mai mult)
Buna vreau si eu un sv de cs sa nu fie cu server creator ca nu imi merge cum sa imi fac ajutati-ma:Dcu orice dati-mi si sv de la voi sa ma joc ca ii plictiseala
Cum se schimba la motorola w 180 ca sa scrie mesaj si cu litere mari si cu litere mici ca la mine scrie numai cu mari.
Da-ti linkuri unde pot gasi mai multe de astea si diferite dar sa fie in partea dreapta a desktopului(exact ca si aici) http://www.thoosje.com/vista-sidebar/images/sidebar-screenshot-2.jpg
Cum de schimbat ca la motorola w180 sa scrie mesaj si cu litere mari cit si cu cele mici ca la mine scrie numai cu mari.
Are cineva poze din caminul C12 Iasi? Daca aveti, va rog dati-mi un mesaj privat.
Canon mp210 merge cu un un singur cartus(alb negru)? Adica daca-l scot pe cel color merge cel negru?
Ce sa imi scriu la hi5.la despre mine dar vreau ceva fara tabele ceva mai funny va rog cine imi da cele mai multe primeste funda.;;) si daca nu stiti ceva funny merge orice :D
Sallut! Cum pot sa fac ca la hi5 la stare acolo unde scrie"ce face ...acum"...sa scriu ceva si sa ramana pana imi schimb starea. Eu cand scriu ceva acolo peste cateva zile imi dispare si vrea sa ramana? (mai mult)
Cine ma poate ajuta sa imi gasesc un job part-time(sa impart pliante sau ziare), in Alba Iulia, nu conteaza varsta pentru ca daca chiar e necesar o pun pe mama sa se inscrie si sa fac eu treaba...? (mai mult)
Cunoasteti un particular sau agentie care poate aduce din italia zona nord o motoreta contracost? rog daca aveti numere de telefon.seriozitate(funda)
Am de facut un portofoliu pe cls a 4 a, cum se face, sa fie uniform, frumos?
Vreua sa joc si eu fifa online 2. L-am luat, dar cand dau click pe FIFA 2 Client, ca sa isi faca ubdate, apare ceva de genul adobe_sl.Am intrat si eu la adobe-adobe_sl, am dat click pe adobe...? (mai mult)
Am auzit ca exista un site la care iti pui o poza actuala si una din anul precedent iti va da o poza cum vei arata peste 10 ani... daca puteti gasi acel site zicetim-il si mie dau funda:D
Hei cum vor fi examenele anul acesta la clasa a 8 ca eu chiar nu mai inteleg :( fundita:X
A-ti putea sa-mi dati niste exemple va rog frumos pentru o compunere cu titlul ' Creatia este un joc, o aventura '. Am scris ceva dar nu-mi mai trec prin cap cateva idei. DAU FUNDA
Buna TPU :) Am si eu o intrebare pe site-ul http://www.disney.ro/camp-rock-2/ voi ce indici ati gasit;;)?
Am un imprumut la BCR am dorit sa mi esalonez datoria[adica rata ] am fost la banca si surprizator dupa 2 zile cit am pierdut acolo mi s a spus ca nu poate sa mi faca operatiunea pentru ca nu i da voie...? (mai mult)
cat costa un PS3...desi oricum numi primesc alocatia sunt curios
Cum pot face aminare de plata a facturii la cosmote >La ce numar trebuie sa sun si cite zile pot face aminare?
Am vzut pe cineva ca juca pe un server de Counter Strike si avea grenade HE infinite. Cum a facut?
Imi spuneti si mie niste mp4 care sa aiba memoria 2-4GB si sa costa pana intr-un milion?
Credeti ca mp4 acesta este bun http://www.price.ro/preturi_playbox_coby_mp-556-4gb_335191.htm?
Ce setari ar trebui sa pun la mobilul Samsung B3410 ca sa mearga internetul caci la mine nu merge.arata network error.cine ma ajuta sa solutionez problema FUNDA numaidecit!
Mi-am luat recent un ceas si la diferenta de cateva ore ramane cu aproximativ 5-10 minute in urma...Intrebarea este urmatoarea: Daca merg la un ceasornicar imi poate rezolva problema? Multumesc Peace? (mai mult)
TPU`. am si eu o intrebare. de fapt doresc sa aflu ceva legat de tribunal. am o prietena. care fiind minora a luat parte la o bataie foarte nasoala. petrecuta in scoala. si a fost luata drept martor....? (mai mult)
Ziceti`mi sh mie despre ce s afac referta la geografieee? Ceva legat de Asia? Gen: Muntii Himalayaa! :) Fundaa! Sh d unde pot lua dp net? Ms!:*
Care imi explica sau imi da un ghid de explicatii cum se face un windows butabil pe cd sau dvd...:D ca daca il fac asa normal nu imi merge cand sal instalez...ast un raspuns si cu ce nero sa-l fac :D:D? (mai mult)
am o mare problema.am fost admis la alta facultate acum in sesiunea din toamna si as vrea sa imi retrag dosarul de aici acum, este prea tarziu sau nu este nicio problema? va rog raspundeti care...? (mai mult)
Este o melodie pe Pro Fm. si il canta un baiat si spune"ayy Like me a girl". Cum se numeste?
Pls halp! imi poate spune si mie cineva ce simbolizeaza cuvintele "cartea", "furnica", "trestia", "ata", umbra", zarea" si "fumul" din poezia "cuvant" de tudor arghezi? mersi anticipat:*...? (mai mult)
Stie careva daca este in Alba un loc unde se fac tatuaje?
As vrea sa ma hotarasc in privinta unui progam de facut filmulete, ca sa zic asa. Voi ce progame folositi?:)Cum vi se par? Lasati si un link de unde pot descarca progamul pentru filmulete pe...? (mai mult)
FUNDA 100%! Doresc niste idei pentru o compunere cu titlul "Râul la lăsarea serii". Daca se poate as dori ca aceasta compunere sa aiba cat de cat ceva in comun cu poezia "Lacul" de Mihai Eminescu. Thanks!...? (mai mult)
Imi puteti spune unde pot gasi strada Liviu Rebreanu din Medias, din Vitro?
stiu ca am mai postat intrebarea odata dar chiar vreau un raspuns : va rog mult dati-mi si mie site de unde iau hak fish sau bot fish pentru metin2.ro dar sa mearga pe metin2.ro va rog mult spuneti-mii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!