TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Informaţii Utilitare

Informaţii Utilitare

• 2360
  • 2361
  • 2362
  • 2363
  • 2364
deyyu
în 6 August 2010 | deyyu întreabă:

Sunt nou pe aici si as vrea sa stiu cum dau fundita?

6
Răspunde Raportează
deutza
în 6 August 2010 | deutza întreabă:

care e din baia srpie sau baia mare puteti sa-mi ziceti daca ati auzit daca se vor tine zilele orasului baia sprie? si daca da ce programe o sa fie?:D

3
Răspunde Raportează
MariaYoana
în 6 August 2010 | MariaYoana întreabă:

Imi puteti spune si mie nume de id. FUNDITA!

6
Răspunde Raportează
în 6 August 2010 | ??Emo Girl a*?? întreabă:

Help! Cam De 2 saptamani face ceva zgomot pc-ul. dar nu stiu din ce cauza, nu se intampla asta acum prima oara caci s-a mai intamplat de multe ori.Si cateodata isi da restart singur, nu mai pot sa ma...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Oana_1779
în 6 August 2010 | Oana_1779 întreabă:

Ion Pilat Martisor cine stie poezia?

7
Răspunde Raportează
Oana_1779
în 6 August 2010 | Oana_1779 întreabă:

Cine poate sa-mi dea poezia Martisor de Ion Pilat?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 August 2010 |

Cine este namio? Un prieten me-a spus ca este unu din mari artisti de dupa razboi dar in cartea de istorie de la scoala n-am gasit nimic...Imi puteti spune mai exact cine este?

2
Răspunde Raportează
Mony
în 6 August 2010 | Mony întreabă:

Sunt pe abonament orange (inca nu mi so incheiat contractul), si as vrea sa imi taie din min nationale vreo 100 de min si sa-mi puna in schimb 100 de sms in retea. Se poate? fundita:*...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
EU_7772
în 6 August 2010 | EU_7772 întreabă:

Stie cineva cum se numeste acest film, in care actiunea se petrece in jurul unei femei, singura cu un copil bolnav. Ea isi cauta de lucru, nereusind sa gaseasca un serviciu, din disperare se angajeaza...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
IceCream22
în 6 August 2010 | IceCream22 întreabă:

Am nevoie de ajutor. Mi s-a stricat aparatul foto ( Sanyo S650) si mi s-a spus ca ar trebui sa-mi actualizez soft-ul. Imi poate spune cineva unde as putea sa gasesc unul si cum sa-l instalez? Dau fundita!...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
ducu1991
în 6 August 2010 | ducu1991 întreabă:

Cum as putea sa-mi fac un site?

2
Răspunde Raportează
Metallicaaaa
în 6 August 2010 | Metallicaaaa întreabă:

Salut as vrea sa stiu de unde pot descarca jocuri de strategie sau tower defence niste linkuri ceva va multumesc anticipat...

3
Răspunde Raportează
nicokaty
în 6 August 2010 | nicokaty întreabă:

In cat timp se elibereaza foaia matricola? ma mut de la scoala si vreau sa stiu... dau funda

2
Răspunde Raportează
Mefisto23
în 6 August 2010 | Mefisto23 întreabă:

Daca ma abonez la Digi cate televizoare pot sa folosesc?

12
Răspunde Raportează
Dove
în 6 August 2010 | Dove întreabă:

Spuneti-mi si mie un translator bun, unele nu traduc gramatical bine altele nu stiu sa traduca unele cuvinte. Cel mai bun primeste funda.Nu trebuie neaparat sa fie in multe limbi decat sa traduca cel putin...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Papusicaaaaaa12321
în 6 August 2010 | Papusicaaaaaa12321 întreabă:

as vrea un program. as vrea un caine, omult, orice sa-mi instalez si sa ma joc cu el asa sa imi apara pe ecran si sa fie ca in realitate sa fac ce vreau cu el, stit vreun sait ceva?

1
Răspunde Raportează
EU_6017
în 5 August 2010 | EU_6017 întreabă:

Cine ma ajuta si pe mine? Ma numesc Oana si as vrea sa-mi fac un nou Id.sa fie ceva cu numele meu. Cine imi da si mie cateva idei?;;);;) Dau fundita:X:X

11
Răspunde Raportează
ADENIVOR
în 5 August 2010 | ADENIVOR întreabă:

As dori sa stiu cate zile de concediu medical ingrijire copil pana la 7 ani am dreptul pe an? Multumesc.

2
Răspunde Raportează
AlliCe
în 5 August 2010 | AlliCe întreabă:

Cum pot scapa de un virus de pe messenger care trimite asta ( is this you on pic? http://migre.me/10Yg8?=www.facebook.com/photo.php ) la toata lista?

4
Răspunde Raportează
tonitoni
în 5 August 2010 | tonitoni întreabă:

Cum se scrie corect pe un raspuns la o petitie :D-ul... sau Dl? Va multumesc anticipat!

6
Răspunde Raportează
den_4336
în 5 August 2010 | den_4336 întreabă:

Cum pot sa las raspunsuri pe tpu.Am multe raspunsuri pentru multe intrebari.Sunt logata dar cand scriu mesajul pe care il vreau sa apara acolo apare o casuta unde intreab vrei sa-l publici si langa mai...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 August 2010 |

Deci:eu cand descarc muzica sau orice altceva dupa net nu pot sa vad nimic pentru ca imi trebuie un program ca sa pot deschide folderul.Eu am WinZip dar mi-a expirat si as dori un program care nu expira....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Deutza_5625
în 5 August 2010 | Deutza_5625 întreabă:

Mi-am facut un oracol si nu stiu ce reguli sa-mi pun si niste intrebari haioase(la fel sa fie si regulile)... Deci pls ma ajutati si pe mine? Dau fundita la cele mai amuzante si numeroase idei.

11
Răspunde Raportează
Lollypop
în 5 August 2010 | Lollypop întreabă:

Cum imi pot sterge contul de pe Lady Popular? Funda:).

3
Răspunde Raportează
Lollypop

Am si eu o problema:(. Nu pot avea decat versiunea 8 a messengerului deoarece daca instalez noua sau zece, nu imi apare bara de sus de langa "messenger, contacts, actions..." acea bara unde scrie "Yahoo? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Papusicaaaaaa12321
în 5 August 2010 | Papusicaaaaaa12321 întreabă:

Pentru cei care joaca barn buddy pe hi5, cum pot sa scriu si eu cand imi fura cineva sau imi pune gandaci?

5
Răspunde Raportează
Stefania
în 5 August 2010 | Stefania întreabă:

In ce filme mai joaca Vanessa Hudgnes in afara de High school muzical;;)? Dau fundita :):-*;;)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 August 2010 |

Ce parere aveti despre Ciresarii - Constantin Chirita? chiar daca nu am citit-o am vazut ca autorul a strecurat si cateva cuvinte...vulgare. as vrea sa o citesc dar...nu imi place ca se vorbeste un pic? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Daniela_3337
în 5 August 2010 | Daniela_3337 întreabă:

Stie careva un antivirus care sa scaneze virusii din calculator? Imi puteti da link? Ms:*

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 August 2010 |

Nu inteleg regulile care exista, se aplica, dar preferential! In data de 27 iulie am postat o intrebare, iar in ziua urmatoare, o alta! Astazi observ ca la cea din data de 28 iulie exista un raspuns...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 August 2010 |

Ce carti de citit frumoase stiti? as prefera aventura...

5
Răspunde Raportează
Piticaaa
în 5 August 2010 | Piticaaa întreabă:

Cum as putea sa ajung in publicul de la emisiunea "Romanii au talent"?

2
Răspunde Raportează
WohooAmTreiFunde
în 5 August 2010 | WohooAmTreiFunde întreabă:

Cine e jucator de JAMLEGEND si imi poate spune cum pot face sa uploadez o melodie, pe care sa ma pot juca si in Guitar Strum, nu numai Guitar Tap?

2
Răspunde Raportează
Alina_5575
în 5 August 2010 | Alina_5575 întreabă:

Am nevoie de niste melodii mai noi dar romanesti (nu in engleza sau altceva) ma ajuta cineva? sau macar niste site`uri de unde sa le descarc. plizzz

3
Răspunde Raportează
tina28
în 5 August 2010 | tina28 întreabă:

Care este din brasov? vreau ceva informati despre scoala postliceala cum se face admiterea, cand, si cate locuri sunt? urgent

4
Răspunde Raportează
zinsi
în 5 August 2010 | zinsi întreabă:

vrea sa imi varuiesc camera...cam cate apa trebuie sa pun si cat var

3
Răspunde Raportează
andreeadea
în 5 August 2010 | andreeadea întreabă:

sunt fff curioasa sa aflu daca pot merge pe bicicleta pe trotuar daca am peste 4 luni 14 ani?

5
Răspunde Raportează
Lollypop

Am si eu o problema:(. Nu pot avea decat versiunea 8 a messengerului deoarece daca instalez noua sau zece, nu imi apare bara de sus de langa "messenger, contacts, actions..." acea bara unde scrie "Yahoo? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ionelusha
în 5 August 2010 | Ionelusha întreabă:

Jocul i-dressup.com este pe bani? Adica eu am descarcat si l-am instalat, dar nu stiu daca este pe bani sau nu? Ma ajuta cineva? Jocul se gaseste in dreapta paginii :).

1
Răspunde Raportează
alenola51
în 5 August 2010 | alenola51 întreabă:

BUNA ZIUA. Cand incerc sa fac defragmentarea C, primesc acest text: " Disk defragmenter has detected that Chkdsk is scheduled to run on the volume (c) Please run chkdsk /f." Ajutati-ma sa ma descurc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cristinnaa
în 5 August 2010 | Cristinnaa întreabă:

Care este cea mai ieftina companie de taxi ca pret pe km?

4
Răspunde Raportează
smecherita_4821
în 5 August 2010 | smecherita_4821 întreabă:

Cum pot sa imi editez niste fotografii? adica sa pun 2 sau mai multe pe una sa adaug inimoare etc. cine ma ajuta si pe mine? vreau raspuns clar si rapid. multumesc... dau fundita!

10
Răspunde Raportează
Nicole_8066
în 5 August 2010 | Nicole_8066 întreabă:

Cine a lucrat in Photoshop, stiti cum pot face la o poza fata crapata? Dati-mi cateva sfaturi.Mentionez ca am Photoshop CS3 Extended.Multumesc.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 August 2010 |

Mi-am scos steriletul de curand ( acum o luna). Mi-a aparut mensturatia doar o zi, apoi a incetat. Este normal?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 August 2010 |

Ma numesc Marina si am 13 ani si vreau s ajoc si eu Gta Vice City sau San Andreas si vad ca nu pot sa fac rost d ele.Ma ajuta cine va? Daca se poate luati id mike_lady_marina si va rog cei care aveti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SentimenteColorate
în 5 August 2010 | SentimenteColorate întreabă:

Buna joc multe feluri de metin2 mai multe servare private si nu stiu cum sa filmez suntim plzzzca la orcie metin2 vad acolo jos o camere dar nu stiu cum sa fac sa filmes cu ea plzzz

10
Răspunde Raportează
Alina_5575
în 5 August 2010 | Alina_5575 întreabă:

In ultimul timp orice as face prin pc mai ales la yahoo sau cand il deschid imi da eroarea asta "The procedure entry point ylog_map_tared could not be located in the dynamic link library ylog. dll " oare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 August 2010 |

As vrea sa citesc Calatorie in centrul pamantului de Jules Verne. E frumoasa? care e varsta minima? nu prea imi place pentru ca se bazeaza pe multe chestii stiintifice... voi ce credeti?

6
Răspunde Raportează
Loveisin
în 5 August 2010 | Loveisin întreabă:

ziceti-imi niste porecle pentru numele Adina plssss Funda.

12
Răspunde Raportează
Georgii
în 5 August 2010 | Georgii întreabă:

Stiti pe ce site` pot vedea si eu ultimul episod din Tradare in Familie... L-am cautat sh pe youtube dar` nu l-a gasit! Fundoooi!;;)

1
Răspunde Raportează
  • 2360
  • 2361
  • 2362
  • 2363
  • 2364
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • octav005
    trimisă acum 21 ore

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca mărime, putere si imprudenta. Ele sunt legate în paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 23 ore

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 20 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 20 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.611
  • Întrebări: 3.954.620
  • Răspunsuri: 17.664.651
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Jocuri

Jocuri

GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.880 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.113 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.385 Conversaţii