Salut!
1. Iti cumperi telefonul in toamna dupa ce primesti bani de la rude.
2. Cand parintii iti dau banii pentru scoala, tu pune-i in portofel si te duci cu pachetel de acasa.
3. Daca spre exemplu parintii tai iti dau 10 lei sa cumperi o paine, cumperi painea si pastrezi tu banii.
4. Ai putea sa faci mici lucruri prin casa: speli vasele, faci curat in toata casa, etc. si sa primesti cateva bonusuri
5.Cand iei un 10 la un test 1leu acolo este bine meritat.
6. Strangi muuuulte monede si le schimbi la un magazin (eu am strans odata 90 lei numai cu monede de 50, 10 si 5 bani~erau mai multe de 50 de bani)
7. Ai putea sa faci curat prin casa unei persoane mai in varsta de la tine de la bloc sau de la casele vecine (daca stai la casa)
8. Le poti spune pur si simplu parintilor tai sa te ajute cu banii.
9. Le spui ca telefonul vrei sa fie cadoul tau.
Mai multe nu mai stiu . Sper ca te-am ajutat! Pa pa! Noapte buna! fundita, te rog frumos, sau vot?
Pai ai putea ca banii de buzunar sa ii pastrezi mereu altceva nu stiu ce ai putea face
Salut! Daca vrei poti sa iti faci abonament si o sa iti ajunga 120 lei daca mai pune si mama ta, iti iei si telefon si ai si abonament... Daca vrei sa economisesti fa treburi la tara in casa si roag-o pe mama ta sa iti dea cate 5 lei... Daca vrei pune-o pe mama ta sa iti dea 5 lei la fiecare nota buna loata la scolala! Spor
1)Nu mai cheltuii bani pe prostii si lucruri de care nu ai nevoie
2)Aduna-ti :alocatia; banii pe cae ii primesti de la diferite rude etc
3*) Daca iei bani la scoala cel mai bine pune-i de o parte. Incearca alta alternativa pentru mancare la scoala(de ex: ia-ti mancare de acasa)
Sper ca te-am ajutat Fundita?
Sunt foarte bune ideile tale. Votul il primesti, dar funda o voi da in zilele urmatoare deoarece mai astept raspunsuri.
Am sa incerc, dar cu tata, deoarece el este mai permeabil... Plus ca as vrea sa il iau la liber, deoarece la liber nu este codat in retea si cheltuiesc[banii de pe telefon] exact cat incarc. Voturi ti-am dat, dar in legatura cu funda ma mai gandesc!
Ca tot veni vorba de monede, si eu am strans pana acum vreo 10 lei doar in monede!
Bravo! . Mai strangi, ii schimbi si asa obtii mai multi banuti!
LisaJulie întreabă: