TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1780
  • 1781
  • 1782
  • 1783
  • 1784
anonim_4396
în 16 Aprilie 2015 |

Salut, de ce nu merge să adaug un prieten pe steam? Spune că merge doar dupa ce-mi fac un cont steam, dar eu am :))...

8
Răspunde Raportează
GabyVlad9i9i9i9i9i
în 16 Aprilie 2015 | GabyVlad9i9i9i9i9i întreabă:

am lider la un server de sa:mp, si imi trebuie niste nume pentru /granknames, de exemplu, la lider am : /granknames 7 Leader, la co- lider am : /granknames 6 Co- Leader, si imi mai trebuie...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
xXFlorinXx
în 16 Aprilie 2015 | xXFlorinXx întreabă:

Salut mi-am luat gta 5 si gta 4 pentru xbox 360 (consola nu e moadata) când bag un cd de ex gta 4 in loc sa intre in el imi apare "xbox 360" (sigla )de ce nu imi merge?

1
Răspunde Raportează
Satana_Costin_1997
în 16 Aprilie 2015 | Satana_Costin_1997 întreabă:

spuneti- mi si mie cum imi moare caracteru la tomb raider 2013 ca trebuia sa iau foc si nu am loat si am cazut intro groapa scuzati- ma ca nu m- am exprimat chiar bine cum ma omor asta e...? (mai mult)

0
eduardo122
în 16 Aprilie 2015 | eduardo122 întreabă:

am si eu o intrebare, la laptopul meu iconitele de pe desktop sunt foarte mari, sincer nu stiu ce i am facut dar sunt mai mari decat de obicei, imi puteti spune pas cu pas cu sa le fac mici,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Aprilie 2015 |

De ce cand dau pe gta san andreas imi zice the procedure entry point vorbis_synthesis_idheader could not be located in the dynamic link library vorbis.dll. ce trebuie sa fac

1
Răspunde Raportează
Florentin98
în 16 Aprilie 2015 | Florentin98 întreabă:

Salut, de curand ma joc NFS World, si un prieten mi- a spus de un hack pentru bani si level mai repede. Hack- ul a functionat pentru moment dar dupa aceea m- a scos de pe server si cand am vrut sa intru...? (mai mult)

0
Verdugo
în 16 Aprilie 2015 | Verdugo întreabă:

care sunt cele mai bune metinuri private?

3
Răspunde Raportează
S3rgiu98
în 16 Aprilie 2015 | S3rgiu98 întreabă:

Joc wotld of tanks si mi- am cumparat un tanc premium si nu imi prea place. Nu poate fi schimbat cu altul sau sa de- a jumatate din gold su sa reduca pretul celui dorit? Va rog sa ma ajute cineva...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonimus247
în 16 Aprilie 2015 | Anonimus247 întreabă:

Credeti ca imi merge GTA 5? Processor : Intel(R) Core (TM)2 CPU 2, 1 GHz Memory : 8 GB Ram Placa video : Asus R9 290 Series memory : 4095 MB Monitor Benq special pentru Gaming

3
Răspunde Raportează
DaniTDCI
în 16 Aprilie 2015 | DaniTDCI întreabă:

zicetim si mie un site unde imi pot adauga serverul de cs hostat. sa fie gratis. dau fundita :)

2
Răspunde Raportează
Tropkilla
în 16 Aprilie 2015 | Tropkilla întreabă:

in legatura cu IMVU daca joaca cineva. Aveti idee de ce nu imi merge sa folosesc actiunile? Adica, daca imi cumpar pose noi nu imi merge sa le folosesc, daca imi cumpar unele dansuri tot...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
XxXsTyLLeXxX
în 16 Aprilie 2015 | XxXsTyLLeXxX întreabă:

joc metin2ro si nush daca sa ma fac sura sau war,spunetimi voi,

2
Răspunde Raportează
mynasca12
în 16 Aprilie 2015 | mynasca12 întreabă:

pot gasi pe aici un tehnician la metin... ( partea tehnica) am nevoie urgent. Multumesc

0
gtr2rr3
în 16 Aprilie 2015 | gtr2rr3 întreabă:

FUNDA! Salut! Jocul asta "Forta Horizon" este chiar ca in acest clip https://www.youtube.com/watch?v=SUrlIOYQPqY? Il aveti? De unde pot sa il descarc gratis pentru tableta? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Der0z
în 16 Aprilie 2015 | Der0z întreabă:

Sunt cam nou pe TPU, s- ar putea să fi ales categoria greșită, dacă am făcut- o, rog un membru al staff- ului să o mute. Deci, vreau să vorbesc despre jocuri pe android. Știam un joc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
grafferu1
în 16 Aprilie 2015 | grafferu1 întreabă:

Hey cine imi poate da un link pentru minecraft 1.8 ca mie mi se blocheaza adf cand intru sa il iau de la minecraft Romania de pe pagina FUNDA!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Aprilie 2015 |

Am un xbox360 si nu pot sa joc unelea jocuri deoarece imi spune ca memorie este insuficienta (nu instalez jocurile, le cumpar)... am sters toate jocurile salvate, absout tot ce aveam chiar si profiluri...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ionutblast123456
în 16 Aprilie 2015 | ionutblast123456 întreabă:

Stie cineva un joc gen ninja classic,anime ninja(adica cu naruto) Cine stie ii dau funda PS:sa nu spuneti unlimited ninja ninja classic, anime ninja sau i am ninja (deja am cont la toate)

2
Răspunde Raportează
Der0z
în 16 Aprilie 2015 | Der0z întreabă:

Vreau să îmi fac un server privat de Transformice. Știu că mulți dintre voi probabil o să răspundă cu „e ilegal", dar nu e chiar așa. Eu vreau doar să aflu cum se face un server, nu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Lyndsey
în 16 Aprilie 2015 | Lyndsey întreabă:

Hei, buna! Joc de ceva timp Criminal Case pe Facebook. Cum fac sa primesc coins, mancare sau suc de la cei pe care nu ii am in echipa mea? Am intrat pe pagina oficiala si acolo vad ca jucatorii comenteaza...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 16 Aprilie 2015 |

De ce cand dau pe gta san andreas nu imi apare nimic nici o eroare nimic si daca mut jocul pe desktop imi zice the program can t start because vorbisfile.dll is missing from your computer. try reinstalling...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Holyman
în 16 Aprilie 2015 | Holyman întreabă:

Salut tpu.Caut un sv de cs classic(daca se poate mai nou la inceput)prin care se poate lua admin prin ore! Daca este nevoie aduc si oameni, nu conteaza..Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Dariuta
în 16 Aprilie 2015 | Dariuta întreabă:

Hei TPU, am o intrebare : Cum pot instala, , The Sims 3 Pets"? Am deja ..The Sims 3" cumparat din magazin, dar atunci cand am vrut sa imi cumpar, , The Sims 3 Pets"' din Altex nu mai era in stoc ...? (mai mult)

0
Gabriel_Kosmyn_1999
în 16 Aprilie 2015 | Gabriel_Kosmyn_1999 întreabă:

Salut, am cumparat GTA 5 pentru PC de pe Altex, si mi- o dat un activation code pentru rockstargames. Cum fac ca sa bag jocu' si pe steam ca acel activation code merge nuami pe rockstargames? add skype:...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ady691
în 16 Aprilie 2015 | ady691 întreabă:

Cum pot sa scot banii din portofelul de la steam?

2
Răspunde Raportează
bogant23
în 16 Aprilie 2015 | bogant23 întreabă:

Daca am gta 5 pe ps3 pot sa joc cu cei care au pe pc?

2
Răspunde Raportează
varcolaccc
în 16 Aprilie 2015 | varcolaccc întreabă:

Mi- a apărut bsod asa zisul blue screen of death si m- am uitat la tutoriale dar nu pot rezolva nimic deoarece imi apare si cand vreau sa intru in safe mode... Nu stiu ce sa fac, are cineva vreo idee?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
godinkyzz
în 16 Aprilie 2015 | godinkyzz întreabă:

Am si eu un farming simulator 2014 pe tableta(nume tab:Allview Ax5NanoQ) si in joc nu gasesc cisterna pt lapte. Ce ar trebui sa iau? Ca nu gasesc nik!? Funda! Multumesc

0
dsKeli
în 16 Aprilie 2015 | dsKeli întreabă:

La Fifa World, care este codul pentru bani?

1
Răspunde Raportează
JohnSeed
în 16 Aprilie 2015 | JohnSeed întreabă:

Ieri am cumparat GTA V pentru PC de pe Steam. Am downloadat jocul, s- a instalat. Dupa asta a trebuit sa fac un cont de "Social Club" si sa downloadez Social Club. Toate bune si frumoase pana...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Valentin008
în 16 Aprilie 2015 | Valentin008 întreabă:

ma ajutati si pe mine va rog vreau sa ma joc pe bugged pe samp dar am uitat parola si nu am nici email setat pentru acel cont, cine ma ajuta si pot recupera contul are funda

1
Răspunde Raportează
Elena_Puscasu_2000
în 16 Aprilie 2015 | Elena_Puscasu_2000 întreabă:

Hei, ma puteti ajuta si pe mine? am 3 jocuri virtuale, de la ele sunt plictisita. cine ma poate ajuta cu niste jocuri virtuale? Gen club marian plz am nevoie :(

2
Răspunde Raportează
IlieTiti1
în 16 Aprilie 2015 | IlieTiti1 întreabă:

Am metin2 si mi-am facut un cont dar nu-mi merge imi da eroare, zice eroare la conectare la servar! Daca stiti cum se face faceti-mi si mie un cont! Dau funda celui ce merge contul! :);)

4
Răspunde Raportează
Silv4N
în 16 Aprilie 2015 | Silv4N întreabă:

Cine joaca HoN si are chef de un all night long vineri noapte

1
Răspunde Raportează
JokerDeaD
în 16 Aprilie 2015 | JokerDeaD întreabă:

Cine stie daca exista jocuri gen "Fast and Furious"? Dar nu vreau sa aud NFS- uri, le- am incercat pe toate si cel mai reusit la poveste, masini, grafica, a fost si este NFS Most...? (mai mult)

0
KanekiSeGi
în 16 Aprilie 2015 | KanekiSeGi întreabă:

Hei TPU. Cum pot sa imi pun badges pe imvu fara sa folosesc credite? Imi puteti da si ceva site-uri cu badges? Funda.

1
Răspunde Raportează
AllexszLS
în 16 Aprilie 2015 | AllexszLS întreabă:

am un procesor AMD Athlon (tm) 5150 1.6 Ghz quad - core, 8 GB ram DDR 3, Hard disck 500 GB, Placa video Nividia GeForce GT 730... Acum vreau sa va intreb dc nu pot filma jocul Minecraft...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Girleanu_Adi_1997
în 16 Aprilie 2015 | Girleanu_Adi_1997 întreabă:

Unde pot schimba un cont de metin2ro lvl 78 war aura P si altele si iteme pe el, cu un cont de league of legends lvl nu conteaza cu mai multe caractere pe EUNE?

0
Gaara5846
în 16 Aprilie 2015 | Gaara5846 întreabă:

Dau funda aceluia care imi poate spune cum pot face bani pe 4story, tocmai ce m-am apucat si chiar n-am idei.

1
Răspunde Raportează
bogdan1319
în 16 Aprilie 2015 | bogdan1319 întreabă:

Puteti sa mi spuneti niste jocuri pentru pc cu care as putea sa fac o serie de vidoclipuri? Multunesc anticipat.

2
Răspunde Raportează
NakaTaka
în 16 Aprilie 2015 | NakaTaka întreabă:

Hristos a Inviat.Stiti un site de unde pot lua un Xbox 360 in varianta Slim?

1
Răspunde Raportează
AlexBosssteaua
în 16 Aprilie 2015 | AlexBosssteaua întreabă:

Ce jocuri imi merg pe pc-ul meu proceso Intel i3 de 1.8 ghz placa video nVIDIA gtx 730m si 4 gb ram vreau multe jocuri dau funda ps stiu ca pc-ul nu-i asa de bun dar na

0
TheUltimaTeHack
în 16 Aprilie 2015 | TheUltimaTeHack întreabă:

Din prostia mea, am descarcat ceva, un executabil (l- am sters dupa cele intamplate) mi- a dat bluescreen cand l- am deschis. Dupa ce l- am sters, daca inchid antivirusul imi da bluescreen ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ajutorul3zz
în 16 Aprilie 2015 | ajutorul3zz întreabă:

Doresc ca imi cumpar placa aceasta: http://www.emag.ro/placa- video- asus- amd- radeon- r7- 260x- o c- 2048mb- gddr5- 128bit- hdmi- 2x- dvi- display- port- r7260x- oc - 2gd5/pd/DXZBBMBBM/, am: procesor...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marius1789
în 16 Aprilie 2015 | Marius1789 întreabă:

Ce echipă de fotbal este asta? Fundă. http://m.imgur.com/7OsT50q

3
Răspunde Raportează
Galaxy5000
în 16 Aprilie 2015 | Galaxy5000 întreabă:

am un ps4 dacă îmi cumpăr gta v o sa meargă "gta online" fără abonament psn?

1
Răspunde Raportează
LDCCristi
în 16 Aprilie 2015 | LDCCristi întreabă:

am mai multe intrebari care ma omoara 1)Am formatat pc- ul de 5 ori intr- o luna cu xp.Treaba era ca nu crapa dar am bagat mai multe versiuni... sp3, black toate... asa ca am ramas cu windows...? (mai mult)

0
Dula_Dula_1996
în 16 Aprilie 2015 | Dula_Dula_1996 întreabă:

Cine ma ajuta si pe mine? Imi spuneti si mie cum sa sterg contul vechi pe hay day

1
Răspunde Raportează
jokejokejoke
în 16 Aprilie 2015 | jokejokejoke întreabă:

Aceasta e o intrebare pentru cei care stiu sau joaca Order and Chaos online. Deci sunt pe serverul storm cape si am o problema:cand apas sa se spawneze mountul meu de lvl 3 (glimmermoor rangers...? (mai mult)

0
  • 1780
  • 1781
  • 1782
  • 1783
  • 1784
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndreiAdrian012
    trimisă acum 16 ore

AndreiAdrian012 întreabă:

De ce ii folositi pe handicapatii inscenati ca tapi ispasitori? Sunteti dominatori? Nu credeti ca dominus diminus sau dominatori nu e numarul 1 ci cristosi isusi?
    17 răspunsuri
  • cipanella
    trimisă acum 17 ore

cipanella întreabă:

Salutare. Intrebare? Credeti in relatii serioase de pe siteurile de matrimoniale online? Ne putem gasi perechea de pe siteurile de matrimoniale sau totul este o vrajeala? Astept raspunsuri sincere din ...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Neagracaceara
    trimisă pe 24 Decembrie

Neagracaceara întreabă:

E gresit sa iti lasi par pe maini? sa nu te epilezi ca femeie? daca o femeie iti da acest sfat sa ramai naturala sa lasi parul pe maini si o asculti e absurd?
    10 răspunsuri
  • AlExAlEx2000Bz
    trimisă acum 17 ore

AlExAlEx2000Bz întreabă:

Salut TPU am luat din targ o pereche de boxe Teufel vt 11 și nu știu ce amplificator să- i cumpăr, presupun ca ar trebui să- i găsesc un amplificator cu o putere mare sau egală cu acele boxe mă...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.506
  • Întrebări: 3.954.427
  • Răspunsuri: 17.663.066
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 33 minute
Ce zici de un quiz?
Vikings

Vikings

Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!

Start quiz
Categorii
  • 652.079 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.873 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.104 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.354 Conversaţii