TPU! Mi- am descarcat Gta Vice City mamaia si l- am instalat. Cand am dat click pe el mi- a dat aceasta eroare: "Grand Theft Auto VC cannot find enough available video memory" Ce sa fac? Eu...? (mai mult)
Poate ati auzit de jocul numit minecraft.Am si eu o problema.Mie nu mi se aude sunetul jocului. dau funda pentru cel mai bun raspuns.
am si eu un server de samp 03z si as vrea sa- l populez : HostName: ExcessRP: RPG Server. Cautam Lideri Activi! Address: 93.119.26.247:7777 Players: X / 50 Ping: 6 Mode: EX-...? (mai mult)
Astazi m-am gandit sa-mi iau un skin de minecraft.Stie careva de unde pot sa-mi iau?
Aseara mi- am luat counter strike source i- ar and intru imi apare " avible memory less than 128MB!- 112877568" as dori sa mentionez ca am 4 gb ram, windows 8 si procesor i3. puteti sa imi spuneti cum...? (mai mult)
Cine stie un metin identic cu metin2bide sau proteus?
Blade and Soul 2.0 cand Doamne sfinte aparama si pazeste-ma apare?
am o problemă legată de metin2ro cînd intru, aleg caracterul și cînd se termină bara aia albastra de încarcat mă duce înapoi la log out și de acolo numai merge sa apas nimic... Cum...? (mai mult)
Stie cine sa faca moduri(masini) pentru Gta San Andreas? Daca da, imi puteti explica si mie cate ceva?
Fratilor, spuneti-mi ce joc sa joc dintre: mass effect 2, mass effect 3, red dead redemption sau Bioshock. Adaugati si unul care v-a placut voua.
Buna TPU. Caut un joc online gen DotA2 sau LoL. Dau FUNDA! :X
Am descarcat Fifa world cup beta (acum o luna) Mia mers dar acum cand il dechid sta 2 minute si se inchide. Am incercat si executare ca administrator si proprietati si tot nu merge. ce sa...? (mai mult)
Va rog am o urgenta la Max Payne 3! Cand ii dau Uninstall stau cateva secunde si imi apare eroarea: Error Number: 0x8004072 Description: Failed to load DLL: FirewallInstallHelper Setup will now terminate. ...? (mai mult)
Ce jocuri cu ferme stiti? (in afara de Bigfarm si de mylittlefarm).
Stie cineva de unde pot lua un cs fara mouse lagg in windows 8 sau cum pot rezolva lagg-ul?
Salut.Mi- am luat si eu asta https://www.youtube.com/watch?v=Q3MltGB2LuU&hd=1 si nu stiu sa umblu cu el, adica apas pe F3 ca sa intru in meniu dar de acolo nu mai stiu pe ce sa apas.Ce sa fac? Dau...? (mai mult)
Ce jocuri survival stiti sa nu aiba cerinte prea mari
Am o problema.Am DVD ROM,si imi citeste toate DVD urile, dar nu imi citeste CD urile.Cum pot rezolva problema?
imi poate spune cineva daca este ram ddr2 de 2g sau de 4 g.
Buna dimineata, dupa-amiaza, seara. Stie cineva de unde pot descarca jocul: Sons Of Rome? M-am uitat pe unele site-uri dar nu imi par de incredere.
Buna ziua TPU, unde sa iau teren in map 1 pe ro pentru breasla si ce npc sa pun fierar sau alchimist si de care?
Vroiam sa fac niste credite la Imvu descarcand bara aceea. toolbar si am descarcat iar acum in loc de Google Chrome imi apare Imvu. Cum fac sa schimb inapoi. Am dezinstalat Chrom- u si l- am instalat...? (mai mult)
Am o problema la League Of Legends, de vreo saptamana ping ul(bara galbena) imi tot creste la 100- 399 ping.Inainte nu aveam nici o problema aveam 29 ping, si acum dintr o data 100- 300. Ma...? (mai mult)
Am un Acer aspire E1- 750 cu windows 8.Intel core I3, Intel(R) HD Grafics 4000, up to 1792 MB Dynamic Memory.De ce, orice joc mai mare de 1G nu pot sa- l instalez? I- mi da tot felul de errori, sau...? (mai mult)
Salut TPU Cine poate sa ma ajute sa instalez si downloadez cum trebuie programul Sony Vegas, va rog mult FUNDA! cu placere
Buna TPU am nevoie de ajutor cand aprind pc`ul la welcome sta mult iar dupa se face ecran`ul negru ce sa fac?
Stie careva cine a facut constructiile astea pe Minecraft : https://www.youtube.com/watch?v=5ErB41nSJnM
De unde pot descarca counter strike pentru Windows 8 sa mearga bine? Ca am descarcat de pe multe siteuri si imi aparea de 10 cm ecranul joculuI FUNDA!
Mouse cu laser sau optic pentru counter strike? ce importansa au dpi? cu ce te ajuta dac is mai multe?
Salut Ma poate ajuta cineva la configurarea unui router TENDA? Dau funda celui care ma ajuta, multumesc :)
De pe ce site pot sa descarc exploration full? Va rog dau funda!
Salut Cine stie vreo joaca online pentru android?
imi puteti da linkul de unde pot sa descarc pes 2010 full. FUNDA!
As dori si eu niste jocuri captivante, browser. Gen Travian, Grepolis, si altele. Dau funda celui mai bun raspuns.
Fani FreeRealms? :) ( chiar daca nu mai este...)
Hey! Imi spuneti si mie care este diferenta dintre mortal kombat 9 si mortal kombat komplet edition? este vreo diferenta?
Am o comunitate de gaming www.wfp.ro si nu stiu cum sa o populez, sa am servere pe ea, useri. Ma poate ajuta cineva?
Buna! Care stie un metin fain pvp-pvm? Sa fie 2014... sa aiba rate 1000 ( xp, yang, drop, fierar ), max lvl 250. Dau Funda pentru cel mai bun raspuns! :D
Hey TPU.Cum pot sa fac rost de mai multi starcoinsi pe STARDOLL? Si sa trec de nivelul 15, chiar nu reusesc FUNDA!
Poate cineva sa imi raspunda cineva la intrebarea asta? Am vazut ca au aparut pe google multe pagine in care arata ca pot dowloada GTA 5 pentru PC. Vreau sa stiu daca a aparut pentru PC si ...? (mai mult)
Cu cat se vand medaliile de cal acum pe metin2 ro server trianguli?
Salut TPU Am un server de samp si comanda /makeleader este bugata am owner si spune ca nu sunt autorizat Va rog ajutati-ma Fundaa
Salut ^_^ De ceva timp incerc sa joc 4story, dar nu pot :|... pe forum, ma loghez cu contul, dar cand intru pe joc, imi scrie : Player-ID is unnavaible... ce are? Ajutati-ma va rog, FUNDA
Este vreun jucator de Dota 2 care imi poate raspunde la niste intrebari legate de joc?
Salut, era odata un joc de pc(shooter) in care aveai o baza si niste soldati(nu nu red alert) si in baza inaminca trebuia sa o distrugi daca erai cu cei rosii aveai bomba nucleara care iti inrosea norii...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste jocuri sa mearga multi player. Inafara de Metin2, LOL, nfs world, 4 stori, League of angeles, Cs, Call of dutty. Pls va rog
am o intrebare cine ma poate ajuta cu un sv de jb gata facut sa imi dati un link sau cine vrea sa ma ajute cu un sv classic facut de mine sa ma ajute cu playeri!
ma puteti ajuta sa fac cunoscut acest server!? mie imi place foarte mult chiar daca este inca in lucru! HostName: [0.3z] Ne- Xam RPG - Cautam leaderi la factiuni! Address: 93.119.30.139:7777 ...? (mai mult)
Salut am luat un virus din cauza unor reclame, l- am scos cu malawarebyte, nu se mai restarteaza acum si nici nu mi- a mai aparut ecranul albastru, dar am observat cateva probleme cand joc fifa sau ...? (mai mult)
Cum pot descarca jocuri din app store fara sa platesc? Dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian002 întreabă:
RuxandraBrojboiu întreabă:
gabicoo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!