|

Hey! Pozele din Google photo si Drive sunt private?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu te lua dupa Annastassia! Asta da raspunsuri ca sa fie pe primul loc, doar. Sunt private in masura in care toti avem intimitate. Asa, nici incalculator nu sunt private. Daca are interes, un hacker poate intra si sa ti le vada si pe calculator. Dar pe cine intereseaza pozele tale?

| a răspuns:

De asta "Bula" este in lista mea de ignorati. Vorbeste prostii si cand este nebaut. Iti dai seama cum face la betie?

| a răspuns:

Pozele postate pe site-uri publice nu pot fi private, doar daca sunt protejate impotriva copierii.
Din acest motiv, de regula, sunt postate doar poze cu rezolutia micsorata, reduse calitativ fata de cele originale. Astfel au doar caracter informativ.
La fel se intampla si cu filmele, piesele muzicale, carti electronice etc.

| a răspuns:

Nu sunt private, chiar daca tu selectezi sa fie private, google si hackeri au acces la pozele tale, in orice moment.

| a răspuns:

Google e o companie... ce sa mai, e Google. Baietii astia investesc sute de milioane de dolari in securitate si toate cele. Optiunea cu hackerii pica din start. Trebuie sa sparga un server Google ceea ce e cam imposibil pentru un hacker de rand care ar vrea sa iti vada tie pozele, si hackerii seriosi nu se coboara la asa ceva.

Gandeste-te ca sute de milioane de oameni isi incarca tot felul de poze/muzica/video in Google Drive/Photos. De ce ar alege Google sa se uite fix la pozele tale, sau la orice alte poze? laughing Asta e mai amuzant. Pica si asta.

Prin urmare, Google Drive/Photos e cam cel mai sigur loc in care iti poti incarca fisierele ( daca ai si o parola sanatoasa ). Nu le va vedea nimeni. Ai grija sa pastrezi folderele pe private.

| a răspuns:

Da.doar tu le poti vedea. E ca un fel de galerie online pe care o poti accesa cand vrei, utilizând contul google. Nimeni nu sta sa iti apar ca contullaughing