Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Ma puteti ajuta? Cei care locuiesc in Constanta, este vreun afis pe care scrie cand concerteaza Alex(unde, la ce ora )? Va rog frumos! Dau si funditzuk! :X
Un anonim poate da fundita?
Ieri am gasit un porumbel care nu putea zbura si l-am luat acasa.Pe ambele picioare avea niste stante sau cum sa le zic. M-am uitat bine la el si nu are urme de lovituri sau altceva, deci se poate sa nu...? (mai mult)
Cum ajung la MAll Vitan din Diham/Socului?
Cine imi da si mie niste site`uri, ceva... cu 2 poze ceva simplu :de exemplu o cina luata acasa cu familia si o cina luata la un restaurant ceva ce poate fi comparat, ceva simplu.Cine imi da mai multe? (mai mult)
Stiti cumva vreun tratament pentru unghii moi? Daca este din magazin, sa fie va rooog ieftin! Sau daca e de facut in casa ...sa fie usor!
Cine imi recomanda o statiune unde sa ies cu prietenii in weekend? Gen: Felix, Aquaticum Debrecen... Eu stau in Cluj. Sa nu fie departe! si nici prea scumpa :)
Stie cineva de unde pot cumpara Vuvuzela(trompeta de la Campionatul Mondial)? as dori un site din romania daca se poate... PS in afara de amazon
:) Cum pot face sa beau mai multa apa? :)). Pentru ca eu nu prea beau apa:| Nu stiu de ce. O zi buna! :)
Vreau sa va spun, ca la mine apare ca am doar 160 de raspunsuri. Dar, alaltaieri am avut vreo 5 [ nu mai stiu exact ], ieri vreo 4-5, si azi mai multe :o Va rog mult de tot ajutati-ma! ...? (mai mult)
Cum fac sa pun poza la profilul de pe site-ul TPU?
La ce ora a zile este cel mai bine sa faci exercitii de culturism?
Cum acumulez puncte pe acest site?
As vrea sa ma apuc de jocul TLBB.Care mai joaca? Ce parere aveti? Exista si in romana? imi puteti da un site cu el in romana si sa imi spuneti daca merita sa ma apuc;) Fundoi :D
Unde pot gasi si eu un site unde sunt afisate semne din acestea?:) GEN: εїз ♥๏̯͡๏﴿ ☆ღﻉ√٥ﺎ, DAR cu multe semne. Si daca se poate mai multe siteuri; ; ) Raman datoare cu o fundita:x...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un nou cont pe Conquiztador, si nu stiu ce nume sa mai imi pun.De preferat ceva legat de numele Ana...sau Maria...sau Ana-Maria(dar ceva mai specia), dar nu neaparat legat de numele meu.Ms!? (mai mult)
Stiti cumva ce inseamna semnul asta "xD". L'am vazut de multe ori si nu stiu de la ce vine?
Care-mi da un cont pe conQIZTador?
Aveti idee de ce pe TPU, la puncte scrie ca am 5067 puncte (6206 in ultimele 7 zile ), adica nu ar trebui sa fie mai mare nr. de puncte pe care le am decat cele pe care le am in ultimele zile?
Unde gasesc teme pentru windows 7 ultimate? Inafara de google, am cautat si eu.
Unde pot gasi site-ul asta?(click pe link): http://www.youtube.com/watch?v=rUW8mPTyn5s&feature=related Plz
Cum iau ceara de pe chiuveta? A fost lumanare deasupra, pe suportu ala de la oglinda si s-a scurs in chiuveta. Nu stiu cum naiba sa o mai curat de acolo. Multumesc!
Cine ma poate ajuta:am mp4 serieux si vreau sa-mi trag clipuri video in el.Imi arata in manualul de utilizare cum sa il convertesc insa cand convertesc melodia ori dispare ori imi da eroare.Stie cineva...? (mai mult)
Cum pot sa imi schimb parola pe TPU?
Este adevarat ca denisa manelista se drogheaza?*
A-ti incercat site-ul http://triplay.com? Chiar ofera 10 sms-uri gratis pe zi in orice retea din Romania? cine stie? imi puteti raspunde?
Salut tuturor. Mi-aţi putea spune ce alimentaţie să am pe lângă sală să pot da burta jos?
Faceti un clasament cu filmele care v-au cel mai mult, dar din 2010! :D
Eu sunt mai deschis la culoarea pielii si vreau sa ma bronzez, cine imi poate recomanda ce sa folosesc cand merg la plaja ca sa ma bronzez mai frumos si mai repede!
Spuneti-mi si mie niste jocuri multyplayer calumea!
Imi spuneti si mie alte trucuri la sah in afara de rocada? Dau fundita
Cine stie cum se numeste prima melodie de la sfarsitul filmului "Spread", care intra cand incepe genericul, si se incheie cu "Oh baby"?
De ce unii barbati isi lasa unghia de la degetul mic sa creasca?
Unde pot sa vad live pe net meciurile de la campionatul mondial de fotbal din Africa de Sud? Stie cineva?
M-am uitat la un film pe kanal d acum cativa ani si mi-a placut.se numea "un vis implinit". am incercat sa il caut pe net dar nu il gasesc.idei?
Dau Funda! Ajutati-ma.am vorbit cu un prieten pe mess si a spus ca are un program care la orice site intra unde este un video ii apare "Download thsi Video" plss stie ineva programul sau ce e? Dau funda...? (mai mult)
Cum pot sterge un id din lista mea de mess?
Unde pot vedea meciurile din africa live pe net? fundita daca raspundeti astazi :)
Cam caţi litri de apa trebuie sa bea, pe zi, un copil de 12 ani? Am auzit că adulţii 2l, copii la fel?
Pentru cei care stau in judetul Olt, in Caracal sau Slatina de preferat, de unde pot sa imi cumpar niste role mai buna, ziceti-mi numele unui magazin sau pe unde le gasesc, mersi funda...
Cum se numeste acel magazin din Rm.Valcea care vinde piscine gonflabile? Si cat costa o piscina gonflabila?
Am un telefon ALCATEL ot708.Imi puteti spune unde se baga cardul de memorie?:D dau fundaaaaaa
Ma ajuta si pe mine cineva cu un eseu /comentariu pe tema " cum vad eu lumea "? as dori diverse ideii si pareri :-? multumesc.
De ce nu merge internetul din P. C. în telefon [ Sony Ericsson w350i ]?
Puteti sa imi ziceti cum aflu parola cuiva de la jocul ourworld? Un prieten de-al meu si-a uitat-o si deocamdata nu are internet si m-a rugat pe mine sa i-o zic.
Care stie cum pot activa netu pe samsung sgh-u600 prin gps, sunt pe cosmote, telefonul e luat de la germanos si telu are netu orange world csd.Care mai stie si codul pentru java help me pls... da fundita? (mai mult)
Da-ti site-uri de cumparat haine (rochii mai ales sau diferite haine) in Republica Moldova (lei moldovenesti) mersi mult promit fundita
Stiu ca de pe cartela Vodafone merge sa trimiti cadou unui prieten 24 h internet pe mobil.Merge sa trimiti si cuiva pe abonament? sau invers? sa imi trimita mie pe cartela cineva cu abonament? Si de cate...? (mai mult)
Daca am cartela Vodafone si am 10 euro pot sa trimit unui prieten tot pe vodafone 5 euro? Poate nu merge sa trimit 5 euro odata, dar merge sa trimit un euro, apoi iar unul...? (mai mult)
Care ştie adresa Facultătii de Jurnalism de la Spiru în Bucureşti? Pe o adresă zice că e pe spaliul independenţei şi pe alta ca e pe Berceni... sunt confuz
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!