TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Informaţii Utilitare

Informaţii Utilitare

• 2410
  • 2411
  • 2412
  • 2413
  • 2414
Lady
în 19 Mai 2010 | Lady întreabă:

Buna din nou!:D Probabil va stresez cu intrebarile mele...si imi cer scuze! Dar sunt intr-un impas...nu pot sa ma hotarasc la ce liceu sa merg...:| intrebarea: Cine imi poate spune cat se plateste? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lady
în 19 Mai 2010 | Lady întreabă:

:) Care sunt cele mai apropiate camine de liceul "Miron Costin" din Iasi? Multumesc.

1
Răspunde Raportează
waXonwaXoff
în 19 Mai 2010 | waXonwaXoff întreabă:

Verbul are cazuri?

11
Răspunde Raportează
niku_3941
în 19 Mai 2010 | niku_3941 întreabă:

Ce programa este sau cum pot sa fac sa ma vadt peste citi va ani mai inainte sau mai inurma?

3
Răspunde Raportează
mariomario
în 19 Mai 2010 | mariomario întreabă:

As vrea un program de spart parole yahoo messenger. eu am avut unul da nu merge. are cineva?, cu tot cu instructiuni de folosire. thanks

8
Răspunde Raportează
alina_3921
în 19 Mai 2010 | alina_3921 întreabă:

as dori sa stiu daca pe 24 mai lucreaza politia permise auto si idu constanta pentru ca vreau sa-mi sustin proba scrisa pentru examenul auto! ast raspunsuri.

2
Răspunde Raportează
Alexandra9647
în 19 Mai 2010 | Alexandra9647 întreabă:

Imi poate spune si mie cineva cum sa-mi conving parintii ca pentru mine fotografia nu este un moft si ca eu am ganduri serioase in acest domeniu? Si mai ales cum ii pot convinge ca merita sa dea banii pe...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
waXonwaXoff
în 19 Mai 2010 | waXonwaXoff întreabă:

Cu ce program pot face un videotutorial? cei de pe http://www.videotutorial.ro/ ce program folosesc?

2
Răspunde Raportează
pufflulu
în 19 Mai 2010 | pufflulu întreabă:

Am si eu o mare cerinta la voi. De unde as putea sa iau costume de majorete cat mai repede posibil, sau eventual materiale? Daca se poate sa imi ziceti si mie o croitorie foarte buna si cat mai rapida...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
rhadoo
în 19 Mai 2010 | rhadoo întreabă:

Salutare tuturor! Incepand cu luna octombrie as vrea sa ma mut la Brasov(eu sunt din Galati) intr-o garsoniera sau apartament luat in chirie. As fi interesat sa imi dati anumite sfaturi, oferte de inchirieri...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
rhadoo
în 19 Mai 2010 | rhadoo întreabă:

As fi interesat incepand cu luna octombrie sa inchiriez o garsoniera singur in zona Brasov.Sunt momentan in clasa a 12-a si ma voi muta in Brasov pentru studii. Asadar caut o locuinta acceptabila,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Num3Ascuns
în 19 Mai 2010 | Num3Ascuns întreabă:

Ce siteuri la fel ca TPU mai cunoasteti?

7
Răspunde Raportează
Num3Ascuns
în 19 Mai 2010 | Num3Ascuns întreabă:

Ce melodii mai cunoasteti ca aceasta http://www.youtube.com/watch?v=dCcykNUusi4? fundita!

2
Răspunde Raportează
pensionar
în 19 Mai 2010 | pensionar întreabă:

Ce trebuie sa fac, adica cum sa procedez sa trimit un e-mail de pe pagina mea de yahoo mail catre o terta adresa de e-mail? multumesc!

3
Răspunde Raportează
niku_3941
în 19 Mai 2010 | niku_3941 întreabă:

Am un prieten si are multe cosuri pe fata cum l-as putea ajuta sai treaca?

15
Răspunde Raportează
LoveMusic
în 19 Mai 2010 | LoveMusic întreabă:

Dacă caut un utilizator pe TPU, nou sau vechi, cum îi găsesc profilul TPU? Dacă caut de exemplu profilul lui "I ♥ Music" şi nu ştiu unde are întrebări, răspunsuri, etc. cum îl pot găsi?

2
Răspunde Raportează
suddent
în 19 Mai 2010 | suddent întreabă:

Problema stick.Salutare, am o problema cu un stick de 2 GB. L-am formatat(era nou) si am dat vreo 150 melodii sa se copieze pe el, dupa vreo 60 de melodii imi da o eroare la care spune:The directory or...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
wannabe
în 19 Mai 2010 | wannabe întreabă:

Http://i47.tinypic.com/307lutt.jpg Nu pot juca jocul PORTAL, imi da aceasta eroare ce pot sa fac? am un pc davio gamer v3

1
Răspunde Raportează
lifeForJesus
în 19 Mai 2010 | lifeForJesus întreabă:

Ma ajuta și pe mine cineva, va rog! Am avut un vis cu șerpi, care erau intr-o apa limpede și eu ii mutam cu un fel de odivam cât mai departe de mine! De obicei îmi este frica de șerpi dar, nu pot...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Mai 2010 |

Stie cineva unde pot vedea rezultatele de la evaluare in educatie fizica care sa sustinut in galati la scoala 13? Imi este sila sa merg pana la scoala sa vad rezultatele asa ca daca ma ajutati cu o poza...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SweetAngel
în 19 Mai 2010 | SweetAngel întreabă:

Stiti cum pot sa-mi bag netul pe mobil(am cartela orange si lg kp260) cum as putea sa mi-l activez si cati euro sau centi imi ia? Stiu ca e gratuit 7 zile dar apoi cum il dezactivez?

4
Răspunde Raportează
lili24
în 19 Mai 2010 | lili24 întreabă:

Cine imi spune cat este un implant dentar, nu in Bucuresti sau Cluj unde stiu ca sunt preturile cele mai mari. Multumesc pentru raspuns.

3
Răspunde Raportează
boooooring
în 18 Mai 2010 | boooooring întreabă:

Stiu ca la Hitman[game] daca il omor pe un soldat pot sa ii iau hainele... cum i le iau. pe ce buton trebuie sa apas?

3
Răspunde Raportează
lifeForJesus
în 18 Mai 2010 | lifeForJesus întreabă:

Cine îmi spune și mie va rog, nume de filme creștine? Mulțumesc!

5
Răspunde Raportează
ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ
în 18 Mai 2010 | ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ întreabă:

Voi merge in curand in Anglia, insa voi merge singura(neinsotita de parinti ) eu fiind minora.Am aflat ca pot merge doar daca parintii merg la un notar si semneaza ca sunt de acord cu plecarea.Problema...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
334499
în 18 Mai 2010 | 334499 întreabă:

Ce inseamna anosmatic si microsmatic? Nu le-am gasit in Dex

4
Răspunde Raportează
334499
în 18 Mai 2010 | 334499 întreabă:

Cand am incercat sa instalez limba romana de la regional settings din control panel am primit : Setup was unable to install the chosen locale. Ce sa fac? In tabel mai jos imi apare bifata casuta cu 10000(Mac-Roman) iar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
nodeerskulls
în 18 Mai 2010 | nodeerskulls întreabă:

Ce se intampla daca pierdem un abonament "electronic" la RATB, si ce masuri trebuie luate? Eu l-am pierdut pe al meu, si nu stiu ce ar trebui sa fac in continuare; poate stiti voi? Multumesc anticipat....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
eu_10000
în 18 Mai 2010 | eu_10000 întreabă:

Am inteles ca a iesit filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier stie cineva de unde il pot descarca?

2
Răspunde Raportează
cosmingcc
în 18 Mai 2010 | cosmingcc întreabă:

(cultura albinelor) Stiu ca aici ar trebui sa vin putin documentat dar ma gandesc ca poate fi gresit sa caut ceva si sa raman cu o idee decat sa cer direct un sfat de la cineva care se pricepe, daca exista...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Antonia90
în 18 Mai 2010 | Antonia90 întreabă:

Buna! Hmmm...Imi pot schimba numele de utilizator aici in TPU? Daca da, cum? Pupici :-*

4
Răspunde Raportează
anamaria_2304
în 18 Mai 2010 | anamaria_2304 întreabă:

De ce toamna, cand afara incepe sa se raceasca, insectele dispar?

7
Răspunde Raportează
george_3138
în 18 Mai 2010 | george_3138 întreabă:

Emisiunea pic si poc pe ce program este?

3
Răspunde Raportează
Ruxiii
în 18 Mai 2010 | Ruxiii întreabă:

Ce este lockerz? Stiu ca iti trebuie invitatie ca sa iti poti face cont.

3
Răspunde Raportează
Prince Vegeta
în 18 Mai 2010 | Prince Vegeta întreabă:

Atlantida exista? Arca lui Noe sa descoperit?(ASTEPT RASPUNSURI):D

2
Răspunde Raportează
baubaumah
în 18 Mai 2010 | baubaumah întreabă:

Buna de unde pot sa descarc si eu "boul si viteii" de Ion Baiesu? Va rog imi trebuie urgent...

3
Răspunde Raportează
Kitty
în 18 Mai 2010 | Kitty întreabă:

Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o alocutiune adresata profesorilor cat si doamnei diriginte la banchetul de la sfarsitul anului scolar? clasa a 8-a. Daca nu, cateva idei macar.Va rog mult, multumesc....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Num3Ascuns
în 18 Mai 2010 | Num3Ascuns întreabă:

Ce porecla aveti sau ce porecla va place?

15
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Mai 2010 |

Stie cineva un programel care face slide show intr-o fereastra, nu pe tot ecranul? Pentru ca vreau sa pot dimensiona eu fereastra (sa ruleze slide-ul in fereastra lui in timp ce in alta fereastra lucrez...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Mai 2010 |

Buna seara, am motanul care a mancat o gheara fiarta de pui, se pare ca i a ramas un rest de os in gat ca tuseste si se ineaca, nu poate expectora, cum o pot ajuta de urgenta?

3
Răspunde Raportează
bebytzza_9352
în 18 Mai 2010 | bebytzza_9352 întreabă:

Stie cineva ce tel are Solange din Camaleones? :=:=:(marca si modelul):=:=: :*:*:*:*

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Mai 2010 |

Cemi trebuie pentru un mp4 philips ca sa pot vedea videurile pe el si de unde pot lua am cautat dar nu gasesc si cum se intaleaza acest driver in pc sau pe mp4

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Mai 2010 |

Am un stick de 4 gb, este complet gol, dar totusi cand ma uit la memorie, imi scrie ca am 3, 58gb memorie utilizata.si nu stiu care este cauza.ma puteti ajuta va rog frumos? mutumesc!

2
Răspunde Raportează
AliceAliceAliceAlice28
în 18 Mai 2010 | AliceAliceAliceAlice28 întreabă:

Ce fel de piramida se construieste cand parazitii se hranesc cu consumatorii?

3
Răspunde Raportează
sebweb
în 17 Mai 2010 | sebweb întreabă:

Cum se numeste si cine camta melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=qtyDoZizOfo&feature=related?

2
Răspunde Raportează
sebweb
în 17 Mai 2010 | sebweb întreabă:

Cum se numeste melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=G-zjYvRJr0I&feature=related

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Mai 2010 |

Hello.Am o problema, am bluetooth pentru telefon si acum 3 zile am dorit sa-mi descarc ceva pe calculator. am intrat in program si imi apare un mesaj in gen ca am un virus si programul nu se ruleaza pana...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
crico
în 17 Mai 2010 | crico întreabă:

Voi cu ce preferati sa mergeti la mare?

18
Răspunde Raportează
jensen
în 17 Mai 2010 | jensen întreabă:

Salut, sunt persoana care a facut contestatie (amenda + suspendare), v-am spus ca am pe 17 mai 10 proces! Ei bine am am terminat la judecatorie si judecatoarea mi-a spus, ca daca am probe pentru caz...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Mai 2010 |

Salutare, am un lg cookie si vreau sa instalez jocuri flash ce folosesc senzorul de miscare.Nu intleg tutoriale gasite pe mylgcookie.Imi puteti face voi un tutorial clar (amanunt cu amanunt)sau daca va...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 2410
  • 2411
  • 2412
  • 2413
  • 2414
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă acum 17 ore

Alexandra123s întreabă:

Iat? c?, prin mila Celui de Sus, am p??it cu to?ii n pragul anului 2026. Spune?i dar?, cu inim? deschis?: ce gnduri mari ?i ce rnduieli ave?i pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • T0T
    trimisă acum 13 ore

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mic? au o precizie mai mare pe suprafe?e? De exemplu, ca s? scriu pe un disc, folosind o raz? de lumin? albastr? mi poate crea forma?iuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • pityyy16cm
    trimisă pe 1 Ianuarie

pityyy16cm întreabă:

Buna lume, aveti idee cum pot face bani online rapid?
    14 răspunsuri
  • Bataiewwe
    trimisă acum 15 ore

Bataiewwe întreabă:

La munca vou? v a dat cineva cu pumnul n um?r? Eu l. Am pe unu care cnd ma prinde mai mi da cte un pumn ce sa fac?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.657
  • Întrebări: 3.954.713
  • Răspunsuri: 17.665.619
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Entourage

Entourage

Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.408 Conversaţii