Stie cineva jocuri gen: Team Fortress 2, Heroes and Generals, Borderlands, Borderlands 2, CS: GO, CS 1.6, FarCry3, GTA: San Andreas, GTA: V, GTA: IV, S.K.I.L.L, Payday:TH, Payday2 ...? (mai mult)
La Fifa 15 UT android, nu pot face transferuri. Imi zice The Auction House is currently unavailable. Try again later. Incerc intr-una
Salutare,i-mi poate spune cineva un laptop in care sa mearga bf4, cod advance warfare, gta5 etc pe high si very high? (Nu-mai sa fie pana in 4500 lei)
Cine imi poate da aplicatia leet.cc REALMS hackuita cu credit infinit. Funda Un link k lumea de ajuns
Salutari... am o intrebare legata de GTA V : Daca am cerintele urmatoare : Win 7 ultimate 64 bit 4 g rami, procesor amd athlon 64 x2 dual core 4800+ 2.50 ghz (2 cpu) si placa video Nvidia GeForce Gt ...? (mai mult)
Hei,cine vrea sa faca gameshare cu mine pe ps4, eu am fifa 15 si nfs rivals caut gta v sau alte jocuri...
Pe părere aveţi despre aceasta configuraţie PC GAIMING? http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1172947/
Server cs 1.6 (Relax.DreamServer.Ro) Admine GRATIS! Concurs: poti castiga steam cu cs 1.6 No Lag, admini 24/24. Forum http://relax- dreamserver.forumhit.ro Spuneti parearea despre server, ...? (mai mult)
Ce jocuri gen Triburile, Ikariam, Grepolis, Travian, etc. stiti? Dar sa nu fie online
HEI TPU! De unde cumpar animal nou in wow frakze cataclysm? mi-a murit animalul si nu stiu de unde sa cumpar.? Multumesc frumos! Funda
am o intrebare probabil stitii jocul Minecraft si am intrat pe serverul : mcx.minecraft- romania.ro si scrie pe chat ca pot face cerere helper dar cand intru pe forum nu- mi apare cereri helper...? (mai mult)
Mi am luat sims freeplay pe telefon si am ajuns la misiunea cu Love îs in the air dar nu stiu cum sa o deblochez, cum o fac?
Tocmai ce mi-am instalat DurexBaby si nu stiu cum sa-i sting lumina. Am versiunea in chimeza pentru ca cea in engleza nu mergea.
Buna TPU recent am achizitionat un PC nou si vreau sa stiu daca a meritat si cum s-ar descurca in materie de gaming: https://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/gaming-black-fighter-v4/
Cate nivele are jocul "The impossible quiz"? Dar "The impossible quiz 2"?
Vreau sa- mi schimb placa video, dar nu prea stiu dupa ce sa ma orientez, am placa de baza ASRock G31M- S. Ce placa video as putea sa- mi iau compatibila cu placa de baza, vreau sa- mi functioneze...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu un paysafecard de 0, 30 euro ( aproximativ 1leu si 50 bani )?
Un Metin2(privat) mai fain. Să fie ceva gen Metin2HotStyle.
Stie cineva de ce imi da eroarea asta? http://imgur.com/p7U1pj0,Jt6N8ff#0; http://imgur.com/p7U1pj0,Jt6N8ff#1.Sa fie de la repartizarea de rami? http://imgur.com/reSzI5h
Imi puteti spune de ce cand intru in gta san andreas imi apare pe tot ecranul doar coltul din stanga sus. Spuneti-mi cum sa il repar si ce sa fac ca sa ma pot juca din nou. Dau funda. :D
Astazi am vrut sa cumpar niste capsuni de pe Transformice, si costau 3 euro si eu pe telefon aveam 5 euro. nu a mers dar din bani nu mi-a luat. Va rog ajutati.ma.DAU FUNDA!
Am o problema cu un server de Counter- Strike 1.6 Deci, prima data cand l- am facut mergea fara nici o problema. Acum, nu am schimbat nimic la fisierele serverului, dar cand dau pe hlds.exe imi...? (mai mult)
Salut joc SA; MP!, si pe sv-ul care joc eu e cu HeadShot! Nu stiti un AIM. sau hack. care sa se duca gloantele direct in cap? OFER FUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAA
N-am mai jucat Imvu de un an si ceva. Am aflat ca nu se mai fac credite ca inainte. Trimiteai un email, apoi dadeai YES de 3 ori si faceai. Stiti cum se fac mai nou? Multumesc!
imi puteti spune cum folosesc mantia curajului am lv 26 am deschis inventarul am incercat sa pun mantaua pe mine da fara nici un efect nu vin animalele spre mine cum am vazut la alti?
imi spuneti si mie ce jocuri imi merg cu 2 gb ram placa video nividia 7300 gt procesor pentinum 4 3.2 ghz? Dau funda
AM si eu o nelamurire. Acum 7 luni mi- am cumparat un pc secont. Nu avea placa video asa ca I- am pus eu un AMD Readon HD 5450. Problema este ca atunci cand l- am cumparat mergea foarte ...? (mai mult)
Ce sa fa ceva ca sa joc jocuri pe tableta pe internet fără sa le descărc findca aleg jocuri în loc de joc îmi apare pătrat cu semnul întrebării
Ma intrebam daca puteti sa imi spuneti si mie daca imi merge gta 5 cu urmatoarele componente: Intel core i3- 4160 CPU 3. 60Ghz 2 cores; 4 threads 4GB ram GeForce GT 730 2Gb 128...? (mai mult)
Buna TPU vreau sa pot juca pe un server non premium (Play) intru pe minecraft Romania, descarcari, iau acel server(de la descarcari).bun e bine pana acum. cum il bag in minecraft a.i sa il vad acolo ...? (mai mult)
Am o placa de baza esprimo p 2511 si vtreau sa stiu daca suporta ddr3 pentru ca vreau sa schimb placa video.
Ce sa fac? vreau sa rulez gta 5 pe un pc de 32 de bit 3 g de ram si imi apare ca trebuie 64 bit
Cum pot sa joc pe bani sau pe jucatori fifa 14 ultimate team, adica cum fac aia de pe youtube? Cum dau de playeri sa joc cu ei pe bani sau jucatori... Explicati.mi pas cu pas va rog mult!
Cine imi poate da si mie un cont de metin2 ro scorpius lv 30 + va rog? +funda
Am si eu sims 2 si vreau sa instalez sims 2 pets, season etc. dar imi da o eroare.adica zice ceva cu update la sfarsit si sa introduc cd 4 se incarca putin update si dupa imi da o eraore :| ce sa fac?...? (mai mult)
Hey pamantenilor :)) ..Este cineva pe aici cu un ps3 care poate juca online? am TOMB RAIDER, MK9, Assassin's Creed 3, GTA V, INJUSTICE, si altele (pe care nu le prea joc ) As vrea super mult sa cunosc...? (mai mult)
Cum se numeste jocul cu un ccosay verde pe nivele iar cand joci in 2 sunt 2 cocosati unu verde si unu albastru P.S este asemanator cu mario
Salut TPU,cum sa joc Asassin cred(oricare in afara de Revelations) online,fara descarcari de pe net dar sa fie ca si originalul, am auzit ca exista asa ceva, dau funda garantat!
Mi am cumparat GTA IV de pe Steam si vreau sa stiu ce trebuie sa am/fac ca sa pot juca Online. Va rog ajutati-ma
As vrea si eu un metin Pvm 70% Pvp 30%, rate maxim 400, la care trebuie sa farmezi mult, sa nu fie modate, daca donezi sau votezi nu vreau sa primesti nimic etc ( nu vreau sa fie server,...? (mai mult)
Stie cineva cum pot pune xbox live la un xbox (360) modat?
Hei! Era un joc online în care te aflai într-un avion care se prăbușește și ajungi pe o insula pustie iar mai târziu afli ca mai supraviețuise cineva....Cum se numea? FUNDĂ!
Imi puteti spune niste site-uri tari unde as putea gasi jocuri unity noi 2015?
Ce parere aveti de procesoru asta? Care e diferenta dintre un i5 si asta? http://www.pcgarage.ro/procesoare/amd/fx- 4130- 38ghz- box/ Sa schimb cu un procesor i5 de 3, 2 ghz sau sa ramana asta? Ps ...? (mai mult)
Salut.Mai este metin2 old times? daca da. dati-mi linkul:)
Salut.Poti afla locatia cuiva prin jocul Second Life? :)) Si am o intrebare, cum sterg contul? Am dat: Delete Account si inca e valid :|
Am descarcat pe telefon (s4) jocul yugioh duel generation, odata ce bati alti da puncte cu aceste puncte cumperi pachete a cate 5 carti fiecare intrebarea mea este :poate pica vreun monstru zeu egiptean...? (mai mult)
Salut dati-mi si mie un cod pentru acces la modare itm pentru metin2av gm mode pe fb sau mess Va rog! Va ddau funda!
As vrea si eu sa imi fac propriul skin intr- un joc (Microvolts) dar nu stiu cum pot converti din Model.dat in ceva sa pot baga in photoshop daca stie cineva are funda, dupa ce bag in photoshop ma descurc...? (mai mult)
Joc Metin2.Global si vreau sa stiu cum imi fac un set full PvM pentru V3 la razboinic corp. Am lv 74. Nu un set universal PvM ci unul special pentru V3. Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cox27272 întreabă:
Marius19980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
autodidact întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.