anonim_4396
| Anonim întreabă:

A mai trimis cineva prin cargus cu verificare colet? Vreau si eu sa stiu daca trebuie sa-i predau curierului coletul deschis sa verifice si el ce este acolo, sau deja ambalat. Pe colet trebuie sa lipesc o foaie cu adresa destinatarului sau nu este nevoie?

3 răspunsuri:
| danutzu96 a răspuns:

Curierul va cere sa vada ce este in cutie. Cel putin asa mi-a facut mie. Pui telefonul intr-o cutie pe care nu o sigilezi, si apoi când vine ii arati si il vei sigila impreuna cu el. Si când am dat retur la unele aparate a cerut mai intai sa le vada.

| SasNetRomania a răspuns:

Lasi cutia deschisa sa traga si el cu ochiu in interior.
Daca ai chemat curierul de pe site-ul lor si ai completat datele, nu ai nevoie sa lipesti nimic tu pe colet...va veni agentul gata pregatit cu hartiute printate...

anonim_4396
| Anonim explică:

Procedeul este urmatorul.Te duci cu ce vrei sa expediezi la firma Cargus.Iti vor ambala si eticheta coletul ei. Deci sigur ca ei vor sti ce ambaleaza iar adresa este scrisa la calculator pe o hartie format si lipita pe pachetul de carton.Se cantareste apoi iti va spune cat trebuie sa platesti sau daca este RBS(ramburs) iti va spune cat are de platit destinatarul. Iti va cere numarul de telefon plus numarul de telefon al destinatarului pentru a fi anunta ca are de primit un colet prin Cargus si cu jumatate de ora inainte soferul il va contacta telefonic.