Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cand incerc sa deschid orice Setup nu imi merge.Imi scrie unknown file si ma pune sa aleg. Va rog sa ma ajutati
Ca sa ridici un colet cu plata ramburs trebuie sa ai minim 18 ani?
Cum pot trimite un filmulet de la nunta fiului meu?
Cine joaca burn buddy? mi-am cumparat hambarul ala rosu de 125.000 si imi apare tot asta maro ala vechiu cum fac sa sa-mi apara ala nou?
Stie cineva fregvente Radio Guerilla Pitesti? cu fundita desigur :)
Dar alte site-uri de metin private mai sunt?
Daca la servici nu iti ceri dreptul de marire salariala patronul te ia de prost? chiar daca esti in strainatate. Eu cred ca daca nu zici nimic el te mentine cu acelasi salariu
Am o imprimanta Canon MP140, vreau sa-mi reincarc singura cartusele (PG-37) stiti cumva cum se procedeaza? Are un sticker, iar subt el o gaura mica, pot sa incerc cu seringa sa picur cerneala acolo?
Unde gasesc scrisori.declaratii de dragoste ceva de genu? stiti vreun site anume? daca nu aveti raspunsuri concrete nu va obositi cu rasp gen "cauta pe net'
Aveti idee cum verific cat am de plata la un abonament orange data de firma? Lucrez intr-un loc si astia mi-au dat o cartela pentru mine si 4 pentru familie. Tariful este ceva in genul: 0.02 centi...? (mai mult)
Care stie ce programe prinzi de la UPC cu televiziune analogic pachet small? va rog sa mi le spuneti ca vreau sa ma pun pe upc la TV MS >:D
Va merge youtube-ul? mie nu? apare melodia, uneori se incarca dar nu incepe sa cante. Aveti idee de ce? mersi
Din prostie mi-am facut cont pe un sitte care se numeste relatii serioase.ro.Nu stiu ce a fost in capul meu dar acum ma deranjeaza la culmea si vreau sa-l dezinstalez dar marea problema e ca nu stiu cum.Va...? (mai mult)
O intrebare ciudata, pentru fete, si atat =)) Deci daca o fata s-ar uita la tine cu coada ochiului, discret dar in acelasi timp atent cum ai putea sa o descoperi? adica fetelor; )) voi cand va uitati...? (mai mult)
Vreau sa stiu de ce, de obicei un barbat minte in legatura cu varsta?>
Imi dati va rog frumos codurile de la so hannah montana de la primul si al doilea numar
Am observat in interviuri de pe youtube ca americanii folosesc des un cuvint ce suna cam asa,, wierd,, Imi spuneti si mie cum se scrie corect in engleza si ce inseamna? FUNDITA
Cum pot salva poze de pe hi5 pe computerul meu? Nu mai am optiunea cu Save Image si chiar as dori sa imi iau unele poze de pe hi5...
Inca nu am nivelul 25 in metin 2 dar vreau sa stiu cati yang trebuie sa am pentru a cumpara un cal?
Ma joc de ceva timp Metin2 si vreau sa imi inbunatatesc armura, dar fierarul zice ca se poate sa se strice.Se strica? Voua vi s-a intamplat sa va strice vreun obiect? Daca se poate sa se strice spuneti...? (mai mult)
Cum as putea sa ma ingras cu 2 kilograme in plus?:)) Funda:)
Ami dati si mie un sait metin2 privat, va rog? adresa mea de email este sergyu_boss80
De ce nu imi mai apar id-urile acolo la profiles la messenger? nu am setat nimic si nu am umblat nicaieri ca sa nu imi mai arate. se pot salva si in alta parte?
Voi ce parere aveti? La mine in oras(cred ca in toata tara) toti rromi (tiganii jegosi) au primit un punct maxim doua in plus la media de admitere in clasa a9a. De ce au primit jegosii astai. Mie de exemplu...? (mai mult)
Stiti cumva ude as putea face schimb de obiecte, haine papuci si altele(diverse)am o multime de lucruri care nu le mai folosesc nu mai am nevoie de ele si nu ma indur sa le arunc ca sunt bune unele chiar...? (mai mult)
Cum pot sa aflu de cat timp o persoana nu a mai intrat pe messenger? Multumesc anticipat!
Am o combina ARCTIC de 2 ani si de ceva timp se aude un bazait discontinuu, ce poate avea?
Http://i52.tinypic.com/2ptc7ix.gif Ce este acesta? Am inteles ca este un senzor de proximitate, dar ce este acela, la ce foloseste?
Salut as vrea sa stiu ce jocuri pot juca pe acest calculator:AMD Athlon X2 250 Processor, 3 GB RAM, ATI Radeon HD 4600 Series
As dori sa stiu daca pot sta pe invizibil si sa nu pot fi detectata de detectorul pentru invizibil. va rog sa-mi raspundeti.
Sall. Dau cont pe ro de lvl 57 (aries) cal lvl 22(armat) si multe altele! Pe un cont de GM pe un server privat romanesc:) Astept oferte la id:power.boy2010
Cine imi poate spune ce inseamna V8(motoare)?
Buna TPU :) Am si eu o intrebare : Exista vreun program care imi poate da doar negativul unei melodi? spuneti-mi macar cum se numeste sau dati-mi linkul de downloandare :) Va pup :-*
Dau fundita.Stiti vreun site pe care pot sa gasesc trucuri ca sa castigi multi bani in farmville de pe facebook si sa acumulezi cat mai multa experienta si care chiar SA MEARGA? Nu-mi dati doar cateva site-uri...? (mai mult)
eri m-am jucat b. buddy si aveam casa, cainele, si hambarul.azi cand am intrat era doar hambarul ubde este casa si cainele i-am cautat la obiecte ascunse si nu erau acolodoar hambarul cum fac ros...? (mai mult)
Cum e mai corect atunci cand antivirusul iti gaseste infectii sau amenintari sa le trimiti in carantina sau la gunoi?
Cum pot gasi un utilizator TPU dupa nume? (am o amica care s-a inscris si nu stiu cum sa o gasesc.(interesant e ca am un raspuns dar cand deschid nu vad raspunsul, sau am 2 raspunsuri si nu vad decat unul,...? (mai mult)
La mine pozele din My Pictures se deschid in Nero PhotoSnap Viewer. Cum as putea sa fac sa se deschida mereu in Windows Picture and Fax viewer
Rog sa raspunda doar cei care cunosc in domeniu.As dori sa stiu care sunt metodele in a participa la un concurs de culturism(juniori)? Stiu data in care se v-a tine(27-29 Iunie 2011). Am inteles de pe site-ul...? (mai mult)
Imi puteti spune cum se dau ( cum sa dau ) note si comentari la www.desenatori.ro? Mentionez ca vrea detalii ff multe (unde trebuie sa intru, pe ce trebuie sa apas etc.:-@) Multumesc...? (mai mult)
Ce filme interesante stiti?
De unde pot cumpara spuma de baie? La farmacie gasesc?
Cum pot sa fiu GM la Metin2 lol :)) nu pentru me pentru un baiat? Fundita :P
Asi dori si eu sa cumpar pesi si hamsteri daca aveti oferte va rog sa imi lasati msg pe site
am doar 15 ani si a inceput sa imi creasca guşă, care e problema? O sa mai creasca? Daca merg la medic o sa imi spuna ca trebuie sa fac operatie?
Buna TPU. Cei care sunteti pe compania Vodafone (in Romania), la mobil... imi puteti spune va rog : Cate mesaje din acelea cu " Suna-ma ca nu am credit..." puteti da in strainatate?! Dar in Roamnia, cate? (mai mult)
Buna TPU.Sunt in Spania (Zaragoza)! Va rog sa imi spuneti si mie, daca "cunosteti"o modalitate de a suna in Romania pe mobil mai ieftin! Eu le-am incercat mai toate( schimbul de companii, locutoriu...etc.)? (mai mult)
[Sondaj] Credeti sau nu credeti in horscop? Motivati... Nu dau funda mai ales daca o vei cere.
Am revenit cu aceeasi intrebare! Ce setari pot face la un notbook de la lenovo pentru a putea juca metin2! Cerintele de system le am dar din cauza rezolutie nu merge De ce cand pun monitorul pe laptop...? (mai mult)
Cum pot sa refac un stilou care a ramas fara capac 2 zile? Iimi trebuie raspun acum dau funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
dosia26 întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!