De ce nu imi merge contul de heartshone pe site imi zice care e porecla ta din copilarie
Îmi trabă repede un joc ca ma plictisesc
Cum pot sa vad toate posturile de radio in gta V? Va rog am nevoie urgent!
Am 2 probleme! 1. am instalat directx iar cand ma uit la regedit nu apare acolo la software! Ce trebuie sa fac? 2. Vreau sa instalez mine- imator 1.0.0 uptate5 dar imi da eroare si ma trimite in browser(sper...? (mai mult)
am o problema cu youtube la majoritatea video- urilor imi da buffering daca e 1080p 60 fps imi da buffering din 3 in 3 secunde la alea doar de 1080p da rar buffering am incercat alte vid si la unele...? (mai mult)
Am instalat o tema de windous 7 eu avand xp si dupa ce o instalez antivirusul ma anunta ca am un virus. Am dat remove la virus si din senis mi- au disparut iconitele si bara de jos de pe dekstop si acum...? (mai mult)
O intrebare: in GTA 4 exista munte? Si daca da unde mai exact?
Cum pot juca gta v fara activation code?
Vreau si eu jocuri cu grafica mare, dar cat mai multe, cine imi da cele mai multe : declar raspunsul castigator + funda! Ma puteti ajuta? Multumesc :)
Ce jocuri ar merge pe un gt 730 1 gb 128 bits cu un Intel i3 3,3 ghz si 6 gb ram
De ce pe telefon imi trebuie update la toate jocurile, dar nu exista alte updateuri?
as vrea sa ma înscriu ca tester la Ubisoft. Imi poate spune cineva cu e sa fi tester la ei? Adica salariul care-l primesti, nivelul de munca etc. Dau funda!:))))
De ce nu-mi merge player-u pe imvu? adica cand ma duc la player nu apare zice loading si click to force the loading da degeaba ca nu apare. funda la raspunsul corect
imi propuneti niste servere de Metin2 bune? Dau funda la cel care imi place!
Cele mai horror jocuri pentru PC!
Ziceti-mi si mie niste jocuri pentru PC.doar sa nu fie horror. 2011-2014 asa ca jocurile din 2015 nu prea le suporta pc-ul meu.
Ziceţi - mi repede cum fac un sim superstar, cântăreţ sau actor în Sims 2. Vreau să meargă la Holywood si sa devină vedetă! Repede, va rog.Dau Funda pentru primul raspuns...? (mai mult)
Cineva joaca Cs:GO? am nevoie de jucatori buni,m-am saturat de noobi care nu au microfon si nu stiu a juca, deci cine? competitive
Cine da owner sau fondator pe server de cs 1.6 mod clasic :)?
Cine nu mai poate detine un server de cs 1.6 mod clasic rog sa m-il dea mie. il platesc eu pe luna!
Am auzit pe un prieten ca se pot cumpara jocuri de pe steam cu ore facute pe jocuri free de pe steam. Cica ar fi cumparat 3 jocuri cu ore. Se poate?
Ce jocuri online care sa mearga la 2gb ram, procesor dual de 2.9gb, placa 512 nVIDIA, imi recomandati? Fara metin si cs ca mi s-a luat de ele... Si jocuri de pe steam free sunt bune
Cine Stie Un Anime Fain Ca HighScool DxD Nu Neaparat Echi Dar Sa Fie Cu O Poveste Interesanta Multumesc!
Buna as dori un servar fara Lvl,ammo rapid, jetpack si toate cele dar sa coste putin si cel mai important sa aiba HAMMER gratis.Va rog daca stiti sa imi spuneti mai multe me mess... davidversanu.
Imi puteti spune jocuri android 4.2.2? Ceva gen Gangstar Vegas.
As vrea sa achizitionez un PaySafeCard, si vreau sa stiu mai multe despre el, de ex: cati ani iti trebuie sa iei unu, este ca un card adica pot pune bani pe el, sau direct cer la magazinul...? (mai mult)
Salut ma puteti ajuta si pe mn va rog? Am luat un joc super ( future fight) de pe google play pt smartfon dar cand intru sa fac misiunile ma scoate dc?
De unde gasesc update card wars 6 mai 2015 gratis?
nu de mult am inceput sa ma joc Clas Of Clans pe tableta, intrebarea mea este: pot juca acest joc si pe PC? daca da, va rog spuneti-mi de unde il pot donwlada
M- am înregistrat pe PBE de la League of Legends prin decembrie 2014, si tot numi vine confirmarea pe e- mail, cei care au PBE account, cam cit timp trebuie de asteptat să- ti creezi PBE-...? (mai mult)
Imi puteti spune niste jocuri pentru placa video 128 MB si ram 1 GB? Procesor 2.66 intelcore
Caut un metin 2 PVP-PVM sa semene ca Sony metin2 daca se poate dau funde pls
Cum se numeste acel joc in care esti o bila si mananci altele si te faci mai mare? va rog dau fundita;)
am si eu o problema in ultima vreme nu prea imi mai merg jocurile imi tot da aceasta eroare cu has stoped working azi am incercat sa joc Starship Troopers si imi da Starship Troopers has stoped...? (mai mult)
Care cea mai buna si cea mai folosita tactica in Top Eleven?
Cum pot sa instalez minecraft 1.8.1 pe calculator(Windows xp) gratis? DAU FUNDA!
Joc de vreo două zile SCP Containment Breach și am intrat într- o mașinărie pe care era o rotiță și am setat pe very fine. Când am ieșit din ea mă puteam mișca foarte repede, dar...? (mai mult)
Cum construiesco casa in Chit Chat City?
Vreau sa stiu ceva din Metin2 : pentru ninja lame este mai importanta Paguba medie sau Paguba Competentei? :)
FUNDA!, imi va merge gta 5 pe http://www.emag.ro/laptop- asus- cu- procesor- intelr- coretm- i7- 4710hq- 2- 50ghz- haswelltm- 4gb- 1tb- nvidia- gtx- 850- 2gb- freedos- dark- gray- x550jk- xx116d/pd/DH9GRBBBM/...? (mai mult)
Ce calculator imi recomandati pentru gaming? http://www.evomag.ro/SISTEME-PC-Branduri/Filtru/Pagina:2
Am un Laptop LENOVO G50-45. Procesor - AMD Dual-Core E1-6010 1.35GHz. Ram - 4G. Paca video - AMD Radeon R2. Merge sa joc GTA V?
Am un PC cu 512 ram, placa video 128, procesor Intel 2.4, windows xp, si imi merg greu jocurile in special GTA SAN ANDREAS si fifa 08 cand intru in el ramane ecranul negru, ce pot sa ...? (mai mult)
va rog frumos sa ma ajutati cu cv... Am windows 7 si deodata nu stiu ce am facut, me- am pus un antivirus si nu stiu ce am mai facut ca nu ma lasa nici un program sa il deschid! imi da eroare la...? (mai mult)
Hello. M- am apucat de Sa:Mp si am gasit un server foarte, foarte frumos. Este vorba de Bugged RPG red server. Este un server frumos deoarece poti face aproape orice pe el. Intrebarea ma este: Cum...? (mai mult)
Am si eu o intrebare:De unde pot descarca un soft android 4.1.1 pentru a il instala pe telefon? Link Dau funda! :D
1.Este permis bunny hop- ul pe acest server (adică să sari pentru a merge mai repede)? a)Da, doar atunci când vrei să scapi dintr- o urmărire sau o altercație. b)Da. c)Nu, aceasta este o modalitate...? (mai mult)
Scuze dar vreau un nume de youtube fain
As vrea sa stiu de unde pot lua CS:GO cu multiplayer fara plata? Chiar vreau enorm de mult sa joc acest joc! Nu vreau raspunsuri de genul : Trebuie sa dai bani pe el... Va rog ajutati- ma! Acordez...? (mai mult)
As putea sa joc Farming -Simulator 2015 cu urmatoarele cerinte: Windows XP SP3 Intel Core 2 Duo 3.00 GB of RAM 2. 20GHz NVIDIA GeForce 9400GT Video Card 512MB DAU FUNDA! 11
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Esther100 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)