TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
lionpower
în 30 Mai 2024 | lionpower întreabă:

Salutare tuturor! Am achizitionat de curand un laptop de Gaming destul de performant.(Laptop Gaming ASUS TUF A15 FA507XI cu procesor AMD Ryzen™ 9 7940HS pana la 5.20 GHz, 15.6", Full HD, IPS, 144Hz,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IZUUU
în 30 Mai 2024 | IZUUU întreabă:

Buna, am xbox serie s. Recent am descarcat battlefield 4. Am conectat o tastatura si un mouse dar din pacate nu funcționează in joc. Cum pot rezolva sau nu este compatibil jocul.

1
Răspunde Raportează
Rareshhhhh
în 29 Mai 2024 | Rareshhhhh întreabă:

Pot sa curăț componentele calculatorului placa vide etc cu spray cu gaz pentru praf?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Mai 2024 |

Merita sa mai bag bani 5, 10 euro in jocul ManagerZone unde am echipa FC Alinborger unde sunt chipurile un virtual manager/antrenor al acestei echipe? Mă întreb dacă se mai renteaza.Joc jocul de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andreicapitan20471
în 28 Mai 2024 | Andreicapitan20471 întreabă:

PC ul meu ieri după ce i- am schimbat coolerul de la procesor nu ii mai merge tastatura și azi când l- am deschis nu mai mergea nici tastatura și nici mouse și nici nu mai apare nimic pe monitor. ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
alexalex289
în 28 Mai 2024 | alexalex289 întreabă:

Buna. Se poate conecta Google Chrome cast doar la monitor, fara unitate, daca acesta are mufa HDMI și boxe incorporate?

2
Răspunde Raportează
Andrei4753
în 28 Mai 2024 | Andrei4753 întreabă:

Am instalat Farming Simulator 22 gratis de pe epic games si am niste probleme cu el. 1.Nu am cursor in joc. 2.Moduri instalate de pe mods.com sau modhub nu merg gen nu apar cand dau sa intru pe o mapa...? (mai mult)

0
Sjhxjcks
în 28 Mai 2024 | Sjhxjcks întreabă:

Hello! Any blinks here? Bun, deci să întru pe subiect. Mi- am instalat aplicația BLACKPINK THE GAME BPTG de ceva vreme, și am observat că in colțul din stanga sus îmi arată level ul (eu sunt...? (mai mult)

0
Shido
în 28 Mai 2024 | Shido întreabă:

Salutare! Nu știu să explic prea bine dar am sa spun problema pe care o am cum știu și poate am norocul ca cineva să înțeleagă la ce mă refer. Am un joc din copilărie pe care îl caut de ceva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ValyDragos
în 27 Mai 2024 | ValyDragos întreabă:

Mi-am instalat farming simulator 22 de pe epic games și când vreau sa îl deschid am eroare de sistem.

2
Răspunde Raportează
Andrei4753
în 27 Mai 2024 | Andrei4753 întreabă:

Am instalat Farming Simulator 22 gratis de pe epic games si am niste probleme cu el. 1.Nu am cursor in joc. 2.Moduri instalate de pe mods.com sau modhub nu merg gen nu apar cand dau sa intru pe o mapa...? (mai mult)

0
lionpower
în 27 Mai 2024 | lionpower întreabă:

Salutare! A cumparat cineva Laptop Gaming HP Victus 16- s0105nq cu procesor AMD Ryzen™ 7 7840HS pana la 5.1 GHz, 16.1", Full HD, IPS, 144Hz, 32GB DDR5, 1TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ionut77CL
în 27 Mai 2024 | Ionut77CL întreabă:

Salut. Am cumparat Gta V pe cd pentru PS4 si nu pot juca online decat daca am playstation plus. Il am cumparat si pe Steam cu varianta Online l- am jucat in trecut pe Pc. Exista o varianta prin care sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Mai 2024 |

Salutare! Nu știu să explic prea bine dar am sa spun problema pe care o am cum știu și poate am norocul ca cineva să înțeleagă la ce mă refer. Am un joc din copilărie pe care îl caut de ceva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cipanella
în 26 Mai 2024 | cipanella întreabă:

Salut. Am o intrebare: pot sa descarc jocul gratis FM24 pe PC sau merge doar cumparat?

2
Răspunde Raportează
sigma6969
în 25 Mai 2024 | sigma6969 întreabă:

Cum fac maioneza din animale?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2024 |

Dorința si ambiția mea în perioada asta, anii astia este sa fac cât mai multa performanta virtuala în jocul de tip manager de fotbal numit ManagerZone cu echipa mea (FC Alinborger ) și să am o ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2024 |

Îmi place să fiu antrenor de fotbal in jocuri de manager de fotbal multiplayer și am un club de fotbal virtual in jocul ManagerZone numit FC Alinborger si vreau sa întreb de ce nu imi merge sa vad ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Brngosuu
în 25 Mai 2024 | Brngosuu întreabă:

Am cumpărat un apartament de 2000000 de dolari in GTA online, si nu imi apare aprtamentul pe harta...

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2024 |

Salut! Am un laptop V15 G4 AMN cu CPU: AMD R5 7520U2.8 GHz, RAM: 8GB, storage: 512GB SSD; GPU integrated Display: 15.6" FHD, BATTERY 2CELL

2
Răspunde Raportează
YanisDorian
în 25 Mai 2024 | YanisDorian întreabă:

Dacă am fs22 pe contul de epic games ma pot juca fs22 pe xbox de pe contul de epic games

1
Răspunde Raportează
HaibaoM
în 25 Mai 2024 | HaibaoM întreabă:

Bună TPU! Știe cineva de ce mi se închide calculatorul când ma joc și imi apare un ecran alb. Am citit pe net și se numește "White Screen of Death". Am urmat câțiva pași de pe un tutorial, dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
jd666
în 25 Mai 2024 | jd666 întreabă:

Buna, este prima data cand pun o intrebare ce aceasta pagina care m- a ajutat de alungul copilariei mele. Am nevoie de mare ajutor, de cineva care detine si sa pot copia jocul, sau stie de unde l- ...? (mai mult)

0
GreceniucAmador
în 25 Mai 2024 | GreceniucAmador întreabă:

Buna ziua mă zbat cu problema asta de câteva săptămâni și nu știu cum să o rezolv Deci: am pus la un aparat paysafe de 100 lei și 50 si nu a dat bonul, codul a fost trimis pe emailul vechi ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Geo2736361892836372
în 24 Mai 2024 | Geo2736361892836372 întreabă:

Bună ziua, ma ajutați și pe mine cu un răspuns va rog Am un ps 4 și doresc sa achiziționez un ps 5, contul de gta 5 online de pe ps 4 merge și pe ps 5? Același cont cu tot ce am pe el? Mulțumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Mai 2024 |

Cum poți avea o cariera politică de succes in jocul Erepublik? Sunt dispus să învăț.

1
Răspunde Raportează
Stefa0072004
în 24 Mai 2024 | Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, am o întrebare: când vreau sa descarc Farming Simulator 22 de pe Epic Games, îmi specifica ceva contract de licență între Epic Games și utilizator. Ce vrea sa însemne aia?

1
Răspunde Raportează
PortoFBD
în 24 Mai 2024 | PortoFBD întreabă:

Salut, este compatibila placa video amd radeon rx 480 8 gb cu placa mea de baza msi z87 g43?

2
Răspunde Raportează
Sophieka
în 23 Mai 2024 | Sophieka întreabă:

Buna colegi TPU, Poti cauta in Facebook pe cineva a carui nume complet nu il cunosti dar ii cunosti data de nastere? Poti cauta dupa data de nastere?

12
Răspunde Raportează
StefanescuDaniel
în 23 Mai 2024 | StefanescuDaniel întreabă:

Buna ziua! M- ar interesa sa imi cumpar un nou pc desktop cu procesor Intel i5- 12400 sau i7- 13700 parca pe socket 1700, 16 sau 32 gb ddr4, placa de baza sa fie puternica si circa 2- 3 SSD- uri de ...? (mai mult)

0
HomorozanAlessia
în 23 Mai 2024 | HomorozanAlessia întreabă:

Ce comanda trebuie sa pun chat pe minecraft ca sa ma teleporteze in desert? Va rog raspundeti repede!

1
Răspunde Raportează
Alex1095294
în 22 Mai 2024 | Alex1095294 întreabă:

Salut TPU, vreau sa imi raspunda doar cei care se pricep. Deci vreau sa imi cumpar niste lucruri pe minecraft bedrock edition cu paysafe dar cand dau sa cumpar imi spune:"Aceasta versiune a aplicatiei...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Rafayel
în 22 Mai 2024 | Rafayel întreabă:

Mai exista jocul Metin?

2
Răspunde Raportează
rosiorubogdan
în 21 Mai 2024 | rosiorubogdan întreabă:

Dacă sunt din România și folosesc Paysafecard de Germania pe o aplicație pe Germania, și bani nu îi pot băga în contul Paysafecard de România, pot plăti de 2 ori cu acel cod pin Paysafecard ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Mai 2024 |

Care erau jocurile video preferate din copilăria voastră?( ale mele erau Mario, Freedom Fighters, Unreal Tournament, Jazz Jackrabbit 2, Caesar 3 și Zuma)

5
Răspunde Raportează
Ioana369
în 21 Mai 2024 | Ioana369 întreabă:

Salut! Caut un canal de Youtube romanesc pe care il ascultam acum vreo 4- 5 ani dar nu mai stiu cum sa il gasesc. Era genul de narațiune de povesti creepypasta, singurul detaliu distinctiv de care imi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Scotianca
în 20 Mai 2024 | Scotianca întreabă:

Imi puteti recomanda niste jocuri mmorpg pentru un pc i5 dar care sa aiba cat de cat customizari decente la personaj?

6
Răspunde Raportează
Culcat2u
în 19 Mai 2024 | Culcat2u întreabă:

Am și eu o întrebare. Cum se mai numea site ul ala cu f de jocuri pe care ne jucam când eram mici

4
Răspunde Raportează
andrei123cd
în 19 Mai 2024 | andrei123cd întreabă:

Ce jocuri de gen First Person Shooter imi recomandati in afara de fortnite dar sa fie si gratis

4
Răspunde Raportează
BunaZiuaRomaniaDinZileleNoastre
în 19 Mai 2024 | BunaZiuaRomaniaDinZileleNoastre întreabă:

Buna ziua! Ma puteti ajuta urgent va rog! Astazi m-am jucat roblox pe laptop si nu puteam sa misc camera si picioarele! Ce trebuie sa fac? Va rog raspundeti si ajutați-ma, e urgent!

2
Răspunde Raportează
Lalalalaur
în 19 Mai 2024 | Lalalalaur întreabă:

Ce sa intampla cu animekage intru si imi da alta fata?

0
anonim_4396
în 19 Mai 2024 |

Am și eu un club de fotbal virtual FC Alinborger Galați în jocul online ManagerZone și vreau sa va intreb unde as putea sa gasesc sfaturi, tips& tricks despre joc dar atenție nu in engleza ci în...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bobykyky
în 18 Mai 2024 | Bobykyky întreabă:

Poate sa imi spuna cineva cum schimb buretii la castile aqirys sirius? Multumesc

1
Răspunde Raportează
Davinci8
în 18 Mai 2024 | Davinci8 întreabă:

Ce inseamnă Microsoft*14 DAY TRIAL REMSBIL? Am o plată care nu o recunosc pe card de la ei.Mulțumesc

2
Răspunde Raportează
HaibaoM
în 18 Mai 2024 | HaibaoM întreabă:

Stie cineva cum pot sa scap de white screen of death? Uneori cand ma joc pe pc mi se inchide brusc calculatoru si apare un ecran alb. Am incercat tot de pe net: sa updatez driverele, sa dau update la ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Culcat2u
în 18 Mai 2024 | Culcat2u întreabă:

Am și eu o întrebare.Care e diferența dintre cs2 și cs2 faceit?

1
Răspunde Raportează
wqffqw
în 17 Mai 2024 | wqffqw întreabă:

Saptamana aceasta mi- am achizitionat volanul Logitech g923 trueforce, iar dupa 3 zile am observat ca scoate un sunet un beep, adica daca o trag dpre dreapta cu o forta de 25 face in continuu beep, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Claudiaandreeadoipatru
în 17 Mai 2024 | Claudiaandreeadoipatru întreabă:

Mă joc forța horizen 5 și nu știu unde pot vedea pozele cu mașinile pe care le-am făcu, unde leași putea găsi?

1
Răspunde Raportează
Mesteru1
în 17 Mai 2024 | Mesteru1 întreabă:

Stie cineva cum as putea repara mecanismul de scoatere a discurilor la un ps3, este compus din rotite de plastic, cred ca ar trebui sa le ung cu ceva dar nu stiu cu ce, ma puteti ajuta va rog frumos?

1
Răspunde Raportează
RaulAdi
în 16 Mai 2024 | RaulAdi întreabă:

Salut, ma adresez jucatoriilor de fivem, astazi ma jucam pe un server si deodata ma deconecteaza de pe el si imi apare o eroere care suna ceva de genu’ "you’re using an invalid key(shared Social ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă pe 18 Noiembrie

IonelFlorianUrzica întreabă:

Deci am dat vreo 2000 de lei doamnei Claudia, cea care a creat canalul n care explica mai multe ritualuri printre care ?i un ritual de desp?r?ire! Crede?i c? se va rezolva ceva? Amicul meu a spus...? (mai mult)
    48 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 18 Noiembrie

9PM întreabă:

De ce fetele cu anxietate sunt a?a de traumatizate ?i speriate de bombe? ?i complet resemnate? ?i aici am cunoscut cteva ?i nu au tupeu nici la telefon sa r?spund? ?i nu au anxietate de aia grav?...? (mai mult)
    25 răspunsuri
  • Qazws
    trimisă acum 8 ore

Qazws întreabă:

Salut! Domeniul public poate fi mo?tenit sau mpropriet?rit? Am o persoana la bloc care sustine ca are loc de parcare (pe domeniul public) si care sustine ca ar fi o mo?tenire de familie si suna ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă pe 18 Noiembrie

IonelFlorianUrzica întreabă:

Ct o mai criticam pe presedinta Republicii Moldova, doamna Maia Sandu? Adic? lor nu le este ru?ine, iar aici ma refer la posturile pl?tite de agen?i rusi precum Realitatea TV ?i Romnia TV! Adic?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.824
  • Întrebări: 3.953.279
  • Răspunsuri: 17.654.822
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Numele reale ale celebritatilor

Numele reale ale celebritatilor

Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.576 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.817 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.155 Conversaţii