| Veverixxu a întrebat:

Buna TPU cum pot sa dezistales messu fara sa reinstalez si windows`ul? Am vresiunea 10 dar nu mai apar pozele si vreau saiau cealalta vesiune 9 dr nu pot sa o instalez din cauza celei vechi. Ce ot sa fac Ca nu pot sa sterg alea de lainstalare...cryingcryingce pot face?(""((sadsad

Răspuns Câştigător
| Gabitsaaa a răspuns:

Pai intri la "Control Panel "
1. Dai la " Add or Remove Programs "
2.Si cauti in lista aceea cu programe, messengerul.
3. Ai gasit messengerul sh dai " Remove", arata in dreapta.
sh gatha.
sper ca ti-am fost de ajutor straight face

7 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Downloadeaza si instaleaza programul unlocker ( http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=68439&t=4&i=1 ) si apoi incearca sa mai stergi o data "alea de la instalare".
-Daca nu te descurci lasa-mi id-ul pe privat-
Succes! :)

| TzaCaNeL a răspuns:

Nu mai apar pozele din cauza serverelor Yahoo. Iar are Yahoo probleme mari. Asteapta pana se va rezolva!

| TuV98 a răspuns:

Din Control Panel intri in Add or Remove Programs, te duci unde scrie Yahoo Messenger (in josul listei) si apesi pe Change/Remove. Apoi dezinstalarea se face ca la celelalte programe

| Addicted2Chocolate a răspuns:

Intrii la:
start - control panel, de acolo intrii la Add or remove programs, cauti Yahoo Messengerul si ii dai dezinstallstraight face

| TotEu1993 a răspuns:

Daca ai windows xp: Start --Panou de control---Adaugare sau eliminare programe---astepti pana se incarca lista----Cauti yahoo messenger (este prin ultimele programe)--Dai pe el ---Eliminare.Bafta

| Diabolik_4930 a răspuns:

Dai start / control panel / add or remove program / cauti yahoo messenger / dai click dreapta dezisntal (unninstal) si apoi iti instalezi messengeru care il doresti

| robert_8536 a răspuns:

Ia versiunea noua si instaleazo ca ti se va memora noua versiune instalata si fara sa mai instalezi windowsul