Pai.1.sa fi tu insuti.nu incerca sa imiti nu stiu ce fata populara din scoala
2.sa nu ii dai mesaje, apeluri and stuff din 5 in 5 min
3.sa stii sa te faci dorita.adica sa nu ii dai toate detaliile despre tine dintr-o data.lasa-l sa doreasca sa te cunoasca din ce in ce mai bine
4.Foarte Important.sunt unele fete care fac "show"(daca intelegi)crezand ca atrag un baiat.Gresit.Sa nu faci asa ceva!
Bafta
daca tu crezi ca ti-a fost de folos raspunsul meu sau daca vrei si alte informatii imi spui
Treci peste. Daca a zis sa il lasi in pace lasa-l!(app ce legatura aveau kilogramele si inaltimea in toata faza asta?)
Felul cum ai scris aceasta intrebare categoric "mia" atras atentia.
Vorbeste si tu cu el, stai mai mult prin preajma lui, arata-i ca esti dornica sa iti petreci timpul cu el, invita-l la ziua ta de nastere, mergeti in parc dupa ore ( sa nu faceti prostii ), roga-l sa te ajute la o tema etc. cu alte cuvinte gaseste motive sa te apropii de el si iti vei da si tu seama si tu daca te place. Daca totusi nu atunci ma tem ca nu il poti forta sa te placa
Fate remarcata. Fi altfel decat celelat dar nu exagera. Ma refera la faptul ca nu ar trebui sa te schimbi pe tine ca persoamna pentru el.Tot ce trebuie sa faci ca sa iesi in evidenta estea sa fi unica prin ceea ce esti tu. Fi speciala
Va multumesc pentru ajutor dar faza e ca am vb cu el aseara si mie zis ca vrea sa il las in pace nu stiu ce sa fac chiar il plac pls ajutati-ma[dau fundite]