| theMUFASA a întrebat:

Vreau sa dau de permis. Problema care e, ma simt foarte descurajat, mi-e frica ca nu o sa-l iau, nu am motivatie sa invat. De ce? Pentru ca nu vad cu un ochi si uneori imi e putin cam greu, cu indemanarea. Imi doresc mult permisul pentru ca ma uit pe net si vad persoane ca mine care detin unul. Dar am mereu o frica ca nu o sa-l iau si doar din cauza asta, poate nu voi putea lua testul de vedere si nu voi putea conduce niciodata, poate nu voi invatat destul de bine si nu voi putea lua nimic. Si sincer, nici macar nu stiu de unde sa incep. Sunt pierdut total, am nevoie de putin ajutor va rog.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Incercarea moarte n-are. Pune-te pe invatat si fii optimist.

| Frank51 a răspuns:

În america sunt mulți care iau permisul și nu au picioare sau mâini, și au și mașini speciale cu care pot conduce liniștiți. Ți-am dat un exemplu de orice e posibil.

| anazzz a răspuns:

Fi optimist.
Asta e tot ce trebuie!

| mihai69 a răspuns:

Dacă la controlul medical ești declarat apt, ai șanse.
Trebuie doar voință și perseverență.
Dacă nu, înseamnă că din păcate, nu e bine să ai carnet în condițiile în care problema ta de vedere te-ar împiedica să poți conduce în siguranță.

| mihai69 a răspuns:

@frank51: Și la noi sunt. Dar faptul că nu au un membru nu îi împiedică să vadă bine și să aprecieze distanțe.

| gllopel a răspuns:

Inainte de toate treci pe la oftalmolog si vezi ce spune el in legatura cu viza medicala pentru permis. In functie de raspunsul sau stii ce ai de facut: inveti sau renunti.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Gândeşte-te doar la lucrurile pozitive care ţi se vor întâmpla dacă iei permisul, fă-ţi curaj şi mergi cu încredere să dai pentru permis.