De ce nu mai pot activa Windows Aero peek?
vreau sa fac schimb de conturi de DarkOrbit. 28 lf 3 25 G3N- 7900 21 SG3N- B02 Launcher 2 lvl 8 Extras: CPU slot 4, Racheta turbo, CPU lansator rachete, CPU rachete, reparare...? (mai mult)
Cum scap mai repede de protecia aia de la steam! Acum am cumparat 5 euro paysafe si am luat 2 cheii in cs go Si trebuie sa astept o luna de zile pana se termina ptrotectia aia
Care imi recomanda un joc sau 5 euro paysafe din steam (unul stecher :)
Imi recomandati un monitor bun (si link daca se poate) in bugetul de pana in 400 RON? Funda celui cu cel mai bun raspuns sau cea mai rapida intrebare
Neata! Doresc si eu daca se poate niste nume pentru SA:MP. Daca se poate cu numele meu real (Robert) dar si cu alte nume inventate de voi, nu conteaza dar ce e important este sa fie fain :D....? (mai mult)
Am server de minecraft cu multe pluginuri vreo 80 si playeri nu pot sa isi dea jos armurile decat daca se sinucid si se respaneaza ma puteti ajuta sa imi spuneti ce plugin ar cauza asta? servarul e 89.136.41.11:25565...? (mai mult)
Vreau sa va pun asa o intrebare ciudata, Cum sa fac ca- sa trec mai repede testele la factiuni ceva faze aveti care se face fereastra cu gta san andreas multiplayer mai mica sa- u ceva un program? ...? (mai mult)
Salut caut servere pentru comunitate, daca doreste cineva sa lase un raspuns (totul este gratis)! Oferim si dns!
Salut cum sa ma joc farming simulator 2013 multipleyer? ca dau pe multyplayer si imi cere sa fac un update
Salut am o misiune pe stardoll si ma pune sa fac un decor cu mine si alte 4 celebritati si apoi sa le imbrac cu articolele cumparate de mine asa am facut dar nu am citit pana la capat ca trb sa le salvez...? (mai mult)
Dece in GTA Vice City nu merge sonorul, imi scrie jos in dreapta NO Audio Hardware? Ce sa fac? Funda?
M-am plictisit sa tot joc Stardoll, asa ca de cateva zile bune caut pe net jocuri gen Stardoll fara download... S.O.S va rog mult de tot!
Am un pentium e5300 overclock la 3. 2ghz si un un nVIDIA geforce 8400GS. Vreau sa imi iau Placa video Sapphire Radeon R7 240 WITH BOOST 1GB DDR5 128- bit, imi puteti spune cate FPS- uri a- s avea la urmatoarele...? (mai mult)
Caut si eu niste jocuri gen Adventure Capitalist/Clicker Heroes/Cookie Clicker care sa se joaca pe browser. Ceva gen jocuri in care sa devi milionar ca in Adventure Capitalist. Multumesc anticipat!...? (mai mult)
Am o intrebare simpla. Sniper elite 3 merge pe widows 8.1?
Am o intrebare simpla. Sniper elite3 ruleaza pe widows 8.1?
Stiti cumva cand apare ProEvolutionSoccer 2016 demo? Daca stiti va rog sa imi raspundeti. Ofer funda. Multumesc!
Oare o sa mi mearga Assassin's Creed® Syndicate la low pe acest pc...:Procesor AMD FX-6300, Placa video Radeon R9 270X Sapphire Vapor-X 2GB OC Edition si 10 rami...
Byna, de unde pot cumpara conturi steam cu acces la market (sa pot vinde iteme din jocuri)?
Cum pot sa imprumut jucatori in fifa 13 ULTIMATE TEAM?
Cat de bun este acest pc : Sistem IT MYRIA Live V30, Intel Core i3- 4150 3.5GHz, 4GB, 1TB, nVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2GB GDDR5, Free Dos, daca puteti sa imi dati cateva jocuri si cate fps- uri prinde,...? (mai mult)
Exista diferente de performanta intre xbox- urile 360? Am inteles ca intre xbox- ul regular 360 si cel slim nu prezinta inbunatatiri ale performantei, doar de design, user experince, cateva bug- uri...? (mai mult)
Cum se numeste acel addon, in world of warcraft, care iti permite sa- ti muti iconita cu numele, mana(energy, rage) si cu toate buff- urile in mijlocul ecranului? Si un tutorial cum se foloeste, daca...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un PS3 si nu stiu de ce cabluri am nevoie pentru a- l conecta la plasma. Din cate am inteles de pe net‚ el nu vine dotat cu toate clablurile necesare si nu stiu de care trebuie...? (mai mult)
Pot lua CS:GO de pe Steam presupunând ca sunt lefter si nu il pot cumpara cu bani?
Cine imi recomanda si mie un pc pana in 3000lei fara monitor, tastatura etc.
Eu am un cont pe Minecraft-romania.ro...imi puteti spune si mie cum il pot sterge?
Salut dau la schimb un cont pe league of legends lv 30 este bronze 3 are 28 de campioni runele si masteriile facute.Contul il dau pe unul de la lv 20 in sus.Ma puteti contacta pe facebook:https://www.facebook.com/AninimAnonimAnonim ...? (mai mult)
De ce atunci dupa ce ma loghez pe lol imi apara totul negru: http://imgur.com/zR4217Y va rog ajutor
am o problema la samp si anume, intru pe samp ma joc cateva minute dupa care ma scoate automat din el si imi da eroarea asta : http://oi43.tinypic.com/24q8zno.jpg ce sa- i fac sa mearga si el...? (mai mult)
Hei, stie cineva un server de samp rpg care sa se faca usor banii in afara de bugged si b-zone? Funditaa;)
Salut, am spatiul de stocare "C" am 19, 5 GB[putin stiu] dar acolo este windows- ul instalat, si am foarate putin spatiu ramas daca au maxim 500 mb programele restul sunt in altele instalate imi da...? (mai mult)
Imi merge gta 5 pe pc-u asta Intel pentium g3220 amd radeon r7 240 low profile Asus 6 gb ram
Buna era un film vechi din cred ca ani 2006 2007 cu un om canibal deformat la fata foarte urat deformat si o casa mare pe la tara sau pe la camp si niste tineri venea cu o masina gip si o fata iese pe...? (mai mult)
Ma joc in Avataria si vrea mai multi coins am incercat de toate insa nu am reusit ajutati-ma va rog frumos...D-au funda
Stiti jocuri gen ourWorld care sa nu fie nevoie sa fie descarcate
Salut prieteni am o nelamurire, am dat vechiul meu pc unui verisor iar el fiind vechi necesita programe actualizate la zi problema este ca acele programe nu mai necesita xp ne mai fiind parte din Microsoft...? (mai mult)
Câte misiuni sunt la Subway Surfers? Eu sunt la numărul 240... Fundă.
Stiti cumva daca trebuie sa platesti ca sa joci online pe jocul Forza Horizon 2?
am cs 1.6 Romania cand intru in el si dau pe un servar imi scrie asa. Fatal error File read failure
Cum sa instalez un Shader pe Minecraft?
Cum fac un sv de md am router
Cei ce joaca minecraft pot sa-mi spune unde gasesc monstrii aia,, Slime,,? Dau funda la cine imi spune unde gasesc!
Caut si eu un Metin2 In Cautare De GM/GA/SGM/SGA dar sa nu fie GM MODE. pS:AM experienta.
Am si eu o problema. Tocmai mi- am instalat euro truck simulator 2 si am downloadat niste moduri. Unele moduri vin downloadate cu extensia ".rar". Eu le- am redenumit si am pus extensia "scs"...? (mai mult)
Am facut un sv de cs si nu stiu cum sa îmi dau mie admin din consola. Rog sa dau doar paste cu numele ZikeSter si cu tot cu abscise.
Buna TPU. Cum as putea rezolva urmatoarea problema? Cand sunt in joc(Counter strike) mi se blocheaza mouseul cand dau stanga- dreapta, adica apasand, , w, , si, , a, , sau alte comenzi impreuna...? (mai mult)
Programul razer cortex chiar iti mareste fps-ul in jocuri pc? Sau i abureala.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?