| SamsungElectronics a întrebat:

Bună dimineața tuturor!

Am o problema, nu știu dacă mă puteți ajuta cu niște răspunsuri serioase.

Am cunoscut-o pe o fata pe nume Alexandra, iar sora ei a spus ca trebuie să aștept mult si bine până cand părinți ei vor fi de acord cu relația noastră și până când o va lasă să aibă o relație cu mine, Alexandra are 22 de ani si eu la fel am 22 de ani, plus ca Alexandra are niște probleme si nu are telefon deloc, a avut o tableta dar tatăl lui Alexandra ia luat tableta, pe lângă asta Alexandra este adoptată la fel ca si mine si eu am fost adoptat de la vârsta de 1 an.

Ce sa fac in situația asta cu Alexandra, recunosc ca Alexandra este o fata frumoasa, ce înseamnă cuvântul trebuie să aștept mult si bine, ce expresii are acest cuvânt care ma dezamăgit pe interior crying.

6 răspunsuri:
| TheGentleman a răspuns:

Se traduce că trebuie să-ți iei gândul de la ea. Îmi pare rău

| lkmhjk a răspuns:

Sa astepti mult si bine inseamna ca nu se va intampla (ceva) niciodata.

| sierra1 a răspuns:

Fiind vorba de 2 majori, discută direct cu fata. Poate nu te place, ai luat asta in calcul?

| StoicAnalysis a răspuns:

"are niste probleme" adica are un handicap?

| mihai69 a răspuns:

Înseamnă că părinții ei nu te văd drept un partener potrivit pentru ea.
Dar fiind amândoi majori, asta (teoretic) nu ar trebui să vă împiedice să aveți o relație ba chiar să formați la un moment dat o familie. Depinde doar de voi.

| gabicoo a răspuns:

E cald afară. Plictiseală mare. Mergi și te răcorește cu o bere. Lasă poveștile siropoase in seama celor care se pricep la scris.