Caută pe internet un ghid sau un manual al interfonului și vezi cum îți poți seta singur codul. Eu tot RESEL am în bloc montat acum 20 de ani, cei de la firmă l-au montat și ne-au dat cartele, iar codurile de acces în le-a făcut un vecin care se pricepea - a făcut rost de manualul de utilizare și-a făcut lui mai întâi, apoi la toți vecinii care au vrut. Este simplu dar nu mi-am bătut capul cu asta.
Multumesc de raspuns.
Am descarcat manualul de pe net, de pe site-ul Resel si scrie asa: "
1.1 Accesul în scară se poate realiza tastând secvenţa "*ApCOD", unde Ap
este format din 2 cifre şi reprezintă numărul apartamentului, iar COD este format din 4 cifre. Iniţial, COD se află de la instalator şi se poate schimba conform punctului 2.6."
"2.6. Schimbarea codului de acces pentru un apartament se va face tastând de la postul interior: "#3" sau "006" urmat de codul vechi, se aşteaptă un ton de confirmare după care se introduce codul nou.(ex: #3 1111 2222 unde 1111 este codul vechi iar 2222 va fi noul cod)."
anonim_4396 întreabă: