Buna din nou!:D Probabil va stresez cu intrebarile mele...si imi cer scuze! Dar sunt intr-un impas...nu pot sa ma hotarasc la ce liceu sa merg...:| intrebarea: Cine imi poate spune cat se plateste? (mai mult)
:) Care sunt cele mai apropiate camine de liceul "Miron Costin" din Iasi? Multumesc.
Verbul are cazuri?
Ce programa este sau cum pot sa fac sa ma vadt peste citi va ani mai inainte sau mai inurma?
As vrea un program de spart parole yahoo messenger. eu am avut unul da nu merge. are cineva?, cu tot cu instructiuni de folosire. thanks
as dori sa stiu daca pe 24 mai lucreaza politia permise auto si idu constanta pentru ca vreau sa-mi sustin proba scrisa pentru examenul auto! ast raspunsuri.
Imi poate spune si mie cineva cum sa-mi conving parintii ca pentru mine fotografia nu este un moft si ca eu am ganduri serioase in acest domeniu? Si mai ales cum ii pot convinge ca merita sa dea banii pe...? (mai mult)
Cu ce program pot face un videotutorial? cei de pe http://www.videotutorial.ro/ ce program folosesc?
Am si eu o mare cerinta la voi. De unde as putea sa iau costume de majorete cat mai repede posibil, sau eventual materiale? Daca se poate sa imi ziceti si mie o croitorie foarte buna si cat mai rapida...? (mai mult)
Salutare tuturor! Incepand cu luna octombrie as vrea sa ma mut la Brasov(eu sunt din Galati) intr-o garsoniera sau apartament luat in chirie. As fi interesat sa imi dati anumite sfaturi, oferte de inchirieri...? (mai mult)
As fi interesat incepand cu luna octombrie sa inchiriez o garsoniera singur in zona Brasov.Sunt momentan in clasa a 12-a si ma voi muta in Brasov pentru studii. Asadar caut o locuinta acceptabila,...? (mai mult)
Ce siteuri la fel ca TPU mai cunoasteti?
Ce melodii mai cunoasteti ca aceasta http://www.youtube.com/watch?v=dCcykNUusi4? fundita!
Ce trebuie sa fac, adica cum sa procedez sa trimit un e-mail de pe pagina mea de yahoo mail catre o terta adresa de e-mail? multumesc!
Am un prieten si are multe cosuri pe fata cum l-as putea ajuta sai treaca?
Dacă caut un utilizator pe TPU, nou sau vechi, cum îi găsesc profilul TPU? Dacă caut de exemplu profilul lui "I ♥ Music" şi nu ştiu unde are întrebări, răspunsuri, etc. cum îl pot găsi?
Problema stick.Salutare, am o problema cu un stick de 2 GB. L-am formatat(era nou) si am dat vreo 150 melodii sa se copieze pe el, dupa vreo 60 de melodii imi da o eroare la care spune:The directory or...? (mai mult)
Http://i47.tinypic.com/307lutt.jpg Nu pot juca jocul PORTAL, imi da aceasta eroare ce pot sa fac? am un pc davio gamer v3
Ma ajuta și pe mine cineva, va rog! Am avut un vis cu șerpi, care erau intr-o apa limpede și eu ii mutam cu un fel de odivam cât mai departe de mine! De obicei îmi este frica de șerpi dar, nu pot...? (mai mult)
Stie cineva unde pot vedea rezultatele de la evaluare in educatie fizica care sa sustinut in galati la scoala 13? Imi este sila sa merg pana la scoala sa vad rezultatele asa ca daca ma ajutati cu o poza...? (mai mult)
Stiti cum pot sa-mi bag netul pe mobil(am cartela orange si lg kp260) cum as putea sa mi-l activez si cati euro sau centi imi ia? Stiu ca e gratuit 7 zile dar apoi cum il dezactivez?
Cine imi spune cat este un implant dentar, nu in Bucuresti sau Cluj unde stiu ca sunt preturile cele mai mari. Multumesc pentru raspuns.
Stiu ca la Hitman[game] daca il omor pe un soldat pot sa ii iau hainele... cum i le iau. pe ce buton trebuie sa apas?
Cine îmi spune și mie va rog, nume de filme creștine? Mulțumesc!
Voi merge in curand in Anglia, insa voi merge singura(neinsotita de parinti ) eu fiind minora.Am aflat ca pot merge doar daca parintii merg la un notar si semneaza ca sunt de acord cu plecarea.Problema...? (mai mult)
Ce inseamna anosmatic si microsmatic? Nu le-am gasit in Dex
Cand am incercat sa instalez limba romana de la regional settings din control panel am primit : Setup was unable to install the chosen locale. Ce sa fac? In tabel mai jos imi apare bifata casuta cu 10000(Mac-Roman) iar...? (mai mult)
Ce se intampla daca pierdem un abonament "electronic" la RATB, si ce masuri trebuie luate? Eu l-am pierdut pe al meu, si nu stiu ce ar trebui sa fac in continuare; poate stiti voi? Multumesc anticipat....? (mai mult)
Am inteles ca a iesit filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier stie cineva de unde il pot descarca?
(cultura albinelor) Stiu ca aici ar trebui sa vin putin documentat dar ma gandesc ca poate fi gresit sa caut ceva si sa raman cu o idee decat sa cer direct un sfat de la cineva care se pricepe, daca exista...? (mai mult)
Buna! Hmmm...Imi pot schimba numele de utilizator aici in TPU? Daca da, cum? Pupici :-*
De ce toamna, cand afara incepe sa se raceasca, insectele dispar?
Emisiunea pic si poc pe ce program este?
Ce este lockerz? Stiu ca iti trebuie invitatie ca sa iti poti face cont.
Atlantida exista? Arca lui Noe sa descoperit?(ASTEPT RASPUNSURI):D
Buna de unde pot sa descarc si eu "boul si viteii" de Ion Baiesu? Va rog imi trebuie urgent...
Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o alocutiune adresata profesorilor cat si doamnei diriginte la banchetul de la sfarsitul anului scolar? clasa a 8-a. Daca nu, cateva idei macar.Va rog mult, multumesc....? (mai mult)
Ce porecla aveti sau ce porecla va place?
Stie cineva un programel care face slide show intr-o fereastra, nu pe tot ecranul? Pentru ca vreau sa pot dimensiona eu fereastra (sa ruleze slide-ul in fereastra lui in timp ce in alta fereastra lucrez...? (mai mult)
Buna seara, am motanul care a mancat o gheara fiarta de pui, se pare ca i a ramas un rest de os in gat ca tuseste si se ineaca, nu poate expectora, cum o pot ajuta de urgenta?
Stie cineva ce tel are Solange din Camaleones? :=:=:(marca si modelul):=:=: :*:*:*:*
Cemi trebuie pentru un mp4 philips ca sa pot vedea videurile pe el si de unde pot lua am cautat dar nu gasesc si cum se intaleaza acest driver in pc sau pe mp4
Am un stick de 4 gb, este complet gol, dar totusi cand ma uit la memorie, imi scrie ca am 3, 58gb memorie utilizata.si nu stiu care este cauza.ma puteti ajuta va rog frumos? mutumesc!
Ce fel de piramida se construieste cand parazitii se hranesc cu consumatorii?
Cum se numeste si cine camta melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=qtyDoZizOfo&feature=related?
Cum se numeste melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=G-zjYvRJr0I&feature=related
Hello.Am o problema, am bluetooth pentru telefon si acum 3 zile am dorit sa-mi descarc ceva pe calculator. am intrat in program si imi apare un mesaj in gen ca am un virus si programul nu se ruleaza pana...? (mai mult)
Voi cu ce preferati sa mergeti la mare?
Salut, sunt persoana care a facut contestatie (amenda + suspendare), v-am spus ca am pe 17 mai 10 proces! Ei bine am am terminat la judecatorie si judecatoarea mi-a spus, ca daca am probe pentru caz...? (mai mult)
Salutare, am un lg cookie si vreau sa instalez jocuri flash ce folosesc senzorul de miscare.Nu intleg tutoriale gasite pe mylgcookie.Imi puteti face voi un tutorial clar (amanunt cu amanunt)sau daca va...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!