Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 14 Octombrie 2025 sunt:
M- am hotărât să achiziționez un pc pentru gaming pe care să meargă gta5, cs go, fortnite și minecraft. Am găsit două pc- uri, dar nu știu pe care să îl aleg dintre https://m.emag.ro/sistem-...? (mai mult)
Am tot căutat și nu am găsit ceva concret. Se poate juca Fifa20 online dacă eu joc de pe PC, contra unui amic care joaca pe PS4? Mulțumesc!
Samp comanda ascunsa se poate pune in gamemode in includeuri si in ce loc se mai poate? Va rog mult, intampin probleme cu un gm cumparat.
Ajuutoor! Salut. Imi plac jocurile de pe calculator (gtx 1060ti 6gb i5 4760 monitor 1080p 144hz ). Si in fiecare vacanta de vara trebuie sa ma duc la tara. M- am gandit daca ar merita sa fac upgrade...? (mai mult)
Salut,joaca cineva jocul My Cafe?
Daca pe steam mi-am sters un joc de tot (sa joc iar trebuie sa il cumpar din nou) si il cumpar iar, progresul mi-a ramas salvat sau o iau de la zero?
Salut, caut de mult timp un joc vechi. Nu stiu cum se numeste dar stiu ceva din el: incepe cu un demon/inger cu aripi care se duce la un "sef" mai mare si mai puternic care ii rupe aripile si continuarea...? (mai mult)
Top jocuri cu masina pentru un pc slab? Am 4 gb, ram Intel(R) Pentium(R) CPU G620 @ 2. 60GHz (2CPUs), ~2. 6GHz
Salut,merita sa îmi iau ps4 pro vara asta dacă apare ps 5 anul acesta, voi putea juca jocuri online cu cei de pe ps5 eu având ps4?
Daca o echipa este batuta si ajunge in loser breacket si apoi ajunge in finala si conduce 2 1 la best of 3 contra echipa care a batut- o de a ajuns in loser breacketuri mai e nevoie sa se joace? (este ...? (mai mult)
Salut. Vreau sa îmi cumpăr un calculator refurbished pentru gaming (fortnite, cs go etc). Ce îmi puteți recomanda?
Vreau să- mi cumpăr un joc, mai exact Farming Simulator 19 și am văzut niște reduceri pe un site... este vorba de Eneba. Este safe site- ul? Se aseamănă cu Steam- ul (de pe care cumperi...? (mai mult)
Cand partajezi ecranul de pe un tell din zoom, messenger, skype nu se aude volumul unui videoclip decat daca folosesti un pc. Stiti vreo aplicatie prin care se poate auzi si volumu cand partajez ecranul...? (mai mult)
Bună seara. As vrea sa va intreb daca aplicația Royal Fishing este un scam sau ofera bani reali?
Salut, aveti idee cum pot sa joc gta v de pe rockstar launcher pe geforce now? Nu il am pe steam, dau coronita, ajutati-ma, va rog.
Îmi puteți da un link unde pot vedea toate mașinile care le pot lua pe ps 3?
Pe B- HOOD pe SAMP am 5k bpoints. Vreau sa deschid crate si vreau sa imi pice masina buna neaparat gen Inf, monster, turismo. Vreau sa deschid ori Frozen, ori Vehicle, ori Transcendent. La care...? (mai mult)
Am un laptop Asus vivobook 14 și as vrea sa instalez the sims 4 gratis și nu as vrea sa se strice laptopul, este sigur?
Buna, am o problema cu castile, mai exact cu firul de la casti, eu am unitatea pe birou si firul de la casti nu stiu pe unde sa il pun sa vina. Am incercat pe dedesubt la birou da nu era bine, am incercat...? (mai mult)
Salut, aveti idee cum pot să joc gta v din Geforce now? Il am pe rockstar launcher nu pe steam
Salut baieti, as dori sa deschid un server de cs 1.6 zm plague si nu gasesc niciun tutorial care sa ma ajute! Ma puteti ajuta cu unul bun?
Îmi puțeti spune și mie controalele pe ps3 la jocul gta 5? (cum ar fi, cum deschid telefonul, mapa, etc, un mic tutorial pls)
Cum imblanzesc (domesticesc) un cal in Minecraft?
In ce versiune de Minecraft gasesc caii? Help!
As vrea sa știu dacă ar merge csgo pe un Laptop MYRIA MY8305GD, Intel® Celeron® N3350 pana la 2. 4GHz, 13.3" Full HD IPS, 4GB, 32GB eMMC, Intel® HD Graphics 500, Windows 10 Home și...? (mai mult)
Bună seara! Am o problemă cu Xbox one S și vreau să văd dacă cineva a mai avut această problemă, am cumpărat un joc nou iar discul nu a fost citit, după mai multe încercări discul a fost citit...? (mai mult)
Cum pot sa bag bani in Fortnite daca nu ma lasa?(Skrill) Imi spune:Tranzictia dvs. a fost refuzata. Va rugam sa incercati din nou. Daca problema persista, va rugam contactati: Serviciu asistenta clienti...? (mai mult)
Imi recomandati un site de incredere de unde pot cumpara jocuri de ps4? (fara eMAG, altex, flanco)
Cum pot juca mod de surf sau zombie escape pe cs go?
Pe CS:GO dupa ce se termina o penalizare de 7 zile cat trebuie sa astept sa se reseteze timpul? Adica sa nu mai primesc 7 zile si mai putin adica min 30 min.
Ce joc as putea sa ma joc pe un i5 2430 placa video mai slaba? (4gb)
Cum pot seta un volan de gaming mai vechi(Gembird, 2007) că sa joc cu el la Euro Truck Simulator, GTA IV și Drive Unlimited 1, 2?
Cum se adaugă prieteni pe Destiny 2?
Poti sa pui rami ddr3 pe placa de baza care suporta ddr4?
am si eu un laptop cu urmatoarele componente 6G ram procesor Intel celeron 2.20 ghz hard 500G windows 10 si imi merge super slab samp- ul, de ce? Mentionez ca windows- ul este instalat...? (mai mult)
Ce parere aveti cuvantul "Scripter"este corect folosit in limba romana? Eu stiu ca in limba romana se utilizeaza programator.
Vreau o parere pentru pc ul asta..nu ma pricep, dar as vrea sa mi- l cumpăr. Multumesc anticipat:) PC Gaming Diaxxa Powered by GIGABYTE Smart Choice V2 Ryzen 3 3200G 3. 6GHz SSD 240GB 8GB DDR4 Radeon...? (mai mult)
Stie cineva un server de minecraft OP FACTIONS Non-Premium in afara de pica-network? Da sa fie OP rau.
Dau la schimb 300 kk pe ruby nephrite pe iteme csgo.
De curand mi-am cumparat un controler de xbox one si a inceput sa nu mai mearga RB-ul. Daca stiti cum sa rezolv aceasta problema va rog sa imi scrieti. Dau funda
Ce parere aveti de acest laptop? 1 - se va incalzi repede? 2 - va duce gta 5 la o grafica maxima, cu 60fps+ ? 3 - jocurile noi aparute vor putea fi jucate la high? 4 - are leduri? (Ii ...? (mai mult)
Ce joc cu masini foarte fain in care conduci masina si din interior de la volan exista? La fel ca ETS 1 si 2.
Fratilor spuneti- mi ca nu mai rezist. De ce imi scad frameurile intr- una pe pubg mobil? Am un Samsung S8 si nu e un telefon asa invechit. Deci nu stiu ce are cand vin playeri mi se blocheaza cateva 1...? (mai mult)
Salut.Mai sunt jucatori de cs1.6? Se mai organizeaza competitii cu echipa? Sunt codati?
Buna, de ce nu imi merge fortniteul pe A 40? Am vazut ca la unii merge dar mie imi spune ca nu e compatibil.Cum as putea rezolva asta?
Fratilor spuneti-mi ca nu mai rezist. De ce imi scad frameurile intr-una pe pubg mobil? Am un Samsung S8 si nu e un telefon asa invechit. Deci nu stiu ce are
Salut, mi- am luat un PS4 de curând și am o problemă la jocurile shooter, când apăs L2 pentru a ținti caracterul meu țintește dar se duce ușor în față. Puteți să- mi spuneți ce setare ...? (mai mult)
Unde găsesc un scaun de gaming până în 100 lei (nu contează dacă este chinezărie)?
Ce parere aveti de acest laptop? 1 - se va incalzi repede? 2- va duce gta 5 la o grafica maxima, cu 60fps+ ? 3- jocurile noi aparute vor putea fi jucate la high? 4- are leduri? (Ii pot...? (mai mult)
Caut un joc mai vechi cu mașini în care puteai crea tu singur mașina, luam doar carcasa de mașină și după o construiam eu cu fiecare piesă. Era și un fel de magazin din care puteai cumpăra...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru9971 întreabă:
Ion1989 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?