Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
код активации касперского 6 de unde as pute sa descarc?
mi se pare mie, s au toate pitizipoancele au inebunit. bantuiam; )) hi5 pr si colegilor meu cand dau de minunatia asta de colega a mea :http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=5035971926&...? (mai mult)
URGENT- ALERTA VIRUS Trimteti la colegi. In urmatoarele zile trebuie sa fiti atenti: Nu deschideti nici un mensaj cu un fisier anexat numit: Actualizacion de Windows live, indiferent de cine ti-l...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce si de unde as putea downloada niste jocuri pentru un PC ca al meu : Amd Sempron Processor 3000+, 512 MB RAM, Asus A9550 Series, Placa video 256 Mb! Dau Fundita!
Cu ce scot o pata de tus de imprimanta :((?
Pe TPU ce sunt vizitele la punctaj? Dau fundita pentru raspunsul cel mai rapid si corect.
Daca ar vrea sasi downloadeze cineva metin2cartago ca i super in 10 min faci level 50 si la pescar ai toate armele +9 bafta baieti contactati-ma pe id denis_alin2002
Ajutati-ma plzz urgent, dau funda. am o problema cu calculatoru : se incalzeste foarte repede si mult monitoru, o fi caldura de vina? se poate strica?
Mi-a luat mama o pereche de ochelari din Carrefour foarte dragutsi. Dar... au un abtibild pe lentila stanga. Cum pot s-o indepartez de acolo, fara sa las urme sau sa zgarii lentila? Multumesc. Funda dupa? (mai mult)
Intrebare pentru cei din braila! ati fost la strand? Cum este? Care sunt preturile?(funda)redactati-mi pe scurt.
Imi puteti spune si mie cat timp se face de la pacii la nicolae grigorescu?
Cine stie cum se traduce corect in engleza urmatoarea intrebare: "Pentru ce bem?"
Mai de mult existau numeroase site-uri de pe care puteai trimite sms-uri de pa calculator pe mobil gratis. Voi mai stiti de asa ceva?
Întrebare pentru cei care sunt la Spiru Haret. Interviul pentru admitere se face în aceiaşi zi cu depunderea dosarului sau se programează? De asemenea, pe site scrie că perioada de admitere e iunie-septembrie...? (mai mult)
Cum fac sa nu mai primesc mail-uri de pe tpu.stiu ca am bifat asta o data dar nu mai stiu unde sa debifez.cine ma ajuta.ms.
Va rog sa imi ziceti o fiola, un spray, o metoda de care sa scap de gandaci. Nu mai suport. Au ajuns sa se ascunda peste tot. Vreau ceva efiecient care ii omoara. Stiu ca daca si vecini au gandaci o...? (mai mult)
Am o curiozitate legata de Fac de imbunatatiri funciare si anume: cunoasteti pe cineva sau ati auzit de undeva vreun zvon sau poate ati fost absolventi ai univ USAMV Bucuresti? Cum se desfasoara...? (mai mult)
Caut adresa Facultătii de Jurnalism din cadrul Universităţii Spiru Haret din Bucureşti şi pe un site îmi zic că e pe Splaiul Independenţei şi pe altul că e pe Şoseaua Berceni. Ştie careva unde...? (mai mult)
Ce serial v-a placut cel mai mult?
Imi spuneti va ros si mie cand apare seria a doua din serialul "the Vampires Diaries"?
Cum pot ascunde un fisier cu poze, fara al bifa 'hidden' sau al steganographya? Doar eu sa-l pot gasi!
imi spune si mie cineva cand termin a8a trebuie sa merg cu maicamia sa completeze ceva formular, trebuie controale medicale, vaccinuri(ma intereseaza foarte mult, deoarece is alergic la asa ceva).? (mai mult)
Buna ziua:X am si eu o intrebare:D in 2 zile dau examenele de limba moderna:D... sunt grele?:-s ar trebui sa ma ingrojorez? in ce constau probele?:D multumesc anticipat:X
Se poate afla cine te-a sunat cu numar ascuns? Daca se poate, va rog frumos sa-mi spuneti cum. E urgent.
Hello. Ma intrebam daca stie cineva de la ce varsta iti poti face abonament la biblioteca. :)
Cum pot copia un text de pe un site? Site-ul are ceva chestie ca nu poti selecta nimic, nici utiliza CTRL + C, sau click dreapta. Please Help! dau funda!
Va rog sa-mi spuneti ce stiti despre "Rasha unguent". poate din propriile experiente! si daca cunoastetu UN ALT PREPARAT ASEMANATOR! plss. dau FUNDA!
Nu stiu ce are internet explorer il folosesc foarte rar, dar acum am nevoie de el si nu imi merge spune ca trebuie sa-l inchid :| stiti cumva ce are?
Sunt niste picaturi, cu care iti dai pe cosuri si dispare roseata, si, daca dispare roseata, nu se mai vad asa rau. Cum se numesc? Ca mi-au aparut 2 cosuri intre sprancene si unul pe obraz, si eu n-am...? (mai mult)
Intrebare pentru fete! Ce va place cel mai mult lla un baiat? Dau fundita@ pentru cel mai bun raspuns
Dati-mi un site unde pot downloada GTA.
Cine are versurile melodiei For the love of the game de Rezza Brothers? Multumesc anticipat=]
Cum se infiinteaza o asociatie umanitara? Care sunt pasii ce trebuiesc urmati_?
Ce siteuri de editat poze mai stiti si voi?:D
Mi-a fost refuzata o intrebare, din cauza caracterului irelevant. Dar acolo imi apare ca am un raspuns.Cum pot vizualiza raspunsul?
Ce melodie va suna la telefon :D postati daca gasiti si linkul
Dau FUNDA! Plss spuneti-mi si mie un program cu care pot face negativul(instrumental) la o melodie! Plss dau fundita! AM nevoie repede!
Daca sa zicem ma cazez la o pensiune sau la un hotel si platesc pentru o camera de o persoana. Si in timpul zilei sa zicem mai vine o amica pe la mine si sta cu mine in camera pana spre seara. Ar fi vreo...? (mai mult)
Mi-am downloadat singles 2, l-am instalat, iar acum cand i dau autorun imi apare sa bag cd 2.Am incercat sa fac cd virtual dar nu am la ce sa i dau mount...cum sa-l fac sa mearga?
Unde gasesc o sauna in sectorul 3? Si ce pret aproximativ are o sedinta?
Pt utilizatorii okazii.ro, cum raspund la mesajele din forum? fara sa deschid topic nou...
Care este actualul iubit a lui Miley Cyrus? As vrea niste poze cu ea si el, sau daca nu cu ea singura dar rare.(ca am mai vazut pe siteuri "poze rare cu miley" dar nu erau.ca erau si pe google.)Ms!...? (mai mult)
Cum pot face jurnal pe hi5?
Cum iti gasesti talentul?
Buna ce sa fac ca sa'mi schimb vocea? nu'mi place deloc... ce as putea face?
In Baia Mare, stie cineva unde se pot imprima tricouri?
Am cautat de cateva ore cate ceva despre profilul "Electronica si Automatizari" mai exact orarul in clasa IX si din ce se da tezele, nu am gasit nimic...Cine e la acest profil sa-mi zica orele din clasa? (mai mult)
Am o intrebare si sper sa imi dati un raspuns...Cand apare noul sega Eclipsa?:D
Dati plss un link cu magazinul first bike din deva si unu cu dhs din deva ele sa fie cu bicicletele alea din deva ca am cautat pe google da nu ma dat nmc :((:(( fundita hai cat mai repede
Am auzit ca s-au lansat ceva desene animate, un fel de parodii ale desenelor animate de pe Cartoon Network. Nu stiti cum se numesc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!