Stie cineva cum pot sa joc gta 4 online? Un video daca se poate multumesc
Pe minecraft 1.7.2 am creat o mapa de parkour si cand am dat create new world la inceput am dat sa fie comenzi. Cum pot face ca de acum in colo nimeni sa nu mai poata folosi comenzile gen /gamemode;...? (mai mult)
Am fifa 13 RELOADED. Am downloadat fisierul http://kickass.to/fifa- 13- latest- transfers- squad- update- june- 2014- t9176060.html ca sa imi pun transferurile din 2014, dar nu stiu unde sa pun...? (mai mult)
Ce zice- ti imi poate merge fara lag GTA 4 pe acest LAPTOP, Intel pentium dual core B960 2.2 GHz, nVIDIA 700 m series geforce 710 m 6 GB ram VOI CE SPUNETI, IMI POATE RULA FARA PROBLEME...? (mai mult)
Salut TpU.Cine imi poate da si mie un contpremium de mc sa ma joc si eu pe el? Adaugatii la skype: bughy97 si vb :)
Buna, TPU! Acum o jumatate de ora am descarcat Metin2 si cand vreau sa intru imi da binecunoscuta eroare : "HACKSHIELD_ERROR"! 1.Am incercat sa reinstalez, degeaba. 2.Am incercat sa inlocuiesc hshield,...? (mai mult)
Dc nu- mi merge metin2, cand vreau sa intru pe metin2 imi zice asa : Sorry, Your system does not support 3d graphics, please check your hardware and system configeration then try again. ...? (mai mult)
Sall TPU,Ce jocuri shouter-e imi recomandati gen CallOfDuty Mw3, free.Funda celui mai smecher joc :)
ce joc credeti ca are grafica mai buna? call of duty modern warfare 3 sau call of duty modern warfare 4? dupa cerinte 3- u are cerintele mai mari, si dupa parerea mea tot 3 are grafica mai...? (mai mult)
Caut pe cineva care poate sa intretina un server de furien de cs. Adica mai pe intelesul tuturor am nevoie de cineva care are experienta in amxx mod, stie sa scripteze un server si il poate intretine....? (mai mult)
Salut tpu.De ce nu imi merge fifa 14, cand vrea sa intru in el imi da o eroare, , fifa 13 has stopped working, , ce sa fac ca sa mearga ca inainte sa schimb windowsul mergea.Dau funda raspunsului...? (mai mult)
Merge gta iv pe pcu asta? Maine dau 350 lei pe el si de asta as vrea sa stiu. http://olx.ro/oferta/vand- pc- calculator- desktop- amd- dual- core- 4600- video- ati- radeon- asus- ID21Uuw.html Cine...? (mai mult)
Am si eu o problema cu siteul si forumul de la Romania Roleplay. Imi tot zice ca pagina e indisponibila de 2 zile. Am incercat pe orice browser, si cam toate metodele si nu stiu ce sa ma fac.
As vrea sa descarc unul din jocurile GTA, m-am gandit la Grand Theft Auto V, de unde pot sa-l descarc fara probleme sau virusi? Dati-mi link, va rog
Pe ce server de mc se filmeaza videoclipul asta? https://www.youtube.com/watch?v=ukkkvMnXtvI&hd=1
Daca cumpar un XBOX 360 din magazin Nou-nout se poate moda? Daca da. Cum? Multumesc anticipat! O seara placuta!
Cine joaca minecraft survivor si vrea sa joace cu un partener (acela fiind eu )?
Salutare Toti Pentru Unu! Cand se face urmatorul Need for Speed lea- m jucat pe aproape toate si m- am plictisit putin si as vrea sa imi spuna cineva daca stie cand se face ii sunt recunoscator cel- ui...? (mai mult)
Am modificat usile si chesturile din textura Soartex_Fanver cu cele din textura FlowsHD. Totul a mers ok, pana cand am vrut sa o incerc. Am arhivat folderul in care am schimbat texturile cu extensia...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune daca acest cooler este bun? http://www.pcgarage.ro/coolere/thermalright/true- spirit- 120m- bw- rev- a/ procesorul meu atinge temperaturi de pana la 60 sau chiar peste si as...? (mai mult)
Care e diferenta dintre The Elder Scrolls Skyrim si Online? As vrea sa imi iau Online-ul dar as vrea sa stiu care e mai bun si care sunt diferentele PRO si Contra.
Aveti vreun SendAttack sau vreun LevelBot pentru private?(joc SonyMt2) Link download. Funda + Vote!
Un site pentru hackuri pentru S4League. P.S. elitepvpers il stiu. ^.^ FUNDA
Am o intrebare pentru cei care joaca killing floor. Nu pot face level la perk....am luat mapa speciala pentru crescut dar degeaba, raman tot lvl 0. De ce?
Doresc link- uri cu site- uri de metin2 private pvp. Nivelul sa inceapa de la 1, iar ratele sa fie mari(800- 1000) astfel incat sa ajung repede la nivelul 105... sa se gaseasca arme, armuri,...? (mai mult)
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un hack pe care nu trebuie sa il platesc pe jocul Hay Day? Dau fundita.
Jocurile de la unity nu- mi merg. Am instalat DirectX 9, asa cum zice acolo (am dezinstalat si reinstalat de cateva ori). Tot nu merge. Am gasit pe y8 numai jocuri de la unity foarte smecere...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un joc de pe magazin play, dar nu merge decat daca ai card? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.starcommand.scgame&hl=ro Dar nu merge cumva cu paypal sau ceva de genu? ...? (mai mult)
Salut De curand mi- am cumparat un pc processor : Intel Core i5- 4200M 2.5Ghz with Turbo Boost up at 3. 1Ghz, Nvidia GeForce GT750M 8Gb RAM Pot sa joc gta 4 sau assassins creed 3 sau 4 pe...? (mai mult)
Azi am incercat sa imi fac un server de samp...Am descarcat un server gata facut de pe internet, am incercat sa il testez si am bagat ip`ul meu cu portul 7777 dar tot nu merge...Ma poate ajuta...? (mai mult)
Sal TPU. Vinde cineva Counter Strike Global Offensive pe steam?
Intrebare din LOL! Care este mai bun dintre: Alistar, Tristana, Brand, Garen, Jinx, Lux, Master Yi, Riven, Ryze, Varus, Wukong, Ashe? Multumesc anticipat. P.S. stiu ca n exista un cel mai bun...? (mai mult)
Stie cineva cum pot pune Skin-uri pe Minecraft(nu e cel cumparat)?
Niste sfaturi pentru jocuri de cumparat? nu conteaza pretul (fara outlast) si sa fie pentru PC
Am si eu o mare problema in legatura cu jocul numit GRID. Vreau sa- l joc cu volan, dar nu merge sa accelerez si nici sa dau inapoi. I- am facut toate setarile, dar cand intru in joc, nu- mi merge...? (mai mult)
As vrea sa cumpar un campion pe LOL(League of Legends) dintre : Zac, Ziggs, Wukong, Karthus, Rammus. Daca ar fi dupa voi care la- ti alege?(Prezentati si motivul)(Nu ma intereseaza cat...? (mai mult)
Cine imi da si mie un switchbot pentru metin2 Sony si imi explica cum functioneaza?
Buna am o problema cu "plug in"! De fiecare data de cate ori incerc sa intru pe YouTube sau pe un site care detine video- uri de pe Youtube i- mi da eroare si scrie ceva de genu: "The Plug- in was ...? (mai mult)
Stiti jocuri gen S4 League? Adica cu parkour si sa fie multiplayer...Si sa nu fie Microvorlts... FUNDA
Am un net slab si cand vreau sa postez un video pe Youtube se incarca foarte greu. (Ex:5minute = o ora). Ce sa fac?
Salut cine imi poate spune si mie unde gasesc android 2.1 pentru tableta? Sau un link de unde il pot dawnloada
Cum pot sa intru pe un server minecraft fara sa imi dea sa scriu numele meu la register si parola
Am inceput sa joc Gta san andreas si am o problema la misunea Cesar Vialpando si la Petrecerea de pe Plaja.Stiu ce am de facut la aceste misiuni doar ca nu pot apasa pe sagetile indicate doarece...? (mai mult)
Puteti sa imi zicet si mie niste metin-uri PVP-PVM la care sa cresti repede? Funda :)
Am o problema si as vrea sa ma lamuriti. Mi- am instalat Bagger simulator 2011 si ma incadrez cu cerintele de pe net. dar cand intru in el imi zice ceva de shader 2.0 required. ce joc asemanator...? (mai mult)
As dori sa stiu cum se joaca jocul de strategie Market Glory: http://www.marketglory.com/strategygame/GuiTaru As dori saa stiu demersul jocului, is la inceput si vreau sa stiu cum pot castiga ce trebuie...? (mai mult)
mi- am cumparat de curand un calculator...http://www.flanco.ro/sistem- desktop- pc- asus- k5130- eu011d- cu- procesor- intel- core- i3- 3240t- 2- 9ghz- 4gb- 1tb- intel- hd- graphics- 2500- freedos.html ...? (mai mult)
Am vazut pe unul la counter strike 1.6 ca avea numele in alta limba dar era roman, si l- am intrebat cum si- a facut numele asa si a zis sa ma uit pe net, si nu am gasit care imi zice are...? (mai mult)
de ceva vreme ma joc jocul marvel super heroes squad (hero up) si este misto problema este ca ma intalnesc cu ceilalti jucatori dar daca vreau sa ma iau de joc cu un prieten nu pot sa ma vad ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!