Ce youtuber avea acest intro la videoclipuri? https://www.youtube.com/watch?v=1KF3Ih0M8iI&feature=share numai numele este diferit. sunt 100% sigur ca era un youtuber roman... stiti careva? dau funda :)...? (mai mult)
Cine mai joaca eyes? nu inteleg care- i faza, la 29/30 oriunde te- ai afla ajunge pa 5 metri de tine, iar daca nu te cauta, stiti daca are vreun traseu? Imi place f mult, cat de tare v- ati speriat?...? (mai mult)
Salut, TPU. De ce nu imi apare in folderul ". minecraft" folderul "bin"? Vreau sa imi schimb skin- ul, si nu pot deoarece nu am folder- ul bin si mob. Inca ceva. Daca stiti modul acela de minecraft care...? (mai mult)
Am si eu o problema. Deci. e curand i- am dat unui prieten contul meu de steam (i- am trimsi codul de verificare idu si parola contului) acum cineva a intrat la el in pc si a mutat contul pe alt...? (mai mult)
Bună ziua, Dragi Internauţi! Datorită faptului că este Extrem de Nesigur aspectul de a- ţi face Prieteni Online, în Absolut Orice Joc, eu Joc Test Drive Unlimited 2. Vreau să- mi fac Prieteni ...? (mai mult)
Salut, TPU Cine ma poate ajuta Dau Funda Cum pot sa Ii dau unei melodi basul mai mare mai buternic Eu am : System : 5.1 Speakers Dar nu merge basul si Niste programe mai noi care sa se auda mai...? (mai mult)
am o problema cu calculatorul, am instalat windows- ul acum 2 zile si mi- am bagat driverele, problema este ca am gasit 2 cd- uri originale cu drivere si nu stiu care este cel bun. Le- am...? (mai mult)
Mi- am descarcat pe tableta fifa 14 am inceut sa pricep cum functioneaza jocul doar ca am facut 2 transferuri si le- am castigat.Am intrat la sectiunea transferuri si am dat la "new items" ...? (mai mult)
TPU cum fac sex n gta san andreas?
Buna TPU joc metin2 cora si ce bonusuri sa pun pe arma armura bijuteri si otravita? Cine stie FUNDA!
Vreau sam iau niste jocuri. In dati cateva pareri despre ce jocuri sam iau
Am o problema: Mi- am luat o tableta serioux s710tab si peste cateva saptamani am sters- o cu spirt... Am luat- o si nu a mai mers o parte din touch cam un sfert din ecran..Eu sunt din bacau. ...? (mai mult)
Dati-mi cateva jocuri faine care sa mearga pe win 7 sp1, 4 gb ram, procesor Intel c eleron g 1620 2.7 GHz, placa video Intel hd graphics 256 mb. Funda
Am un pc (Desktop) cu urmatoarele caracteristici Windows xp 32 biti Procesor AMD SEMPRON 2600+ 1.60 ghz Memoria ram de 704 MB Placa video NVIDIA GeForce 6100 nForce 405 cu 256 MB HDD ...? (mai mult)
Buna imi puteti spune si mie miste jocuri gen san andreas? dau funda!
Salut, numele meu este Florin si am o problema. Am umbat odata la rezolutia PC- ului si LCD- ul meu nu a acceptat- o. Problema este ca nu doar rezolutia este mare, si si alte chesti. Monitorul meu ...? (mai mult)
Daca imi inchid contul de ask.fm, cand il voi reactiva imi ramane contul la fel? Adica imi raman raspunsurile, intrebarile in asteptare etc?
Am un PSP model 3004 iar software-ul versiunea 6.60. Puteti sa ma ajutati cu un link pentru modarea unui astfel de PSP? Dau funda pentru un link bun.
Am si eu o mare problema, mi- am facut un server de cs dedicat, toate bune, partea care nu merge e la protocol, nu pot intra alti playeri ca le da ca au nevoie de protocol 48 ca au 47, iar eu...? (mai mult)
Mi- am instalat modul GTA Bucresti in GTA San Andreas si cand il deschid merge la pana la un mement dat, dau incepe joc si mi se incarca pana apare faza cu aeroportul dar numai scrisul de la...? (mai mult)
Am facut overclock la procesorul Intel e3200 celeron dual core 2, 4 ghz si l- am dus la 3, 2 si vad ca are temperatura de 40 de grade constant chiar si dupa 2 3 ore de jucat! Ce ziceti e...? (mai mult)
De unde as putea sa-mi cumpar cont premium pentru minecraft?
stie cineva de ce nu pot vorbi pe skype? Am casti, alt microfon separat, skype instalat, tot. dar ceilalati nu ma aud cand conectez castile, iar cand vb de pe microfon zic ca se aude un barait...? (mai mult)
Da-timi un hack de gemuri pe dragon city de pe facebook, hackul sa mearga si sa fie gratis. Evident ca sa imi dati siteul. Funda pentru cel mai bun raspuns
Aceasta intrebare e pentru jucatorii de LOL dar mai ales pentru jucatorii cu Rengar. Dupa cum stiti, Kha'zix e le free si multi joaca cu el.Ieri seara, am obtinut al 100- lea cap de Kha'zix...? (mai mult)
Hei,am o problema. Minecraftul meu nu e cumparat si cand vreau sa intru in el pun un nume si cand intru si scriu ceva pe chat imi scrie Player.Ce pot face?
cine stie unde sa instalez cep la fifa 09 dau funda plzzzzzzzzz
am o problema la pc, mi- am bagat windows- ul acum 2 zile si toate driverele s- au instalat, mai putin cel video. Am incercat driverul de pe cd- ul original al calculatorului, am incercat...? (mai mult)
Cine nu mai joaca Nfs world poate sa- mi dea si mie o masina tare de B sau A sau C va rog? Daca vreti si nu mai jucati add : Vagaunescu. mihai@yahoo.com Si daca nu vreti nu va obliga nimeni! ...? (mai mult)
Sall,imi spune-ti va rog de ce windows 7 e mai bun decat xp?
Daca cumpar procesor i3 3.4MHz voi avea 10.2 MHz sau cat? procesor i3 inseamna ca se inmulteste de ex 3.4 cu x3?
Hey,cine imi poate da un cont de IMVU sigur si de fata? la contul care merge da funda
Server samp care iti da masina/arma personala? gen la nivel 3 un admin vine si te intreaba ce masina/masini vrei si alea vor fii doar ale tale si le vei avea mereu, un server cu minim 10- 15 playeri, ...? (mai mult)
Procesor i3 3.4 inseamna procesor de 10.2? =) sau cat...
Cine joaca L2, si stie Gh h5, si ma poate ajuta sa invat chestia skill certificates, si alte chestii? FUNDA! MULTUMESC!
Dau cont de metin2ro si de steam pe o licenta cs 1.6 pentru steam!
Imi va merge GTA 5 sau Battlefield 4 pe urmatoarele cerinte : Procesor: Intel Core i5 4460 3. 2GHz/3.4 box Placa video: Gigabyte GeForce GTX 750 Ti OC WindForce 2X 2GB DDR5 128- bit Memorie: HyperX...? (mai mult)
Buna dimineata! Cine ma poate ajuta cu un cont de league of legends nivelul sa fie minim 25, dau funda si vot! :D
Incepe sa devina stresant, te apuci de un metin2 privat, ajungi level mare si dai de modati. Vreau si eu un server privat, cu level maxim 250 si fara modati. Multumesc anticipat.
Vreau sa imi fac un channel de YouTube si am si eu nevoie sa imi spuneti un program de facut intro uri si un program de facut poze adica sa le fac eu de la 0 cu alte imagini si desene etc... Si...? (mai mult)
Cine imi da si mie un cont pe PBE LOL va rog frumos
Ma poate ajuta careva va rog, am instalat un program pe nume driver booster de la iobit, si am updadat driverele, si nu m- ai am conexiune la internet, am incercat restor point si altele da nu merge, ...? (mai mult)
Am inceput de 2 zile sa joc metin, am descarcat un switchbot, si vreau sa bag un bonus pe arma, mai precis "Sansa de blocare ", dar in lista cu bonusuri nu gasesc acest bonus. Ma poate ajuta...? (mai mult)
A aparut Gta 5 pe PC? Dau funda
Uitati cum sta treaba. Eu joc un metin si m- am am plictisit ca tot imi iau bataie ca nu am timp sa imi fac niste bonusuri. Am experienta in a fi GM Ga SGm si altele. Deci eu propun ca cine ...? (mai mult)
Dau cont de lol, level 30, are 38 de campioni, silver V, 3 skinuri, Draven Gladiator, Zed lama fulgeratoare, Jax de la templu, 2 pagini de rune, dar cam goale..Il dau pe bani pe serverul de samp b-...? (mai mult)
Salut,am si eu o inttrebare; cand se va redeschide metin 2 FW2. Va rog daca stiti dati-mi un raspuns! 1
Intra cineva pe sv asta de Metin2 PvP FuN? Primul care aduce 5 playeri dau funda + vot Va astept! http://mt2ticpoc.vsmt2.eu/
Salut TPU am o intrebare cind dau sa intru pe un server de minecraft pe pentru android nu pot nu stiu de ce
stie careva un server Metin2 privat PvM easy? Si sa fie clasic level max105, fara evolutii suplimentare sau alte chestii.Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului