Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 13 Octombrie 2025 sunt:
Salut, am si eu o nelămurire, la placa video gtx 960 2 gb e ok ca in csgo cu det pe high sa am 74 de grade, am 250 fps in medie cu ryzen 3, nu e prea mult 75 de grade? Mulțumesc anticipat
Cineva aici care urmărește canale de Youtube în limba franceză? Aș vrea niște recomandări. Nu contează domeniul.
Jocurile de xbox360 sunt compatibile cu consola xbox one? Asa am auzit dar nu prea as crede
Am si eu o intrebare! Eu am: 4 gb ram ddr3 i3 3220 nVIDIA gtx750 ti 2 gb gddr5 In jocuri precum cs: go, minecraft sau ETS2 placa video e la 100%, la 45 grade celsius (Rece, dupa parerea mea). ...? (mai mult)
Am si eu o problema cu skril, nu pot face nici o tranzactie, nu ma lasa sa dau transfer skril- skril nu pot cumpara nimic [Tranzacţia dvs. a fost refuzată. Vă rugăm să încercaţi din nou. Dacă...? (mai mult)
Salutare TPU, am si eu o problema legata de Euro Truck Simulator 2. Am toate orasele, mi- am vandut toate camioanele si am demisionat toti soferii pentru ca am prea multi bani si as vrea sa mai renunt...? (mai mult)
Stie cineva daca jocurile de la Fitgirl repacks sunt safe? Vreau sa descarc Jump Force si nu sunt 100% sigur. Multumesc :d
Acum ceva timp am jucat ceva pe Roblox numit Dungeon Quest. Exista ceva de genul si cu grafica mai buna sau ceva? In caz ca nu ati jucat sau nu averi roblox, va explic eu. E un dungeon, ca...? (mai mult)
Intrebare de prost (probabil) dar, curios sunt ...pentru ca nu stiu, nici ca ma pricep. Azi a venit cineva la mine si din vorba- n vorba, a insistat sa faca o poza pe spatele routerului. Cu...? (mai mult)
De la un timp gta 5 îmi cam face figuri, îmi frânează mașina cu întârziere, virează tot cu întârziere. La început nu făcea asa. Ce sa fie?
Cat tine banul la cs go dacă ești prins cu hack. As vrea sa încerc dar nu știu dacă merita.
O recomandare de laptop cat de cat bun pentru gaming, buget 2500-3000?
Pe boosteroid jocurile le poti juca si online sau cu prietenii sau doar offline?
Cat timp durează banul la cs go dacă te prinde cu hack?
Pentru jocuri, windows 7 home premium sau ultimate?
Pentru cei care au avut Playstation 3:Cand vreau sa deschid multimanul imi apare eroarea 80010017, ce sa fac? Ca am cautat pe Youtube dar nu niciun rezultat daca ma puteti ajuta va dau funda.
Mi-am băgat streamlabs, l-am instalat și când apăs dublu click pe el sa mi-l deschidă, nu mi-l deschide, ce sa fac?
Buna TpU, am o problema ce ma afecteaza, in Fortnite stau câte 4 min in loading screen si daca ma poate ajuta cineva cu Aplication Hang Detected.
Vreau jocuri online tip cs, tf2, etc.dar nu vreau cs 1.6 si mai stiu eu ce. Vreau jocuri cu impuscaturi, nu conteaza de care si sa mearga pe.Procesor Intel(R) Celeron(R) CPU N2940 @ 1. 83GHz, RAM 2....? (mai mult)
Cum se joaca jocul Help Me Doctor?(așa pentru simulare) Ce alte jocuri bune medicale cu doctori, cabinete, consultații, spitale mai știți voi? Sunt interesat/pasionat de sanatate/medicina și doream...? (mai mult)
Vreau sa- mi recomandati niste jocuri online jucate mult cu împușcături in afara de cs si fortnite, etc. Pe un pc Intel[R] Celeron[R] CPU N2940 @ 1. 83GHz RAM 2, 00GB [1.88 GB utilizabile] ...? (mai mult)
Salutare! As vrea si eu sa stiu daca in counter strike global offensive imi merge in 50 fps, in fortnite in cati fps ar merge?
Ce este tick rate pe CS:GO? Si care este diferenta dintre 64 si 128?
ce jocuri merg pe urmatoarea configuratie: Intel Pentium G2130-3,2 Ghz 8 Gb Ram Placa video Ati Radeon HD 7470 DE 1 Gb.
Cs go careva? Rank mg1 prime on gl hf
Mobile legends e la fel ca lol?
am urmatorul pc : Intel core 2 duo 8400 3ghz 4 giga ram ddr2 placa video integrata Intel gma 3100 256 mb imi va merge fifa 2009 pe low macar sau va merge in reluare?
Https://www.cel.ro/calculatoare- refurbished/calculator- gaming- v4- core- i5- 3470- 8gb- ssd- 128gbplus- hdd- 500gb- ati- radeon- rx480- 8gb- refurbished- pMCc1PTcrPw- l/ Parerea mea este ca acest...? (mai mult)
You Were Removed from the Match due to internet lag, your IP or machine, VPN usage, or cheating.WE recommed not utilizing VPN or proxy services while attempting to play Fortnite... Cum rezolv aceasta...? (mai mult)
Ce jocuri horror/VR/ Simulatoare știți?! Dau funda pentru cele mai reușite răspunsuri
Salutări băieți, o întrebare am și eu legată de Far Cry 4 pe ps3. L- am găsit prăfuit acu vreo 5 zile prin cutii și am zis să- l joc si termin, eram mic și prost când l- am jucat prima ...? (mai mult)
Unitatea:FUJITSU SIEMENS p5731 * core2 DUO E8400 3.0GHZ, 6mb CACHE, RAM 4GB DDR3, HARD 250GB, DVD-R ce jocuri duce?
Aș dori sa stiu daca unitatea:Lenovo M57 Tower, Intel Core 2 Duo E6550, 2.33Ghz, 2Gb DDR2, HDD 250Gb duce ceva jocuri
Salutare! In ciuda faptului ca noi nu prea punem intrebari, ne- am gandit ca ar fi cazul: De curand am deschis un proiect in care analizam jocurile Roblox. In prezent suntem la jocul "Military Simulator"....? (mai mult)
Daca am rank elite 1 pe mobile legends, ce rank ar trebui sa am ca sa pot să joc cu rankurile mai mari? Momentan ma limitează
E bun acest pc pentru gaming? Cum ar fi maxim un gta 5, in general cs:go, pubg lite, valorant, fortnite etc. Stiu ca e de la myria, dar are niste specificatii destul de bune la banii lui fata...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca exista o metoda de a lua Minecraft pe Android fără vreun virus. Adică fără a descarcă o aplicatie specială sau sa il iau de pe vreun site dubios.O metoda mai sigura...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva o placa de baza pentru gaming undeva sub 300 de lei pe care sa pun I5- 6600K 6TH GEN adica procesorul asta Intel I5- 6500 3.20ghz 6mb Quad Core CPU Processor Sloturi de ram ...? (mai mult)
Buna, sunt jucatoare de pubg doar ca nu ma prea pricep...am lvl 31 si am ajuns la "etapa" diamond. Mai întâi vreau sa va intreb ceva (urgent) in pubg exista vreun mod care filmeaza toate match- urile?...? (mai mult)
Salut, am o problema, nu mă mai pot conecta pe contul de steam. Avem steam guard pe tel dar din pacate nu mai sunt în posesia lui si nu stiu ce- i de făcut, m- am jucat doar csgo fără alte jocuri...? (mai mult)
Stie cineva de ce in ultimul timp nu mai merg stream-urile sopcast. Pe toate site-urile pe care le gaseam, ori nu mai sunt ori sunt oprite stream-urile. Stie cineva de ce?
Salut baieti, am pc- ul asta https://m.cel.ro/calculatoare- desktop/pc- gaming- diaxxa- smart- red- v2- i5- 7400- 3- 0ghz- 1tb- hdd- 8gb- ddr4- gtx- 1050ti- 4gb- gddr5- pNSI7NTEt- l/#wait singura problema...? (mai mult)
Salut,care imi poate explica mai multe despre league of legends, am inceput sa ma joc dar nu stiu prea multe
Boosteroid sau GEFORCE NOW? Vreau sa aleg unul dar nu stiu care, niste pareri va rog
Salut, revin cu o intrebare. Se observa o diferenta mare in gaming la pc- ul asta https://altex.ro/sistem- desktop- gaming- myria- digital- v29- intel- core- i5- 9400f- pana- la- 4- 1ghz- 16gb- ssd- 240gb-...? (mai mult)
Mi-am cumpărat un ps3 și am o întrebare. Îl pot conecta la laptop? Adică sa se vadă imaginea pe laptop ca pe TV?
Eu vreau sa ma apuc de Youtube dar cum ar fi recomandat sa am canalul. Sa fie separat de contul principal de gmail sau nu. Cum ar fi ok si ce se poate intampla daca il tin pe contul principal?
Salut,am un xbox 360, iar zilele acestea l-am resetat, iar fupa ce m-am conectat nu ii mai apare sectia,, browse apps,,. Stie cineva? Nu por sa descarc nimic.
Stie cineva niste servere de minecraft bune? Ma refer sa aiba bedwars, sky block, etc. Dau funditaaaaa!
Ma ajutati cu un nume smecher pe fortnite sa conțină numele Mario?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
farcry444 întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!