Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Stie careva care este fontul asta? http://www.youtube.com/watch?v=IyJs6Ycjjp4 adica unde scrie 'xStupidMuffinx' si 'PRODUCTION' dar 'PRODUCTION stiu ca e cu Arial:D dau funda:) dar exact acela nu asemanator....? (mai mult)
Cum sa scriu mic pe hi5 si in mijloc :DAltii scriu la about me mic, colorat, in mijloc si pe deasupra pun si niste imagini :P care dau clik si nu se intampla nimica :(( please help! nu vreau de...? (mai mult)
As vrea sa stiu cum naiba se face windows pe cd? am tot cautat pe net si am urmat instructiunile dar nu a prea mers...deci poate careva sa-mi dea un raspuns concret?
Întrebare: Ştiti cumva care este adresa de e-mail a vre-unui administrator de pe YouTube? Refuzată. Motivul: Caracter irelevant. Ce, Dumnezeu, e aşa irelevant la întrebarea mea?
Buna am o intrebare...cum pot face un xat mai frumos mai viu colorat numele totul?
Intotdeauna cand primesc o funda la o intrebare nu-mi apare din prima imi apare la voturi acolo decat. Dc? :| Si deabi peste cateva zile imi apare la funde. Dau funda app :)) :*
Sunt studenta in anul 2.As vrea sa stau in gazda la o pensionara, batrana care sa nu-mi ia foarte mult iar in schimb sa o ajut la cumparaturi, la facut mancare.stiti pe cineva care ar accepta asa ceva?...? (mai mult)
Imi poate da cineva o adresa de mail, ceva de la Netlog, unde pot raporta ceva? Pe site-ul lor am cautat, da nu am gasit...
Eu joc imvu de ieri. Am vazut un filmulet despre imvu cum o femeie nastea un copil virtual pe imvu.Cum se poate produce un copil pe imvu? Astept raspuns. Raspunsul sa fie serios
Cum se pun imagini atunci cand intreb ceva pe TPU? please help me! dau funda
Buna TPU.Va rog ma ajutati si pe mine cu ceva va rog? cum sa imi fac cont pe dinamic(pe metin 2 ro)?
Care e cartea pe care o cititi acum?
Care sunt cele mai renumite carti? Si de cine sunt scrise?
Cum castig puncte pe TPU.ro? Dau funditaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Buna seara la toti de pe TPU.Va rog cu cea mai mare urgenta cine ma poate ajuta sau indruma unde pot gasi biletele de la meciul Romania-Albania? Stiu ca se joaca la Piatra Neamt.Va rog ajutati-ma unde le...? (mai mult)
Salut.Am o noua provocare pentru cunoscatori in elecricitate.Cine ma poate ajuta cu o schema ceva cum sa fac sa aprind un bec de la 3 intrerupatoare.Va multumesc si se stie ca cine imi da raspunsul ce-l...? (mai mult)
Exista si in Romania un fel de job, pe internet ca freelancer? Daca da, ce imi puteti recomanda
Ce inseamna JEWELS in materie de ceasuri?
Cine imi da si mie un cont de metin2gx nu cont lv sa fie fata va rog va dacu conturi pe metin2 ro de ex lv 12 sau 10 sau 10 kk de yang cel putin?
Cum pot sa primesc configurarea de web'n'walk?
Am vazut cand eram mai mic un film cu extraterestrii si la sfarsitul filmului ca sa scape de ei au folosist niste boxe care le spargea castile cu un sunet.Stie cineva cum se numea filmul?
Buna! Va multumesc pentru intrebarea anterioara! Acum vreau sa va intreb :"Stiti vreun program unde pot taia/decupa poze? Pls
Vreau toate melodiile de la The Pussycat Dolls! Cine ma ajuta? FUNDITA!
Salut.As dori sa plec la o statiune de pe litoralul romanesc.As dori sa imi dati cateva nume de hoteluri cu preturi reduse din statiunile noastre de pe litoral. Daca puteti sa imi spuneti pretul pentru...? (mai mult)
Cine a scris versurile imnului stelei si cine le-a transformat in melodie?
As vrea sa stiu un site sau un profil de hi5 care sa aiba un aspect cu un curcubeu deoarece numele imi este Rainbow Girl (dar cu semne) si as vrea sa am si aspectul hi5 cu un curcubeu.Multumesc!
Stie cineva daca pot sa fac comenzile la pes2010 din tastatura?
Acest videocilp dureaza 7:38 si la 1:00 este o melodie. Cum se numeste? http://www.youtube.com/watch?v=tdAkb8XxHVQ Dar prima melodie :d? http://www.youtube.com/watch?v=tdAkb8XxHVQ...? (mai mult)
Am cumparat Mountain Dew de 1 litru de la un magazin si ni se pare ca are gust si miros de artar, ca inghetata. Chiar are?
Acest site este de incredere pentru achizitionarea rechizitelor? http://schoolfriendly.ro/
Am Kaspersky lab antivirus si imi apare sa dezinfectez unele fisiere.Imi va sterge acele fisiere? Cum fac o copie a unui fisier instalat, copiez fisierul?
Hai buna din nou! Buun, deci: ministrul asta al educatiei tine mortis sa nu mai aiba loc festivitatea de inceput al noului an scolar si sa facem direct ore?!(:| Adica, de 20 de ani sau mult se face aceasta...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog niste statusuri scurte dar interesante! In nici intr-un caz nu uit si de fundita...
Buna verisoara mea este EMO iar eu vreau sai readuc mintile la cap dar nu vrea fel si chip sa ma asculte dati-mi si mie niste... sfaturi. va rog la cel mai bun dau fundita:x:x
Am o intrebare! Din greseala i-am dat la mail all-new mail si mia paraut alfel si nu stiu cum sa fac sa fie yahoo mail classic.Va rog ajutati-ma la primul raspuns corect dau funda jur!
Va rog imi spuneti si mie cum se sterge o intrebare pe TPU?
Cine imi da si mie cateva Png-uri cu Demi Si Selena? Sau macar un site(program)+tutorial ca nu ma pricep fff bine
Cine imi poate spune cum se scrie tatal nostru in spaniola cine imi scrie ai dau funda
Cand merg cu rolele se aude un fel de scartait de la roti parca as avea o frunza prinse undeva.Si cand imi scot rolele si ma uit la roti nu se aude nimic.Cum scap de sunetul acela?
CE am sters deja din PC si din Recycle Bin...nu se mai pot gasi asa-i? (intrebare c-am prosteasca)
Cum pot castiga diamante pe lady popular(sunt incepatoare :) ) si dati-mi si mie numele domnisoarelor voastre sa le adaug in lista de prietene.:* Multumesc:)Fonditsa:)
mi-am luat ieri un aparat foto si am la el doar cablu de date, nu stiu cum sa scot pozele, stiu ca trebuie sa bag in calculator si aparat si nu-mi apare nimic la "my computer" exista vreun program...? (mai mult)
Ştie careva un magazin unde are ghiozdane calumea prin Braşov? Nu neapărat ONeill sau Element sau Volcom. Dar nici dinalea simple şi seci ca ăsta : http://www.horus-center.ro/ro/foto/ghiozdan15.jpg....? (mai mult)
Salutare la toti! Am si eu o problema la laptop, am instalat windowsul dupa ce s-a terminat de instalat m-am apucat de drivere, toate au mers in afara de un driver, acel driver fiind ATI Software Driver...? (mai mult)
Fotografii- secrete, pozitii, efecte... Ma puteti ajuta cu niste sfaturi sau site-uri? Ty:*
Foaia matricola contine doar medile 5-8 sau toate notele mrg eu sunt a 7 deci toate medile 5-7:S sau notele plz help me dau fundita :)
Puteti sa imi spuneti cate jocuri cu delta force exista si spuneti-mi si mie care sunt?
Am auzit ca este un program care atunci cind se ia curentul pc-ul mai functioneaza fundita
Am incalculator un program de modelat vidouri AVS4 You, si cand e gata salvat, imi aprae pe mijlocul ecranului cand ruleaza filmul niste cuvinte cu alb si rosu... Ce este de facut? Dau funda,? (mai mult)
Vad ca unii au la hi5 giffuri si video in partea dreapta a profilului.Eu le bad la interes si la favorite music si imi apare in stanga profilului, partea dreapta ramane mereu goala. Ce fac sa imi apara...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a