Cine se pricepe la site-uri forum IPB si vrea Administreze acest site http://soft-cs.ro
Joc Unturn Si am setat rezolutia mare si acum nu imi da voie sa intru. Am luat jocul de pe Steam
Sunt astea doua compatibile? http://www.cel.ro/placi-de-baza/placa-de-baza-asrock-h81m_dg4-socket-1150-l/ http://www.pcgarage.ro/placi-video/msi/radeon-r7-250-oc-2gb-ddr3-128-bit/
Placa video Nvidia Geforce GT830M este buna de ceva? Cam ce jocuri poate rula?
Am si eu o problema : Am putine fps in CS:GO cam 80- 90- 100 (ceva gen) si nu inteleg dc. oare o fi de la calculator sau de la setari. Va rog sa ma ajutati! :* PS: Am Corsair...? (mai mult)
De ce mereu cand incerc sa deschid orice joc intervine mereu cate o eroare? De exemplu, acum am incercat sa deschid Age of Empires 2, si uitati: http://i.imgur.com/LiFUcLI.png Eroare...? (mai mult)
voi ce jocuri jucati pe telefon?
Un pc decent 17 -18 milioane sa ma pot juca cs go
Ce server imi recomandati de samp dintre astea 2 : B-zone si bugged va rog si argumentati de ce.
Buna TPU cine imi spune si mie niste servere pentru minecraft (cu romani)(si cum ma conectez ca sunt Noob si nu stiu)?
Probabil cativa din voi stiti site- ul tremogames.com cu care faci coins si iti cumperi jocuri pe steam. deci vreau sa fac jocurile cu cheat engine. dar cand dau sa adaug la cheat engine nu-...? (mai mult)
Buna TPU ma joc,, Five nights at Freddy's 3" si sunt la night 5 si ce sa fac in night 5 ca sa imi iasa Good Ending (Joc de pe Android)?
As vrea sa descarc Skate 3 de pe site-ul http://games.brothersoft.com/skate-3.html A mai descarcat cineva, are virusi?
Ce Jocuri va plac? Mie team fortress 2
Vreau sa ma apuc de youtube la gameplay- uri și am cateva întrebări' 1 Care e cel mai bun program de filmat in jocuri gratis fara limita de timp? 2 Sa fac gameplay- uri in romana sau in engleza? 3...? (mai mult)
Hei,TPU! Am nevoie de ajutor urgent. In GTA 4, stie cineva cum poti sa ajungi legal in Algoquin? Multumesc anticipat. Dau funda!
am un ps3 si ma intreb,,,,, am jocul gta 5, si daca am contul psn pe Romania, pot juca multiplayer? funda
Imi spuneti si mi va rog niste jocuri gen:GTA 4, NFS Most Wanted 2012 sau NFS Rivals.
Cum pot sa dezactivez bunny hoop-ul de pe cs go?
Am o problema cu CSGO, de fiecare data cand incerc sa intru pe un server imi da crash jocul. Stie cineva vreo solutie?
Care este comanda ca sa faci bani in the sims 4?
Am cautat pe net coduri de membership pe Animal Jam. Spre mirarea mea unul a mers, dar nu l-am completat inca. Pot primi amenda sau ceva de genu? Funda!
Salut TPU, am o intrebare pentru cei ce joaca epic hero war:Am dat stergere totala si de aceea a dezinstalat noua versiune de epic hero war, dar nu a sters- o din telefon. Dupa ce am instalat noua versiune...? (mai mult)
in jocu counter- strike exizta un bind "bind c "say /shop" in care iti deschide meniul shopului cum selectez bindul pe 2? Ex : daca dau c si apoi dau 2 iau viata cum fac daca dau c sa nu mai dau...? (mai mult)
Are cineva un cont Stardoll care nu ii mai trebuie si vrea sa il dea?
sunt din Craiova si am niste intrebari legate de Duel Monsters sau Kaijudo. Cartile Duel Monsters se mai gasesc in Craiova si merge pentru ele si pana la iesire din oras. Povestea trista eu...? (mai mult)
de ce am lag la fifa 2007- 2008, am vazut ca pe net scrie ca cerintele minime sunt 25 mb ram etc. eu am 2gb ram procesor AMD Athlon dual core 2.10 Ghz placa video nVidia Gforce 6150 Le de ...? (mai mult)
Unde gasesc un hack care sa mearga pentru 8 ball pool pe facebook sau pentru shadow fight pe facebook :)
Daca stiti jocu' ala S.K.I.L.L.Z. sau ceva de genu trimitetimi va rog linkul'
Nu mai stiu numele meu depe metin2alaska.Cum il pot recupera?
Salut, de cateva zile mi s- a schimbat automat aspectul la facebook si nu se intelege nimic cand primesc notificari sau mesaje.Am intrebat si alti prieteni daca la ei s- a schimbat si mi- au zis ca nu.Ma...? (mai mult)
ce jocuri mi-ar merge pe un sistem de : 2GB ram, procesor Intel pentium dual core 1. 60ghz (2 CPUs), placa video GeForce 7200 SE / 7300 GS de 512 mb.
Am probleme cu pc. Nu mai buteaza... normal nu am nici imagine! Coolerele merg...HDD se aude k merge.dar nu se aude nici un bip si pe display apare. power save mod. Nu imi dau seama ce are. Am dat...? (mai mult)
Am avut un cont de metin2 ro de lvl 33 cu iteme bune pe el si am fost banat.Nu mai vreau sa o iau din nou de la 0 si vr sa va rog cine are un cont de lvl 30+ cu iteme bune pe el ziceti.mi aici...? (mai mult)
astazi o sa va intereb cum sa rezolv erroare la card wars : download field because you may not purchase app. Multumesc.
Buna TPU.Am o intrebare:Este cineva care sa jucat Clash Of Clash si miar putea da contul pe gratis? dau funda la un cont bun
Salut, stiti cumva vreun joc/simulator in care poti construi si mobila case ca sims dar ceva mai complex
O data la cat timp apare o operatiune noua pe cs go? sau cel putin cand o sa apara urmatoarea?
am si eu o intrebare de ce nu imi merge minecraftu. Il descarc de pe minecraft Romania il instalez selectez versiunea si ii dau play. Cand dau play imi apare asa... Unable to load java 7 ...? (mai mult)
Server minecraft classic cu factiuni politie, mafia, primarie, ziaristi, bibliotecari...etc. Se dau grade pentru activitate si playeri Poti depozita bani, exp in banca, si multe altele Va asteptam...? (mai mult)
.am un GTA 4 pentru PC si ieri l- am instalat pe pc- ulmeu, am un pc destul de bun (win7, 2 duos, Geforce 880 GT 1GB si 3 GB ram)m- am uitat pe net si ar trebui sa- mi mearga pe medium dar si pe...? (mai mult)
As vrea sa joc cu un prieten ceva jocuri multiplayer. Imi puteti recomanda ceva jocuri de genu'. Nu counter sau metin2
Salut cat costa un Logitech g29 model nou si de unde il pot lua?
as dori si eu un nume pentru comunitate de Gaming, dau funda.
Salut, incerc de cateva zile sa gasesc un joc, dar chiar nu mai stiu cum se numea, va pot da cateva detalii despre el si sper sa ma puteti ajuta sa il gasesc : - Jocul era pe PlayStation, dar nu ...? (mai mult)
Poate sa imi dea cineva un dealer ship digital? Va rog frumos
am o problemă. Am instalat cs deleted scene pe win 8. Când vreau să intru pe el pur și simplu nu- l deschide. Dau dublu click apare câteva secunda să aștept că- l deschide și apoi...? (mai mult)
caut un metin2 pvm- pvp armuri- costume- arme 2015 poate si ceva de la iei adica nu stiu armuri sau costume originale facute de ei sa fie lvl max pana la 200- 250 si ce sa zic eventuri zilnice...? (mai mult)
Ce credeti merge Counter Strike:Global Offensive pe acest PC: Sistem Desktop Serioux Action V11 cu procesor Intel® Pentium™ Dual Core G3250 3.2GHz Haswell, 4GB RAM, 500GB HDD, NVIDIA GT 730...? (mai mult)
Care pc este mai bun pentru gaming? 1. http://www.flanco.ro/sistem- desktop- pc- acer- atc- 605- intel- core- i3- memorie- 6gb- hdd- 1tb- nvidia- geforce- free- dos.html SAU 2. http://www.flanco.ro/sistem-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!