Salutare, cine ma poate ajuta cu server files de la imperia :(...caut de vreo 3 zile si nu am gasit nimic.
Sall serverele care imi apar la unturned cand apas "servers" le pot salva undeva si daca da imi puteti spune cum
Am un PC mai slab, si as vrea sa stiu daca mi- ar merge GTA 5 binisor, macar 30 de FPS cu setari mai mici. PC Specs: 6 GB RAM DDR3 800 MHZ Procesor Pentium G2020 2.9 GHZ (dual- core) Placa video...? (mai mult)
Stie cineva cum se numea jocul ala care aveai o bara mica, cu o bila (de football probabil) si o aruncai in niste cuburi care se spargeau mai greu, unele mai usor iar unele iti dadeau bonusuri cum ar...? (mai mult)
As vrea sa vand 10 conturi de goodgame gangster + 1 hack. Toate sunt bagate intr- o familie foarte buna de 23 locuri si level 39: RoMaNia 4EVER si am donat pe 3 dintre conturi. Cel mai mare...? (mai mult)
Buna seara, stiti niste jocuri pc online MMORPG, gen Shaiya. As vrea sa fie doar MMORPG sa aiba grafica de inalta calitate si caracteru sa ori arate, ori smecher. Va rog, dati exemple cu calitatile...? (mai mult)
As- i vrea un card gol de MasterCard sau Visa ori ce. Care sa nu fie expirat..Cu urmatoarele date CARDHOLDER NAME : CARD NUMBER : CVV2/CVC2 MM: YYYY: Dau funda + vot! Daca va rog, si daca...? (mai mult)
Salut am fifa 15 si merge pana la loding apoi ramaane la loading ce sa fac
Buna tpu.imi recomanda si mie cineva niste jocuri pc?
as vrea sa stiu daca si cum fac asta: am gta 5, ps3 si as vrea sa joc online si acolo cand vreau sa joc imi zice ca trebuie sa fac un update, sau sa descarc ceva la acest joc, si as vrea sa...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste jocuri frumoase pe Xbox360.As dori raspunsuri de la cei care le-au jucat.In afara de Assassins Creed si Thief!
Salut,stiti cum fac sa imi revad un meci de league of legends pe care l-am jucat?
Fundita! Salutare TPU! am si eu o problema cu skype`ul. De curand am instalat windows xp (sp2 dar am facut update la sp3). am instalat YM si skype. nu mergeau. Am instalat directx 9c si merge mess- ...? (mai mult)
stie cineva cum sa joc farming simulator 2015 multiplauer fara sa-l cumpar?
As dori si eu un sfat! Am luat exterminare pe cs 1.6! Si nu mai pot intra pe nici un sv! Ce trebuie sa fac? Reinstalare am incercat si nu merge! Altceva! Dau funda! Multumesc!
Nvidia GT 9800 1GB vs Nvidia 630 2GB Care e mai buna? Va rog nu va bagati decat daca stiti,nu raspunsuri gen,"eu o am pe aia si e buna", vreau sa stiu care din ele este mai buna.
Am nevoie de 9999999999999999 gems la clash of clans ...cine pote sa-mi dea un hack sau sa-mi bage el primeste funda
Imi recomanda cineva si mi- e niste jocuri pentru acest PC? Windows 7 Ultimate Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200 Ghz RAM: 3.00 GB System type: 32- bit Operating...? (mai mult)
imi puteti da un cont pentru transformice care sa aiba minim 500 de branze?
m-am apucat de Rumble Fighter si am primit niste cufere pentru completarea unor mape cu bossi, dar imi trebuie chei sa le deschid :/ stiti cumva de unde iau? Fundita! :3
Spuneti va rog niste jocuri tari pentru android
Salut am un calculator care e din anul 2008 si parintii imi zic ca el este slab pentru jocuri si mia- m scos Gta San Andreas Multiplayer si intr- o noapte cand ma uitam la videoclipuri se blocau videoclipurile...? (mai mult)
Hez TPU! Imi ziceti si mie un metin in care trebuie sa farmezi gen Alaska? P.S: nu vreau sa aud de OT; Solaris; Eden! Cel mai bun ia vot+FUUNDA! :D
imi da si mie cineva un mod cu harta romaniei si unul sa bag masini de ex: bmw x6, audi q7 la euro truck simulator 2 care sa mearga sigur va rog FUNDA!
vreau un joc pe browser (nu cu descarcare ) in care sa poti absorbi energia sau sa absorbi puterile dusmanilor etc... dar pe browser.Dau funda! :D
care joaca gta 5 online pe ps 3?
Vreau o parere despre aceasta memorie RAM HyperX FURY Blue 4GB, DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V si daca este speciala de gaming?
Am 24 de competitive castigate pe CS:GO cu cate 25/35 fraguri si tot nu am crescut in rank si am jucat cam 30 de competitive in total si ii vad pe unii gold nova cu 20 de competitive HELP?
Cum pot sa aflu cpu Key de la un Xbox 360 Slim?
Spuneti un anime echi dar sa aiba si superputeri actiune! !
Cum imi pun VIP pe serverul meu de CS?
Ma joc de ceva timp pe un sv de dr iar intr- o zi am primit ban pentru dev 1 si dupa am iesit si dupa o ora am intrat si cand am dat sa intru pe un sv imi apare asta Connection to server timed out.si...? (mai mult)
am un bug pe sv meu metin2 nu imi pica iteme ma puteti ajuta
Salut, caut pe cineva care se pricepe in servere de samp, adica in scripting.Cine se pricepe add skype: hirca.cosmin
Pot face un server de SAMP sau de CS daca am router? Adica sa intre playeri!
cand mi- am instalat Windows 7 mi- am pus din greseala tastatura in Limba Romana. Iar acum nu stiu cum sa scot diacriticele. Cand dau sa sterg din romana la control panel nu- mi da voie. Va...? (mai mult)
Cine stie niste jocuri cu masini cu grafica buna dar sa fie si multiplayer si cu multe masini
Cum transfer iteme sau yang de pe metin 2 hamerr 2015 pemetin 2 ro sau uk
Salut TPU,de ce cand intru in Minecaft imi da o eroare, si scrie:Pixel format not accelerated.De ce, si cum pot rezolva problema?
Unde pot vinde un cont de nfs?
In curând o sa imi cumpar FIFA 15, dar nu vreau sa joc de pe tastatura, poti sa joci doar cu maneta de Xbox sau si cu alte tipuri de manete?
Am un laptop Acer aspire 5920 si nu mi se mai vede nimic pe display adica se vede doar o dunga si diverse culori. Am schimbat displayul si acelasi lucru! Are cineva vreo ideie ce poate sa aiba?
de unde pot descarca gta 5 full pc funda+vot! :D va rog... va multumesc anticipat :D
Este cine in cautare de staff pentru metin? 1.Ma pricep la site-uri si forumuri. 2.Am pagini populare pa facebook si va pot face publicitate la server. 3.As putea fi on 12/14.
Va rog frumos sa ma ajutati cu niste bani pe rpg 3 B-zone. Numele meu e BestImpulse.Dau funda pentruasta.
Sall,am o eroare la S.T.A.L.K.E.R Shadow of chernobyl, gamedata.db1 is corrupted, cum rezolv asta si de under pot descarca game data db 1 si db 6
Acest pc (serieux action v11 ) bun pentru. gaming. Luati in calcul si pretul de 1479 lei. are un procesor: Intel® Pentium® Dual- Core G3220 de 3.0 ghz si o placa video nividia gt 730 2 gb, si 4 gb...? (mai mult)
M- am plictisit foarte tare..si m- am gandit sa imi iau pe pc ceva jocuri cu zombie, whatever.Am o rabla, un pentium 4 cu un ati radeon 9200, avand 1.25 gb ram.Intrebarea este:Ce jocuri imi ...? (mai mult)
Cum imi pot face 2 conturi de clash of clans pe acelasi telefon?
am si eu o problema destul de ridicola i- as putea spune. Incerc sa downloadez un launcher de minecraft care sa contina toate versiunile, dar nu gasesc niciunul. Daca mi- ati putea lasa un...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!