| maryyusik a întrebat:

Buna ziua. Sunt Ravoiu Marius. Si as dori sa va intreb, AM un smart phone ZTE BLADE V40 DESGN. Luat la reinnoirea de abonamet. misedescarca bateria pe orice il folosesc cu incarcatorul in priza? ce as putea sa-i fac?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai luat telefonul la "reinnoirea de abonamet", atunci presupun ca l-ai de mai putin de 2 ani, deci este in GARANTIE!
Du-l inapoi acolo de unde l-ai luat, sa-l repare (sau sa-l inlocuieasca)!

| Simpatic a răspuns:

De cat timp ai acest telefon?
Ai respectat de cand il detii niste pasi privitori la incarcare/descarcare acumulator?
O regula spune sa lasi doar pana la 20% acumulatorul sa se descarce si sa il bagi la incarcat pana la un maxim 90% (eu incarc toate telefoanele pana la 100% si nu am avut inca probleme)

Exista posibilitatea ca acumulatorul sa fie uzat, defect sau cu defect de fabricatie

Un acumulator de 4500mAh ma gandesc ca ar trebui sa tina o anumita perioada de timp, indiferent de cum este folosit ca si intensitate telefonul,este discutabil insa cat sa tina, caci difera in functie de cat si cum este folosit!

Dar nu ne-ai zis detaliile importante, daca il ai de mai mult timp sau nu.
Daca ai respectat pasii descrisi cateva randuri mai sus de mine in ceea ce priveste incarcarea/descarcarea acumulatorului!?

| maryyusik explică (pentru Simpatic):

Il am de aproximativ 3 luni dar nu l-am folosit decat o data sa vad cum merge
este nouMie imi spusese un prieten ca mai nou la unele modele de telefoane sau tablete ar fi montate pe baterii un chip sa se de cupleze automat dupa incarcarea la 100 la 100. si de asta se consuma bateria chiar daca este in priza

| Simpatic a răspuns (pentru maryyusik):

"Mie imi spusese un prieten ca mai nou la unele modele de telefoane sau tablete ar fi montate pe baterii un chip sa se de cupleze automat dupa incarcarea la 100 la 100. si de asta se consuma bateria chiar daca este in priza "

daca el zice asa, il cred, nu pot sa spun contrariul!

| Dragobeta a răspuns:

Du-l inapoi. E defect.

| maryyusik explică:

Il am de aproximativ 3 luni dar nu l-am folosit decat o data sa vad cum merge
este nou

| maryyusik explică (pentru maryyusik):

Mie imi spusese un prieten ca mai nou la unele modele de telefoane sau tablete ar fi montate pe baterii un chip sa se de cupleze automat dupa incarcarea la 100 la 100. si de asta se consuma bateria chiar daca este in priza