Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Am o problema! Vreau sa postez o poza cu mine la avatar pe TPU si la editare profil imi apare dar la vizualizare profil nu imi apare.cum sa fac sa imi vada ceilalti poza ca nu imi pot arata frumusetea:(...? (mai mult)
Funda, dati un site unde pot gasi orice text literar, sau romani!
Am vazut undeva pe TPU ca zicea o fata ca pentru a dona haine pentru sinistrati, ele trebuie sa aiba o eticheta de la curatatorie. Este adevarat? Daca da, de ce?
Unde sunt centre unde se pot dona haine pentru sinistrati in Sibiu?
Cum pot sterge virusii daca am Avira AntiVir Personal?
Uite eu sunt nascuta pe 23 iulie adica vinerea asta este ziua mea...asa si eu stiu ca sunt in zodia leu pentru leul este dupa 23 iulie pana pe 22 august si am intrat pe net la horoscop si scria ca 23 iulie? (mai mult)
Pot inscri pe CD-R muzica mp4?
De unde pot sa iau need for speed world online? ofer funda.
Mi s-a terminat somajul, azi am luat ultimii bani. Stiti cumva ce se face mai departe, trebuie mers la ei ca sa-mi anuleze cartea de somaj?
Ce jocuri misto pentru telefon stiti? Sa mearga pe un Samsung SGH - J700V Vreau sa imi spuneti doar jocurile ca de downloadat si instalat stiu.
Hainele gri le spăl împreună cu cele albe sau cu cele colorate?
Care imi poate da si mie un cd-key pentru Settlers 2 10th Anniversary... dau funda. thx
Cum pot face puncte?
Oare de ce sun de 1 ora la serviciul pasapoarte la numerele de telefon 0256227003 sau 025640235 apartind domniilor lor daca tot nu raspunde nimeni. Oare de ce mai au telefoane? DAU FUNDA PENTRU CEL MAI...? (mai mult)
Cine poate sa imi raspunda daca se elibereaza pasapoarte in regim de urgenta la Timisoara caci sun la 3 numere de telefon la servicil pasapoarte si nu raspunde nimeni, prin intermediul informatiilor Romtelecon?...? (mai mult)
Salut cum pot sa-mi pun o melodie la o fotografie de pe hi5?:D
Ce poti sa faci sa devii expert TPU?
cum fac monede pe hi5? in afara de a cumpara cu cardu. pot sa ma joc sau altceva? help :D
Cum fac un proiect de casa cu ajutorul calculatorului?
Ce trebuie sa fac daca vreau sa trimit haine la sinistrati?
De unde pot sa cumpar tricou ca si a lui Cheloo din melodia Plec pe Marte si anume ala care stie white and proud si numarul 14.Multumesc!
Buna tuturor, pentru cei care joaca "happy pets" pe facebook please help. am un unicorn si nu stiu ce trebuie sa ii dau de mancare? funda! help
Ce liceu si ce facultate trebuie sa urmez pentru a deveni inginer proiectant in constructie(sunt din constanta)?
Exista un job de vara si pentru cei sub 18?
Cum se pot sterge intrebarile dp acst sie in din profilul meu!
Care este adresa autoritatii tutelare din sectorul 1?
Cum ? Cine imi zice i
Stie cineva cum se numeste melodia asta? Ca am cautat-o peste tot si nu gasesc absolut nimic! http://www.youtube.com/watch?v=lPXH2I_63gk
Oare cum opresti motorul la gta san andreas?
Salutare la toata lumea:) Am si eu un LG Cookie si am o problema la el. Vreau sa pun ceva videoclipuri pe telefon dar din pacate telefonul nu le recunoaste, asta desi sunt in format 3GP.Intrebarea este...? (mai mult)
Sal'Z deci, am un lantz de argint si cu un pandantiv :-@ problema este ca azi am vazut ca sa inegrit ft rau. am incercat cu pasta de dintzi, cu bicarbonat dar nu merge cu ce pot sa il curatz?...? (mai mult)
de unde pot descarca hotmailul si sa-mi ziceti daca pot sal instalez si sal aprind totodata ce am yahoo aprins:d. mersi:*
Cine s-a nascut mai intai? Oul sau gaina?
Ce lucru stiti in md pentru o fata de 13 ani?
Salut cine stie care este nota de trecere la licenta? ca a dat matusa mea licenta la drept si vrea sa gasesc care e nota de trecere ca a luat 6 si zice mama mereu : Intreaba pe neet care e nota de trecere...? (mai mult)
La ce telefoane poti sa ai gps? este deja? sau trebuie sa-l instalezi?
Exista vreun program de dat mai multe buzzuri odata pe mess?
Pot sa am gps la nokia 6300?
Ce filme imi recomandati? Am 12 ani :DNu vreau filme de comedie sau groaza :), Ceva gen step up 2 ca 1 nu-mi place >:P Sau cu adolescenti :) Gen:bring it on.another cinderella story, a cinderella story,...? (mai mult)
Salut, am si eu o mica intrebare...cand eram mai mica era un program de desene animate, foxkids se numea parca si erau niste desene-film cu 3 copii care primisa niste puteri de la un clown si aveau puterea? (mai mult)
Cate site-uri de jocuri cunoasteti;)? Mi-i puteti zice si mie;))? sau scrie na ma rog :)
Cine imi spune un site unde pot downloada manele?
Salutii...care stie unde pot gasi poze. Reclama Orange - Catelul care scapa din lesa...sau stie careva cum il cheama p blondu ala?:-S
Cum vi se pare acest site?
Acum cateva minute m-a sunat cineva pe necunoscut... sincer vreau sa aflu cine! Sunt in vodafone pe abonament, la ce nr apelez, costa?
Caut un cod care impiedica click dreapta si save page in internet explorer. Retineti doar in internet explorer. Am studiat cateva min.niste coduri de iframe si cred ca ma descurc. Vreau un raspuns exact,...? (mai mult)
Cine sie sa faca o paza ca aceasta dar c o poza de-a mea // http://2.bp.blogspot.com/_rf-3bk3O3xs/S-wYMCnfwvI/AAAAAAAAACo/AO7gDWtdkeI/s1600/bnr_bancnota_zero_0_lei_ron_1266581806.jpg dau fundoi; )()...? (mai mult)
Asvrea sa plec in spania, la cules fructe, legume in perioada iulie, am mai fost la cules capsuni in palos-mouger. ajutati-ma sa gasesc un contract ca nu mai rezist aici in romania.Am cautat de munca...? (mai mult)
Buna seara cat costa un bilet cu microbuzul bucuresti-barlad(http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-Barlad/643-11168.aspx) Va multumesc tuturor!
Mai sunt cursuri pentru incepatori, de croitorie in Brasov?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!