Ce jocuri imi recomandati CPU:Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 @ 2. 00GHz GPU:Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family RAM:2. 00GB RAM
Nu stiu ce sa mai joc si am nevoie de niste propuneri de jocuri gen lol sau ceva DAU FUNDA!
îmi apare o eroare la fifa 15 in care scrie "ea sports fifa 15 stopped working windows can check online for a solution to the problem" Mulțumesc!
spunetimi si mie ce jocuri tari de android știți...dau funda + vot
Care stie jocuri pc online? Fara metin, counter, gta.
Caut un server de samp Stunt sau RPG care cauta admini sau helpari REpede
Buna TPU de ceva timp joc clash of kings si tot am vazut pe alti lorzi ca au inrobit pe cineva eu cum pot sa inrobesc pe cineva? Funda
Salutare. As vrea sa- mi cumpar un procesor nou pentru pc, dar nu stiu care dintre ele. Alege- ti voi care este mai bun si spuneti de ce (adica niste comparari intre ele) 1: http://www.altex.ro/procesor-...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti un server de MC PE in care pot sa troll-ez? Va rog, ajutati-ma! Dau funda la cel mai bun server!
We poate dona cu paysafe card pe jocuri gen hay day, calash of clans, boom the beach? Dada da cum? Dau funda
Am si eu o problema, recent mi- am instalat windows 7 si nu mai pot gasi driverele pentru calculator. Modelul acestuia se numeste Compaq CQ58, imi puteti spune niste site- uri sau linkuri ...? (mai mult)
Buna TPU ...stie cineva de unde pot lua palaria lui Eric Pinter mai usor? Am deja o parte din setul acestuia si vreau sa stiu daca poate cade mai usor la un anumit tip de munca
Ce jocuri imi merg pe acest pc Procesor Intel Celeron Dual Core E3200 - 2, 4 GHz Memorie RAM 4GB (2x2GB) Placa video Nvidia GeForce GT240 Hard Disk 1 x 640 GB + 1 x 320 GB Placa de sunet M-...? (mai mult)
de ceva timp nu mai pot intra pe facebook, doar sa ma deconetez am un link mai jos sa vedeti... https://www.facebook.com/checkpoint/? next
Buna am nevoie de un cont smallworlds al meu a fost blocat; ( si am avut multe nu vreau sa ma las de el si nici nu mai pot face tot ce am facut in acesti ani deci daca aveti un cont cu cl si cu cateva ...? (mai mult)
Stie cineva pe cineva expert care sa faca site-uri cu quiz-uri gen ro-rp.ro cand te inregistrezi pentru un joc? Intreb pentru ca vreau sa-mi deschid un server de samp roleplay
am steam on si nu imi iese steam id de 8 cifre.Devine enervant sa stii ca nu iti iese de 8 cifre si cand ma mai baneaza adminii astea care nu au nici o treaba cu jocul si le arat steam- ul ...? (mai mult)
Eu sunt un incepator in creearea jocurilor si ma gandeam daca pot gasi pe cineva care se pricepe si sa facem o comunitate, un grup! Acest joc se va face in Unity folosind C# pentru scripting,...? (mai mult)
Buna vreau si eu o imagine cu P4F ( sa fie scris pe imagine, nu jocul) imaginea care iese cea mai clara pe 16x12 pixeli primeste funda, poate cineva?
Am o problema : Cand vreau sa instalez Grand Theft Auto 5 sau Assassin's Creed Brotherhood mi se instaleaza amadoua cam pe jumate si se inchide instalarea fara sa fac nimic.:( VA ROG AJUTATI-...? (mai mult)
Salut vreau un pc in jur de 2000 de ron care sa duca jocua jocurile 2015 mediu low
Salut am terminat nivelul 965 la candy crash dar nu pot trece mai departe stiti ce e de facut multumesc
De ce unele canale de youtube numai au videoclipuri sau sunt stere? E cumva un atac de hacker?
Hey. Am si eu o intrebare: ce inseamna buguit? Ma refer la jocuri. (M-am jucat jocuri pe pc, dar am uitat ce inseamna :-)) Si daca zic cont buguit? :/ *funda*
Deci am o problema...am un cont de youtube si am activat fuctia generare de bani dar trebuie sa fac un cont adsense si completez tot exact cum trebuie si imi spune ca nu sunt eligibil si ca ...? (mai mult)
Salut, mi-ati putea spune un server pvp clasic de metin2 fara beta evolutia maxima posedata,triton, neinsufletite etc si minim 50 playeri constant? Dau funda.
La Fifa Manager cand iti creezi propriul tau club ti se da jucatori automat sau iti alegi tu sa semnezi contracte cu ce jucatori vrei? Cum e?
Cum bag parole la gta vice city pe telefon?
*Funda*Mi-am instalat recent GTA 4 si dupa 5 min de joc mi se clatina tare ecranul si nu stiu de ce.(nu am baut desi stiu ca se poate).
Buna TPU Am o sugestie am un pc mai vechi (1GB ram, Procesor AMD Athlon(tm) le- 1600 2.20Ghz, sistem de operare 32 bit, Ati inteles voi cei care stiti; ) ) si nu stiu ce sa ma joc pe el. Pana acum ma...? (mai mult)
Salutare TPU am ps 3 cu gta v si cum intru in online zice sa ma inregistrez mi-am facut cont rokstar games apoi ce trebuie sa fac explicati-mi detaliat ca nu inteleg.
La call of duty Black ops 2 nu are stereo?
ce jocuri faine stiti? Scuze pentru categorie dar sunt pe telefon si nu am gasit categoria pentru jocuri.
Salut, Am descarcat recent C.S. Source, si am 10 fps pe setarile High...Am incercat sa schimb pe low la toate, dar cand dau Apply sau Ok, imi da hl.exe o eroare.Si setarile revin la cele facute ...? (mai mult)
am si eu ps 3 cu GTA V si vreau sa intru online dar cand dau online zice sa ma inregistrez undeva cum si ce trebuie sa fac dau funda raspunsului corect.
Vreau si eu niste nume de gaming adica un nume potrivit pentru youtube dar care sa nu fie folosit. Va rog chiar nu am idei!
Stiti careva la csgo cum vad pe ce loc sunt pe oras (zona)?
*FUNDA*Mi- am instalat recent GTA 4 si dupa 5 min in care ma joc, incepe sa mi se clatine ecranu ca si cum ar fi beat, stiu ca te poti imbata in joc doar ca eu nu m- am imbatat, imediat cum intru in joc...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar si eu un cod de paysafecard? se poate cumpara de la PAYPOINT? vr sa donez in samp si nu accepta decat paysafecard DAU FUNDA LA CEL CARE IMI ZICE
Am minecraft PE versiunea 0.10.5 si cand vreau sa intru pe un server nu ma pot misca,nu mi se misca playerul, stiti cumva de ce? Si cum pot rezolva problema? Dau funda!
Am o problema cu GTA V. Cand vreau sa invit un prieten sa joace cu mine ii zice lui Unable to connect si asa mai departe (nu mai stiu toata eroarea). Cand il invita altii functioneaza dar cand il...? (mai mult)
Stie cineva vreun joc care sa fie cu regulile de circulatie, sa te ajute pentru carnet?
Cum creez o mapa de minecraft si sa i-o trimit cuiva?
Stiu ca nu are nici o legatura cu scoala... dar cineva joaca minecraft si sa aiba un sv ca mie nu-mi merge sa fac sa jucam (sa aiba skype ) si in plus mai este cel putin un baiat care o sa joace.
League of Legends! cum scap de LaverBuster?
Am o problema:de fiecare data când deschid shadow fight 2, după ce trece de intro, mi se închide. Am încercat atât de pe magazin plat cât și de pe net și nu merge. De ce? Țin sa precizez ca...? (mai mult)
M- am decis acum 2 saptamani sa incerc Batman Arkham asylum, se misca perfect jocul, l- am terminat, si dupa am vrut sa incerc si Batman Arkham City, dar am o problema cu el, jocul se...? (mai mult)
ai mei nu sunt de acord sa imi iau un ps4 sau un xbox asa ca ma gandeam sa imi iau nVIDIA shield tablet.Ce parere aveti, se merita?
O configuratie de maxim 20 25 mil care sa duca gta v pe high? Dau funda
Dragi concetateni TPU am bucuria de a va ruga sa imi spuneti niste servere de mu online cu XP mare(adica 9999x+ ) si care sa aiba un sistem de trade bazat pe jewel- uri(adica de exemplu Jewel of life nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!