Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 27 Septembrie 2025 sunt:
Tocmai am instalat sims free play pe tableta iar cand trebuie sa sa downloadeze la final eu de exemplu am spatiul liber de 7G si imi trebuie 3. Dau sa se downloadeze prin Cellular Data astept ...? (mai mult)
GTA- - SA- MP Salut cum implementez un skin pe serverul meu de sa- mp pe care il pregatesc, cum implementez un skin pe care il vreau eu.Cum implementez un job si cum editez o mapa va multumesc astept...? (mai mult)
Vreau si eu jocuri cu impuscaturi, dar sa nu fie online Multuu :D Dau fundita celui care ma ajuta
Acum doua saptamanii mi- am dezinstalat imvu de pe pc, iar de ieri tot incerc sa il instalez si nu pot. Stiti cumva de ce? Ma refer daca ar trebui sa fac ceva in plus la instalare. Dau funda ...? (mai mult)
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2. 40ghz GB: 2048MB (2gb ram) Va rog imi dati niste Jocuri Survival care merita jucate? Desigur care sa respecte cerintele! Dau Funda! Va rog, cat mai...? (mai mult)
Prietenul meu isi ia de la Altex un CD cu GTA V. Vreo posibilitate ca sa pot sa joc si eu cu CD-ul lui? Adica sa ne putem juca amandoi de pe el.
Un server Metin2 PVP, fara servere urate de Ex: Metin2 Hammer Sau alte asemanate cu Hammer.
Ziceti-mi si mie jocuri de gen simulator auto la care poti folosi volanul.
Cand eram mic jucam un joc care era ceva de genu. un omulet chel care mergea prin intuneric si arunca cu ciocane rosii in scheleti, lilieci, etc.e foarte vechi jocul, daca il caut pe internet nu- l gasesc. ...? (mai mult)
am si eu o intrebare :) Am jucat nu de mult o joaca flash player, adica in format swf. Si imi place o musica din joaca, dar nu am idee cum se numeste. Este posibil ca sa aflu melodia aceasta?...? (mai mult)
Pot juca GTA 5 daca joc Watch Dogs cu niste lag?
Cum ar merge GTA 5 pe Xbox 360?
am descarcat inca o data GTA4 in speranta ca voi reusii sa ii bag salvarile dar nu reusesc nu le pot incarca in joc imi da eroarea asta load "failed please check hard drive..." daca pun xlive.dll...? (mai mult)
Am si eu nevoie urgent de o parere sau de un sfat! Azi s- a terminat de descarcat GTA V- ul si cand plec din banca si dupa ce omor toti politisti si ma duc la masina mea, apas F si dupa ma duce...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un PC dar acesta are linux pe el si eu vreau sa il schimb pe Windows 7 se poate? Si instalarea windows- ului se face cum faci Windows peste windows sau este diferit? Acesta este pc- ul...? (mai mult)
am luat ban pe contul de NFS WORLD si imi spune ca Atentification is temorality unavalilable, please try again... Am luat ban temporat? Unde fac cerere pentru unban! Ce fac, ajutor! Dau funda!...? (mai mult)
adica tu cel ce citesti asta poate mai putea ajuta cu niste site- uri cu jocuri gem red faction guerilla sau goat simulator daca saitul merge sau site- urile primesti funda si multumiri! Dar...? (mai mult)
Salut, cum anulez lovitura la 8Ball Poll?
Am o placa video GT 730 2gb ddr3 128bit, si un procesor Intel pentium G3240 3.1MHz dual core, as vrea sa stiu daca imi va merge gta 5? Am si 4 gb de ram! Si daca as putea sa fac overlock ...? (mai mult)
Am un xbox 360 de 4GB 1)Daca cumpar jocul Grand Theft Auto V, de la altex mi-ar merge? 2)Pot juca online fare xbox live? Pls help...
Sall TPU, Foxy(Eu)s- a intors cu o noua intrebare care ma ajuta: Cum pot sa pun jocuri sau aplicatii pe Magazin Play? Dau Mega- Funda, bineinteles ca nu pot sa nu dau funde la Foxeii mei! Sper ca va ...? (mai mult)
Buna, problemele : 1:Am o placa video integrata si una dedicata, ar trebui sa le las pe amandoua sa functioneaze, sau sa o dezactivez pe cea integrata. 2:Am windows 7 64 bit, dar din 6 GB doar 4 sunt...? (mai mult)
Daca am cont de origin pe PC, pot sa ma conectez cu contul la Xbox 360, sa ma joc aceleasi jocuri? REPEDE VA ROG!
Imi expira licenta laptopului sau a windows- ului pe 17 mai (nu stiu mai exact ce e) si nu stiu ce sa fac Ma puteti ajuta va rog? Este windows 8.1 Pro. Poate aveti acelasi windows poate vi s- a mai intampla...? (mai mult)
Buna cum as putea lua unban la un joc? Nu vreau sa intru pe forum ci vreau sa scap sa imi schimb ipu cum sa mi-l schimb ca sa am unban? Dau funda
Am o problema cand vreau sa instalez CS:GO Imi arata asa: Your graphics hardware must support at least shader model 3.0 to run this game. Divice Info: Marked unsupported: 1 Supports...? (mai mult)
1. Pe SA:MP sa zicem ca esti detectiv sau judecator. Cum faci bani? Ce trebuie sa faci? 2. Cu banii acumulati de- a lungul jocului cum imi cumpar o casa? Pe ce dau, pe TAB? Nu prea inteleg...? (mai mult)
Ce jocuri pentru PC cu masini imi recomandati? (aparute in perioada 2011-2014).
Ieri am am cautat gta 5 online si am dat de asta http://store.steampowered.com/ Daca descarc steam-ul pot juca orice joc de aici fara sa il downloadez?
Cum pot dezinstala direct x 11 de pe pc meu ca deja am sters niste fisiere din el si la instalare imi da eroare cu DXError.log and DirectX.log,
joc Metin2Win69.Ce bonusuri pot sa pun la war ninja sau sura sa fie bun ...se da acces modare gratis la iteme modate si ce bns sa pun sa fiu bun? La sura war sau ninja la ce stiti ajutati-...? (mai mult)
as Vrea niste servere de minecraft 1.7.2 Romanesti skypvp va rog Funda!
Cum sa imi descarc jocurile care costa pe Magazin Play fara sa platesc? Ex: Minecraft, Gta, etc. Fundaa.
Am: -AMD Sempron Procesor LE-1200 2.10GHz -2GB RAM -NVIDIA GeForce 6150SEnForce 430 831 MB Ce jocuri faine Simulatoare mi-ar merge pe PC-ul meu?
Are eroarea asta e rezolvare? Si va rog nu-mi spuneti sa caut pe youtube. http://imgur.com/VgbVwHm
Salut joc 8 Ball Pool pe facebook si mereu cand trebuie sa bag la sfarsit neagra nu merge sa trag de tac e vreun bug ceva? daca da cum fac si eu bugu ca majoritatea fac asta...
Am făcut 9 misiuni in Gta San Andreas și le- am salvat pe toate, daca ies de tot din joc misiunile rămân salvate dar daca vreau sa fac misiunea 10 nu merge.Trebuie să le fac de la capăt, ...? (mai mult)
Heii! Aceasta intrebare este pentru jucatorii Tomb Raider:Legend! Joc de putin timp si am ajuns in Peru, in partea in care trebuie sa apas pe cele 4 bile de sub apa.Cum fac sa trec de acest nivel?
Daca un program este gata de instalat si eu scot calculatorul din priza, programul ramane instalat? Multumesc anticipat
Am auzit de o comanda "lightgamma" dar nu merge sa o modific iar unui prieten ii merge... Stie cineva de ce nu merge? Nu vreau sa aud raspunsuri gen : "2.5 e default, te sfatuiesc sa joci...? (mai mult)
Metin 2. De ce nu merge sa fac level la cal? Am medalie de cal, a trecut mai mult de o zi de la ultima incercare si nu-mi apare optiunea la grajdar. Are cineva idee de ce?
Cum setez volanul pe TDU2?
Hei,TPU! Vreau un joc cu multe nivele. Gen: Candy Crush, Two Dots...nu ştiu, ceva interesant.
Am si eu o problema, am GTA 5 pe xbox 360 de ceva timp, am jucat numai la story si am vrut sa intru la multiplayer si imi spune ca your profile does not have correct permissions to access ...? (mai mult)
Pentru cei care joaca My Talking Angela: Cum pot sa ma fac conexiune cu facebook-ul daca nu am facut-o de la level 1?
deci joc GTA San Andreas si am ajuns la misiunile cu avioane. Eu am laptop si nu stiu cum sa fac avionul sa se duca stanga dreapta. Ajutor
stie cineva vreo metoda de facut tokeni pe top eleven? in afara de contract de sponsorizare si descarcat aplicatiile alea. ofer funda!
Cum joci fifa 13 online?
Cine joaca goodgame disco? Cum se iau bauturile?
Hei, buna! Joc de ceva timp Criminal Case pe Facebook. Cum fac sa primesc coins, mancare sau suc de la cei pe care nu ii am in echipa mea? Am intrat pe pagina oficiala si acolo vad ca jucatorii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
M?li14 întreabă:
farcry444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!