Vreau sa stiu si eu ceva despre liceul Emil Racovita din Galati. Are toate profilele? Cu ce medie se intra? Cum sunt profesori? Eu stiu: -matematica -informatica -chimie -romana -engleza Nu...? (mai mult)
Cum activez netu la vodafone(pe telefon)... stiam ca se trimite msj la un numar dar nu mia stiu numarul si ce text trebuie sa scriu in mesaj.
Cine stie unde pot gasi renegade nu paintball ca tot am cautat dar n-am gasit.
Am si eu un program photoinstrument se numeste dar nu gasesc codul de la el. Unde il pot gasi si eu?
Cum accept o invitati in trib pe triburile.ro!?!
Nu pot sa-i schimb de la o poza de la. jpg la. bmp chiar daca i pun numele cu bmp daca dau clik dreapta pe poza la proprietati imi spune tip de file tot jpg aici vreau sa schimb eu nu la nume dau funtitza...? (mai mult)
Am postat mai demult un comment pe youtube la un filmulet despre o melodie si mi-a raspuns cineva insa numai stiu la ce videoclip era acel comment.Cum pot vedea unde am postat commentul acela? E vreo optiune...? (mai mult)
Cum pot sa modific o poza la informatii cum pot sa-i schimb in loc de. jpg sa-i pun. BMP dau fundita cine imi explica sa inteleg
De ce -atunci cand moare un om in Vinerea Mare-nu i se face pomana:D?
Salut: as dori sa stiu de unde pot face rost de jocul [bus driver] fara sa fie demo. Daca stiti...
Im-i puteti spune ce limba se vorbeste in Tailanda?
Pot sa merg sa ma marturisesc si impartasesc daca am menstruatie?
Ce inseamna JOY?
As dori sa stiu care este importanta protejarii mediului inconjurator?
Buna TPU stie cineva cum pot sa ma loghez pe TRILULILU ca am incercat mai multe feluri va multumesc
De ce nu merg mesajele pe privat? voi puteti trimite? ajutati-ma. ce se intimpla? le trimir dar nu mi apar ca si trimise. merci
Va rog spuneti-mi si mie serverele private de metin2! Daca se poate cele cu platosa de King
Ce ar trebui primul lucru facut dimineata?
Se poate downloada AVATAR de pe net?
Cand eram mic ma uitam la un desen cu un baietel pe nume bobby, care avea un catel pe nume rex, in serial aparea si un actor cu parul cret.Cine stie cum se cheama?
Mai traieste Louie Anderson? Comediantul nu baietelul din desen
Daca gasiti ceva adica obiecte ca:bani, acte, telefoane, accesori si tot felul de obiecte importante si pretioase, le predati persoanei care a pierdut obiectul respectiv (in caz de o cunoasteti)si organului...? (mai mult)
Am o problema.Eu impreuna cu o prietena de-a mea trebuie sa facem un referat pentru un concurs.Si nu stim cum.ne puteti spune cum se face un referat corect? Am uitat sa mentionez ca nu ni se da tema?
Cine imi poate spune de unde as putea descarca gratuit cartea "Lantul slabiciunilor"? E o carte din 2002.
Mi-am luat un adaptor bluethoot la Pc l-am instalat si am mai dat si banii pe el si cand trimit imi spunem trimitere esuata ce sa fac cu el?
Am o intrebare pentru cei care joaca imvu.Eu faceam inainte credits cu imvu mafia, dar de 4 zile nu imi mai da nimic.si am pus la tara mea:USA dar tot nu primesc nimic...:( daca stiti va rog ajutati-ma? (mai mult)
Exista zbor direct Bucuresti-Mexico City de pe aeroportul Henri Coanda?
Poate cinea sa-mi dea si mie site-ul unde sa fie rezultatele de la cangurul pe 2010?:x Ms mult daca gasiti :*
Cum comand un webkinz dala la 19, 99 de pe net ca n-am timp sa ma duc sa-m cumpar?:D
Ce parere aveti despre rolul Bisericii in viata oamenilor? a crestinilor?! ma refere in speta la Biserica ortodoxa dar nu numai.
am la calculator un monitor LCD si accidental l'am stropit cu superglue. se mai poate scoate acel superglue? nu ma incumet sa dau cu acetona ca poate il stric de tot. poate exista o solutie ceva....? (mai mult)
Vreau sa imi trimit pe telefon muzica de pe calculator ma ajutati, dar fara usb si net
Cum sa imi fac jurnal secret aici?
Cum se numeste melodia de la raclama de la ciocolata poiana. Eaia in franceza? si e din 2010.
am un monitor LCD si l'am stropit accidental cu superglue. se mai poate indeparta sau e o cauza pierduta? nu m-am incumetat sa dau cu acetona. poate exista o solutie ceva
Tot mai des anunturi de vinzare a organelor umane pentru sume de bqani.SUntem saraci dar cui ii pasa? cum comentati. doare pe cineva? ma refer la guvernanti lqa cei ce si au facut buzunarele ca sacii? oare...? (mai mult)
Cum pot urmari telenovela in numele iubirii pe internet ca pe yotube nu merge are cineva un raspuns?
Care sunteti din tulcea? stiti cumva unde as putea gasi tablouri cu fluturi ca la insectar? exista asa ceva in orasul nostru? tablou normal nu mai ca fluturii sunt dati cu o chestie speciala de raman...? (mai mult)
Stie cineva un program free(si usor) de facut stampile
In perioada asta, preturile de la aparatele foto scad sau cresc?
Stie candva unde pot gasi skin-uri pentru hi5? Stiu ca e o intrebare prosteascadar am incercat sa-mi fac un skin numai al meu dar nu aveam poze exactla dimensiunile care le dadeau. Le-am editat, le-am...? (mai mult)
Un muncitor a fost intepat de o albina si pe loc la intepenit nu putea sa se mai miste si se facuse galben, iar spre cele fericite, a fost ca a sosit salvarea repede ca altfel intra in coma sau ceva de...? (mai mult)
Cum sa gasesc imnul Frante (tot)?
Am downloadat photoshopu` am scris serie tot ce mi-a cerut sh dupa s`a incarcat si nu`mi mai aparea nimic. Ce trebuie sa fac?
As dori si eu sa stiu cu ce program se fac chestii din alea cum sunt la Radio Zu sau la Kiss fm de ex la radio zu cand zice unu Let's Do The Zu si la kiss fm cand se aude la topuri Number one e o chestie...? (mai mult)
Cati metri patrati are un hectar?
De ce nu pot vedea intrebarile celorlalti utilizatori sau intrebarile la care am raspuns? ma redirectioneaza automat la alta pagine :(( :(( :(( Scuzati categoria dar n-am stiut unde sa o incadrez :(
Vreau sa ma transfer in clasa a 12-a din motive de sanatate la un Liceu din Ploiesti. Unde pot vedea si eu ce licee atat de stat cat si cu plata sunt in acel oras, cum pot vedea mediile de intrare si profilele?...? (mai mult)
Salut sunt o persoana cu handicap si am o mica problema pe actul care arata ca sunt persoana cu handicap sunt trecute 3 coduri: G 80, G 82 si M 19 vreau sa stiu ce inseamna aceste coduri am cautat pe...? (mai mult)
Daca urmez 2 facultati; la una sunt la taxa, cealalta buget, dar la buget nu primesc bursa e posibil sa primesc bursa la facultatea cu taxa? Eu primesc bursa la facultatea unde sunt tracut la taxa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
9PM întreabă:
Effy35 întreabă:
Frank51 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat