| lordbogdan a întrebat:

, a fost un teatru in orasul meu si trebuia sa mergem cu scoala si sa strangem de la fiecare cate 3 lei.Eu uitasem acei 3 lei.Si eu nu am putut merge la teatru ca nu aveam acei 3 lei.Si domnul diriginte ne-a spus ca cei care nu au fost la teatru sa aduca maine 3 lei.Intrebarea este :
De ce sa aduc eu 3 lei? Ca nu am fost!
Si a spus ca daca nu aduc 3 lei imi scade nota la purtare.
Ce diriginte laughing
Dau fundita :X

13 răspunsuri:
| MRrs a răspuns:

Poate ca cumparase deja biletele big grin Si va cere banii ca sa nu ii puna de la el

| OtiliaVanesa a răspuns:

Pai.eu zic sa il intrebi totusi de ce trebuie sa dai banii?
dar pentru orice eventualitate ia banii la tine

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Discuta cu dirigintele, inregistreaza-l si da-l pe mana directorului si al inspectoratului scolar. Nu prea merita scandalul dar daca tii mortis... Daca nu, da-i trei lei.

| PitikBhaa a răspuns:

Raspunsul este: ca ai un diriginte prost rau, dar mai bine sa ai la tine cei 3 lei in caz de orice, poate vrea sa mai mearga o data cu voi, cine stie?

| filipm2001 a răspuns:

Pai eu zic sa-l intrebi. Sigur exista o explicatie logica, nu?
Succeswinking

| Someonelikeyou a răspuns:

Deci, mi se pare o tampenie.adica atata timp cat nu ai fost la teatru, ce rost are sa ii aduci.ii spui si tu domnului profesor ca tu un ai fost la teatru, si daca nu ai fost, nu gasesti rostul.ce naiba.oh go on.

| camy417 a răspuns:

1.ii spui ca ii aduci trei lei daca iti va pune zece la...(ce preda el).
2.sau daca iti cere banii ii zici ca el a cerut doar sa aduci 3 lei nu si sa ii dai
3.ii zici ca ii dai 3 lei doar daca iti da 5 inapoi
4. nu mai stiu baga si tu niste dume de astea
5.mai intai intreaba dc ii trebuie 3 lei

| Skylar a răspuns:

Si intrebarea era...

| Ryuk751 a răspuns:

Pai spune-i ca nu ai fost la teatru si poate o sa inteleaga.dal iti scade nota la purtare spune-i dorectorului/rei.la mine a mers.am intrat si eu intr-o poveste asemanatoare.salll

| Draagos a răspuns:

Imi aduce aminte de vremurile frumoase din clasele I-IV :X super... du-i 3lei si raspunde-i pe un ton mai flecmatic si nervos.ma pis pe spectacolu vostru rolling on the floor

| Smile94 a răspuns:

Nu are de ce sa iti scada nota la purtare si daca chiar ti-o scade cheama-ti parinti la scoala :*

| Invisible11 a răspuns:

Pentru 3 lei oh go on

| Patrăţel a răspuns:

Vreau si el 3 lei ca e aurolac, nu cersetorrolling on the floor).si-ti mai cere cineva si ii dai in total 5 leilaughing