Cu ce se asorteaza acesti pantaloni? bluza/maieu/tricou si culoarea. Multumesc anticipat :* http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_DN6kuND8VdA/TBFo7opFVaI/AAAAAAAAAeo/YApxdIAF8LY/s1600/DSCF9495.jpg&...? (mai mult)
NU imi merge sa instalez Windowsu am laptop si de obicei mergea acum am luat un cd de la cineva si bag cd dau restart si imi apare aia cu Press button nu stiu cum... boot from cd... apas SPACE Si? (mai mult)
Daca am fumat doar 5 tigari in viata mea, si merg la medicul de plamani, poate afla ca am fumat asa putin?
am primit un beep ( sau a sunat ) de la un numar ce incepe cu : 0906160XXX. As dori sa aflu de ce tara apartine prefixul acestui numar ( ca de romania sigur nu e ). Cine ma imi spune de ce tara apartine...? (mai mult)
Am dat cu lavabil la un beci si umezeste pereti. Ce solutii exista sa nu se mai umezeasca pereti?
unde se gaseste in Constanta, sapunul de Marseille si cat costa? Multumesc.
Astazi cautam ceva pe internet cand dintr-o data mi s-a inchis calc. Dupa mi se deschidea dar se inchidea imediat dupa. Apoi i-am scos bateria, l-am deschis din nou si a functionat.Totusi nu e prima...? (mai mult)
Am copiat jocul The Sims 3 si nu stiu cum pot sa il fac sa mearga.Ma ajuta cineava?
Am copiat jocul the godfather 2 si nu stiu cum sa il fac sa mearga.Stie cineva?
Am un webcam GF112 de la Genius. Am instalat driver-ul si imi merge cand deschid my computer. In schimb pe messenger nu merge, iar in preferance, optiunile "camera source " si " camera settings " sunt...? (mai mult)
am o intrebare: Cum fac ca atunci cand postezi un articol in blogul meu(blogspot)sa pot sa atasezi si un pull(sondaj) despre parerea utilizatorilor sau despre orice? De exemplu am postat un articol...? (mai mult)
era un film cu o femeie ce fura niste bani de la un balci ajutata de iubitul ei iar apoi se intorc in orasul unde locuieste iubitul. El moare intr-un accident iar ea e nevoita sa se insoare...? (mai mult)
spuneti-mi si mie niste filme horror...de preferat cu vampiri.varcolaci...fantome si demoni multumesc!
Cum se zice corect : Am plecat la Brasov? sau in Brasov?
Ce inseamna "danke"?
Ce inseamna mai exact "P. S."? Inca nu m-am prins. Funda:)
Stiti vreun detector invisible unde sa apara si statusul celui pe care il cauti?:)Funda:)
Am auzit o melodie la radio cu refrenul "ma pierzi zambind vreau in bratele mele sa te simt sa te ating." cine stie cum se numeste?
Ce sa fac cu Messengerul, ca nu-mi apare mereu statusulX(? si as vrea sa-mi apara mereu:) Mentionez ca am mess 10:)
aratati-mi si mie niste tutoriale unde arata cum sa desenezi portrete. Multumesc
Cum pot da pc-ul in LB romina
Cine stie un site cu ingrijirea pestisorilor?
Unde as putea gasi telefonul LG GT350? ( http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/lg-3987645/gt350-5489409/lg-gt350-ideal-pentru-messenger-facebook-si-twitter-5489073/ )
vreau sa ma transfer la Digi (rcs-rds) cu internetul si cu cablul tv. Imi dati cateva detalii despre pachetul de internet si cu vitezele de acces si preturile. Si la Tv vreau pachetul de baza care...? (mai mult)
Am un Nokia 5000 si nu-mi merge internetul la el. Imi da o eroare: Conexiune pachet de date nedisponibila. Si telefonul e luat de la Vodafone. Eu sunt pe Cosmote. Asta afecteaza cu ceva? Cum pot avea...? (mai mult)
Cum pot pune fisiere de pe laptop pe telefon fara bluetooth, cablu de date sau infrarosu?
aratati-mi si mie niste tutoriale unde arata cum sa desenezi portrete
De ceva timp encranul calculatorului mi se face roz.De ce si ce ar trebui sa ii fac? Astept raspunsuri.:D.Multumesc
Mi-ar trebui un program in care pot pune un film si fiecare canal audio ii pe alta banda deci care separa vocea muzica si efectele sonore (zgomote). Program cu care se lucreaza si in studio-urile de dublare...? (mai mult)
Dau funda! Cine stie cum se schimba scrisu/culoarea la hi5 cand dai commuri? Funda celui mai explicit raspuns:*
Am problema cu Adobe Flash Player.Am vazut pe youtube ca nu ma lasa sa vad video pentru ca trebuie sa upgradez si l-am upgradat si tot nu ma lasa sa ma uit.Lamuriti-ma si pe mine ce sa fac. Dau fundita...? (mai mult)
:) Sunt noua pe aici, asa ca imi puteti spune va rog frumos cum pot vedea care dintre raspunsurile mele au fost considerate folositoare, nefolositoare etc? Multumesc anticipat
Stie careva un serial care sa functioneze? [ pentru Registry Booster 2010]. nimic din ce am gasit nu a functionat:(
Cine a sarit cel mai mult cu o motocicleta de enduro? Si cat de sus a sarit?
Unde pot gasi subtitrare pentru filmul Miracle Run?
De ce au uraganele nume de femei? care stie ii
De cate feluri sunt barbatii?
De ceva timp m-am jucat putin cu calculatoru~! Adica am luat dupa net cateva teme pentru windows xp sh mi s-a dereglat bara de start! Nu`mi place culoarea ei sh felul! Am incerct sh cu proprieties>apperances>...? (mai mult)
stiti vreun site de unde pot comanda benzi desenate?
Un prieten de al meu are cont pe TPU si cand intra îi apare contul dar imediat in nici o secunda se da refresh la pagina si se delogheaza, browserul pe care il foloseste este opera, merge doar pe mozilla,...? (mai mult)
Cine stie cat costa un bilet maxi taxi de la Bucuresti la Vaslui, si de unde se ia? Va multumesc.
Mi-am cumparat placa de sunet Creative Audigy Se Bulk si am o problema. Daca ascult melodii si in acelasi timp intru pe pagini de net sau pur si simplu misc cursorul mouse-ului pe o pagina de net calitatea...? (mai mult)
Cum trebuie pastrate alimentele in frigider?
Vreau sa dau un comment unei prietene pe hi5 si vreau sa pun si o imagine, ceva dragut... dar nu stiu cum sa fac :( :S... ma puteti ajuta si pe mine, va rog?
Stiti vreun site cu telefoane vechi de vanzare? Telefoane pana in 2001-2002.
Cum pot sa-mi salez contactele din vechiul ID in noul ID. cel vechi imi este blocat.
Cine este din Rimnicu Vilcea? M-ar interesa de unde sa iau masina spre Olanesti si la ce ora, mentionez ca ajung la 4 dimineata in oras si nu cunosc orasul. Multumesc anticipat.
De ce nu mere metin2tim, cand intru in el se incarca ceva si pe urma imi apare sa dau OK si cand dau contecteazate imi apare "Eroare la conectarea la server"
Cine imi da si mie un cont pe metin2 GX id gabita_iordache007 plz.
Deci va rog, am o problema grava. Am acum un virus care domina prin calculator. Am instalat si avastu, iar virusu o generat niste erori si acum nici ala nu mai merge. mi-o stricat si firefoxu, nici in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!