TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1777
  • 1778
  • 1779
  • 1780
  • 1781
florincreatoruldevideoclipuri
în 17 Aprilie 2015 | florincreatoruldevideoclipuri întreabă:

Cum ar merge GTA 5 pe Xbox 360?

7
Răspunde Raportează
Explosive97
în 17 Aprilie 2015 | Explosive97 întreabă:

am descarcat inca o data GTA4 in speranta ca voi reusii sa ii bag salvarile dar nu reusesc nu le pot incarca in joc imi da eroarea asta load "failed please check hard drive..." daca pun xlive.dll...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
în 17 Aprilie 2015 | Brg întreabă:

Am si eu nevoie urgent de o parere sau de un sfat! Azi s- a terminat de descarcat GTA V- ul si cand plec din banca si dupa ce omor toti politisti si ma duc la masina mea, apas F si dupa ma duce...? (mai mult)

0
CosminCConstantin
în 17 Aprilie 2015 | CosminCConstantin întreabă:

Vreau sa imi iau un PC dar acesta are linux pe el si eu vreau sa il schimb pe Windows 7 se poate? Si instalarea windows- ului se face cum faci Windows peste windows sau este diferit? Acesta este pc- ul...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Razvy_Razvan_1995
în 17 Aprilie 2015 | Razvy_Razvan_1995 întreabă:

am luat ban pe contul de NFS WORLD si imi spune ca Atentification is temorality unavalilable, please try again... Am luat ban temporat? Unde fac cerere pentru unban! Ce fac, ajutor! Dau funda!...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Covaciu_Paul_2001
în 17 Aprilie 2015 | Covaciu_Paul_2001 întreabă:

adica tu cel ce citesti asta poate mai putea ajuta cu niste site- uri cu jocuri gem red faction guerilla sau goat simulator daca saitul merge sau site- urile primesti funda si multumiri! Dar...? (mai mult)

0
myQro
în 17 Aprilie 2015 | myQro întreabă:

Salut, cum anulez lovitura la 8Ball Poll?

3
Răspunde Raportează
Daniel235
în 17 Aprilie 2015 | Daniel235 întreabă:

Am o placa video GT 730 2gb ddr3 128bit, si un procesor Intel pentium G3240 3.1MHz dual core, as vrea sa stiu daca imi va merge gta 5? Am si 4 gb de ram! Si daca as putea sa fac overlock ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SpeedPrimer
în 17 Aprilie 2015 | SpeedPrimer întreabă:

Am un xbox 360 de 4GB 1)Daca cumpar jocul Grand Theft Auto V, de la altex mi-ar merge? 2)Pot juca online fare xbox live? Pls help...

2
Răspunde Raportează
BadPikaPika
în 17 Aprilie 2015 | BadPikaPika întreabă:

Sall TPU, Foxy(Eu)s- a intors cu o noua intrebare care ma ajuta: Cum pot sa pun jocuri sau aplicatii pe Magazin Play? Dau Mega- Funda, bineinteles ca nu pot sa nu dau funde la Foxeii mei! Sper ca va ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RuNNeD
în 17 Aprilie 2015 | RuNNeD întreabă:

Buna, problemele : 1:Am o placa video integrata si una dedicata, ar trebui sa le las pe amandoua sa functioneaze, sau sa o dezactivez pe cea integrata. 2:Am windows 7 64 bit, dar din 6 GB doar 4 sunt...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andrei4733
în 17 Aprilie 2015 | andrei4733 întreabă:

Daca am cont de origin pe PC, pot sa ma conectez cu contul la Xbox 360, sa ma joc aceleasi jocuri? REPEDE VA ROG!

2
Răspunde Raportează
missanna
în 17 Aprilie 2015 | missanna întreabă:

Imi expira licenta laptopului sau a windows- ului pe 17 mai (nu stiu mai exact ce e) si nu stiu ce sa fac Ma puteti ajuta va rog? Este windows 8.1 Pro. Poate aveti acelasi windows poate vi s- a mai intampla...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Laurentziu1234
în 17 Aprilie 2015 | Laurentziu1234 întreabă:

Buna cum as putea lua unban la un joc? Nu vreau sa intru pe forum ci vreau sa scap sa imi schimb ipu cum sa mi-l schimb ca sa am unban? Dau funda

4
Răspunde Raportează
iPintea
în 17 Aprilie 2015 | iPintea întreabă:

Am o problema cand vreau sa instalez CS:GO Imi arata asa: Your graphics hardware must support at least shader model 3.0 to run this game. Divice Info: Marked unsupported: 1 Supports...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
TPUpedia
în 17 Aprilie 2015 | TPUpedia întreabă:

1. Pe SA:MP sa zicem ca esti detectiv sau judecator. Cum faci bani? Ce trebuie sa faci? 2. Cu banii acumulati de- a lungul jocului cum imi cumpar o casa? Pe ce dau, pe TAB? Nu prea inteleg...? (mai mult)

0
Skc
în 17 Aprilie 2015 | Skc întreabă:

Ce jocuri pentru PC cu masini imi recomandati? (aparute in perioada 2011-2014).

4
Răspunde Raportează
AlexandruGabriel58
în 17 Aprilie 2015 | AlexandruGabriel58 întreabă:

Ieri am am cautat gta 5 online si am dat de asta http://store.steampowered.com/ Daca descarc steam-ul pot juca orice joc de aici fara sa il downloadez?

2
Răspunde Raportează
mari9999
în 17 Aprilie 2015 | mari9999 întreabă:

Cum pot dezinstala direct x 11 de pe pc meu ca deja am sters niste fisiere din el si la instalare imi da eroare cu DXError.log and DirectX.log,

1
Răspunde Raportează
NicolaeMihai
în 17 Aprilie 2015 | NicolaeMihai întreabă:

joc Metin2Win69.Ce bonusuri pot sa pun la war ninja sau sura sa fie bun ...se da acces modare gratis la iteme modate si ce bns sa pun sa fiu bun? La sura war sau ninja la ce stiti ajutati-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Himnesk
în 17 Aprilie 2015 | Himnesk întreabă:

as Vrea niste servere de minecraft 1.7.2 Romanesti skypvp va rog Funda!

1
Răspunde Raportează
Aia373
în 17 Aprilie 2015 | Aia373 întreabă:

Cum sa imi descarc jocurile care costa pe Magazin Play fara sa platesc? Ex: Minecraft, Gta, etc. Fundaa.

3
Răspunde Raportează
TheNarcis
în 17 Aprilie 2015 | TheNarcis întreabă:

Am: -AMD Sempron Procesor LE-1200 2.10GHz -2GB RAM -NVIDIA GeForce 6150SEnForce 430 831 MB Ce jocuri faine Simulatoare mi-ar merge pe PC-ul meu?

3
Răspunde Raportează
lBroken69
în 17 Aprilie 2015 | lBroken69 întreabă:

Are eroarea asta e rezolvare? Si va rog nu-mi spuneti sa caut pe youtube. http://imgur.com/VgbVwHm

5
Răspunde Raportează
DragoZ
în 17 Aprilie 2015 | DragoZ întreabă:

Salut joc 8 Ball Pool pe facebook si mereu cand trebuie sa bag la sfarsit neagra nu merge sa trag de tac e vreun bug ceva? daca da cum fac si eu bugu ca majoritatea fac asta...

2
Răspunde Raportează
stefiodette
în 17 Aprilie 2015 | stefiodette întreabă:

Am făcut 9 misiuni in Gta San Andreas și le- am salvat pe toate, daca ies de tot din joc misiunile rămân salvate dar daca vreau sa fac misiunea 10 nu merge.Trebuie să le fac de la capăt, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonimaa2p
în 17 Aprilie 2015 | Anonimaa2p întreabă:

Heii! Aceasta intrebare este pentru jucatorii Tomb Raider:Legend! Joc de putin timp si am ajuns in Peru, in partea in care trebuie sa apas pe cele 4 bile de sub apa.Cum fac sa trec de acest nivel?

2
Răspunde Raportează
CosminSorin
în 17 Aprilie 2015 | CosminSorin întreabă:

Daca un program este gata de instalat si eu scot calculatorul din priza, programul ramane instalat? Multumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
AndreiDee
în 17 Aprilie 2015 | AndreiDee întreabă:

Am auzit de o comanda "lightgamma" dar nu merge sa o modific iar unui prieten ii merge... Stie cineva de ce nu merge? Nu vreau sa aud raspunsuri gen : "2.5 e default, te sfatuiesc sa joci...? (mai mult)

0
LlUPuSs
în 17 Aprilie 2015 | LlUPuSs întreabă:

Metin 2. De ce nu merge sa fac level la cal? Am medalie de cal, a trecut mai mult de o zi de la ultima incercare si nu-mi apare optiunea la grajdar. Are cineva idee de ce?

0
Gabitzu_Gabi_1992
în 17 Aprilie 2015 | Gabitzu_Gabi_1992 întreabă:

Cum setez volanul pe TDU2?

4
Răspunde Raportează
BlueDreamsss
în 17 Aprilie 2015 | BlueDreamsss întreabă:

Hei,TPU! Vreau un joc cu multe nivele. Gen: Candy Crush, Two Dots...nu ştiu, ceva interesant.

1
Răspunde Raportează
Roby4u4ever
în 17 Aprilie 2015 | Roby4u4ever întreabă:

Am si eu o problema, am GTA 5 pe xbox 360 de ceva timp, am jucat numai la story si am vrut sa intru la multiplayer si imi spune ca your profile does not have correct permissions to access ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PinneBerry
în 17 Aprilie 2015 | PinneBerry întreabă:

Pentru cei care joaca My Talking Angela: Cum pot sa ma fac conexiune cu facebook-ul daca nu am facut-o de la level 1?

2
Răspunde Raportează
Lu_Cosmin_1999
în 17 Aprilie 2015 | Lu_Cosmin_1999 întreabă:

deci joc GTA San Andreas si am ajuns la misiunile cu avioane. Eu am laptop si nu stiu cum sa fac avionul sa se duca stanga dreapta. Ajutor

2
Răspunde Raportează
ChrissD
în 17 Aprilie 2015 | ChrissD întreabă:

stie cineva vreo metoda de facut tokeni pe top eleven? in afara de contract de sponsorizare si descarcat aplicatiile alea. ofer funda!

0
GamersSpawn
în 17 Aprilie 2015 | GamersSpawn întreabă:

Cum joci fifa 13 online?

1
Răspunde Raportează
Trickster
în 17 Aprilie 2015 | Trickster întreabă:

Cine joaca goodgame disco? Cum se iau bauturile?

0
Lyndsey
în 17 Aprilie 2015 | Lyndsey întreabă:

Hei, buna! Joc de ceva timp Criminal Case pe Facebook. Cum fac sa primesc coins, mancare sau suc de la cei pe care nu ii am in echipa mea? Am intrat pe pagina oficiala si acolo vad ca jucatorii...? (mai mult)

0
Marius875
în 17 Aprilie 2015 | Marius875 întreabă:

Salut, eu joc GTA V pe steam, dar azi dimineata m- a scos din joc si am primit un mesaj de la Departamentul Steam. This account hes been locked by its owner. http://i.imgur.com/mOCgUVs.jpg Va rog ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Seby1200
în 17 Aprilie 2015 | Seby1200 întreabă:

Stiti servere de furien in care cauta admini cu exp? Cel care mi-a dat serverul si am luat Admin ii dau FundaVOT!

2
Răspunde Raportează
asulcelmare2013
în 17 Aprilie 2015 | asulcelmare2013 întreabă:

astazi am luat Postal 2 si imi da aceasta eroare Critical Error General protection fault! History: CheckTag

1
Răspunde Raportează
Vectra1
în 17 Aprilie 2015 | Vectra1 întreabă:

Uneori imi scade fps la jocuri.(De vreo saptamana, Inainte neavvand problema asta). Poate sa fie pg ca nu am curatire la laptop? Dau funda P.S. NU AM VIRUSI SI DRIVERELE SUNT LA ZI

1
Răspunde Raportează
prastie229
în 17 Aprilie 2015 | prastie229 întreabă:

Stie cineva se poate face ceva ca am fifa world dar merge foarte greu pot sa fac ceva?

1
Răspunde Raportează
claudiualin5
în 17 Aprilie 2015 | claudiualin5 întreabă:

Sall. m cooperativa la hay day dar nu am jucatori inscrisi. Cum sa adaug jucatori? Cooperativa mea se numeste : Romanii activi. Care vrea sa vina va astept.

0
Doc22
în 17 Aprilie 2015 | Doc22 întreabă:

Cum pot sa instalez Outlast si Outlast2 Vreau o varianta pentru 32bit Dau funda

4
Răspunde Raportează
OdesaDrl
în 17 Aprilie 2015 | OdesaDrl întreabă:

De ce nu- mi mai merge imvu, avand in vedere ca mi- am schimbat windowsul si am incercat sa descarc mai multe versiuni de la cele mai vechi la cele mai noi. Si daca se descarc si incerc sa intru pe imvu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
OdesaDrl
în 17 Aprilie 2015 | OdesaDrl întreabă:

De ce nu merge sa descarc jocuri (de ex.: imvu) avand in vedere ca mi- am schimbat windowsul (am xp profesional), iar daca se descarca vreun joc si ma uit in my computer la add or remove programs, fisierul...? (mai mult)

0
AlexandraAlexuta
în 17 Aprilie 2015 | AlexandraAlexuta întreabă:

Stiti apl aia Hack App Data? Vreau sa stiu ce comment sa scriu la Clash of Clans si la aa. Dau funda

1
Răspunde Raportează
Calulll
în 17 Aprilie 2015 | Calulll întreabă:

Se pot face bani din dota 2? si daca da, cum / cat sau ( ma refer la ceva mai multe detalii)

3
Răspunde Raportează
  • 1777
  • 1778
  • 1779
  • 1780
  • 1781
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndreiAdrian012
    trimisă acum 20 ore

AndreiAdrian012 întreabă:

De ce ii folositi pe handicapatii inscenati ca tapi ispasitori? Sunteti dominatori? Nu credeti ca dominus diminus sau dominatori nu e numarul 1 ci cristosi isusi?
    17 răspunsuri
  • Neagracaceara
    trimisă pe 24 Decembrie

Neagracaceara întreabă:

E gresit sa iti lasi par pe maini? sa nu te epilezi ca femeie? daca o femeie iti da acest sfat sa ramai naturala sa lasi parul pe maini si o asculti e absurd?
    12 răspunsuri
  • cipanella
    trimisă acum 20 ore

cipanella întreabă:

Salutare. Intrebare? Credeti in relatii serioase de pe siteurile de matrimoniale online? Ne putem gasi perechea de pe siteurile de matrimoniale sau totul este o vrajeala? Astept raspunsuri sincere din ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • AlExAlEx2000Bz
    trimisă acum 21 ore

AlExAlEx2000Bz întreabă:

Salut TPU am luat din targ o pereche de boxe Teufel vt 11 și nu știu ce amplificator să- i cumpăr, presupun ca ar trebui să- i găsesc un amplificator cu o putere mare sau egală cu acele boxe mă...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.508
  • Întrebări: 3.954.435
  • Răspunsuri: 17.663.104
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 33 minute
Ce zici de un quiz?
Pisici de rasa

Pisici de rasa

Miau mau? Mrrrau!

Start quiz
Categorii