| l1t7leb0y18 a întrebat:

Am si eu o intrebare! care dintre voi foloseste windows 7 ultimate 64 bit, si are probleme deseori cu youtube? dar cu conexiune Dial-up. Dau fundita.Banuiesc ca daca schimb flash player-ul merge mai bine.ca din cate observ, adobe flash player nu e bun de nimic pe windows 7 ultimate 64 bit. da erori deseori la video-uri! astept un raspunshappy dau fundahappy

2 răspunsuri:
| l1t7leb0y18 explică:

Folosesc mozilla cel mai des. Uite.eu am un dvd cu windows 7 all in 1. 33 in 1.adica 33 de tipuri de windows 7...eu aleg ultimate.banuiesc ca e cel mai bun...dar la instalare nu imi apare 32 si 64 bit.ci 64 si 92 parca sau ceva de genu.care e 32? sau imi poti da vreun sfat ceva de unde sa descarc un windows bun si rapid pentru internet dial-up? ca de multe ori imi da An error has ocurred, please try again later. si nu pot vedea nimic.cand sunt pe internet wireless. merge foarte bine fara probleme.doar cand ma conectez prin netul de la telefonul mobil, conexiune dial-ul.Telefonul e specializat pentru a fi folosit pe post de modem!

| Alex_9631 a răspuns:

Problema e ca, trebuie sa ai Adobe flash playerul pe 64 bit.
Detalii si ajutor
http://kb2.adobe.com/cps/000/6b3af6c9.html
Sau poti folosi "Chrome"browser, iti va merge fara probleme
* nu ai precizat ce browser folosesti
Cu conexiunea dial up ce probleme ai? ti se inchide internetul uneori?
Daca da, ei bine exista rezolvare e ceva mai complicat(imi pare rau ca nu mai am win7 64 bit si nu te pot ajuta cum dar gasesti pe google sigur).
Parerea mea, nu merita deocamdata sa treci pe 64 bit, pentru ca nu sunt programe suficiente, si vei avea conflincte cu acestea si cu jocurile. Treci pe 32 bit.
Nu folosi programele 32 bit pe 64 bit, cu cat vei folosi mai multe cu atat computerul va merge din ce in ce mai prost